35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Nie ma mnie fefnascie godzin, a tu ciagle te same dyskusje??
Nuda... zieeew...
ano coś jak gadanie w kółko o ćwiczeniachSimba, ComeToMeBaby, Bozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Twixy maja takie ksywki w domu:
Max - Maximowski, Pan Max, Bubu, Bubski, Borsuk, Misiek, Grubcio, Pan Henio (to z pierwszych dni), Pan Boczek
Leon - Leonidas, Lulu, Krolik, Rozpedek, Majster Srubka, Houdini (to od chudego a nie od magika. Chociaz...)
No i Rolexy
Boziu, ale inwencja twórczaSimba, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kuwa czyje?
Chyba ze Dzejms jeszcze przypakuje
swoje
przy drugiej bliźniaczej chyba będą?
tak sobie myślę, skoro przy pierwszej sie rozciągnęłySimba, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:swoje
przy drugiej bliźniaczej chyba będą?
tak sobie myślę, skoro przy pierwszej sie rozciągnęłyReni, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kapta, ogarnęłaś juz temat tysiaka? Bo chyba od stycznia można, a pisałaś, że Ci się należy.
ivf-ivf, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:czy jest tu jaki spowiednik dietowy?
nagrzeszyła żem ja wczoraj przeokrutnie
(ja tez)
Dzisiaj tez jest dzien
(tak sobie od rana powtarzam)
ivf-ivf, kapturnica, Dziobak, krycha.stara, BISCA, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Dobra, muszę obiad robić, a próbuje sobie racjonalizowac, że makaron z sosem z Lidla był już jakieś 2tygonie temu
więc może być i dziś
Jutro im to zrekompensuje...ivf-ivf, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Twixy maja takie ksywki w domu:
Max - Maximowski, Pan Max, Bubu, Bubski, Borsuk, Misiek, Grubcio, Pan Henio (to z pierwszych dni), Pan Boczek
Leon - Leonidas, Lulu, Krolik, Rozpedek, Majster Srubka, Houdini (to od chudego a nie od magika. Chociaz...)
No i Rolexy
Aaaaa i ZozoleSimba, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:w moim zadupiu dopiero kolo polowy stycznia maja byc druki i wtedy podejde.Na grupie na fejsie juz laski skladaja.W kazdym razie nalezy mi sie jak psu zupa za 8miesiecy tj od stycznia do sierpnia wlacznie i nie trzeba byc nawet zarejestrowanym jak bezrobotny.Takze malemu na zupki, kupki i inne wydatki bedzie
No pewnie i jeszcze sobie coś kup, zasługujesz. -
ivf-ivf wrote:No pewnie i jeszcze sobie coś kup, zasługujesz.
Starszy tez tak mial i dzis sam sobie na nie wplaca pieniadze a jak cos chce kupic to muz konta przelew robieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:54
ivf-ivf, efcia, BISCA, moremi, beates lubią tę wiadomość