35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Bo najważniejsze jest dziecko.
Nieważne jakimi metodami powstało, naturalnie, invitro, inscenizacja, naprotechnologia, komórki i plemniki dawcy, adopcja - to tak naprawdę nie ma znaczenia.
Dziecko to nadzieja.To jest dziecko zrobione w teatrze.
AAAA i dlatego Bisca tak czeka na ten wieczor w operze
PS Nie nadzieja tylko tradycjaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:05
Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, ania.g, kapturnica, BISCA, efcia, krycha.stara, moremi, gosia7122, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Julcia piekny kartofelek.. Chce!
W sumie 4 miechy starania "naturalnego" mi zostaly.. jak palec bozi nie zadziala w tym terminie (slyszysz palcu?!), to pojde se znowu dziecko z ivf kupie..
e.. wroc.. podatniki mi kupiom...ja sie troche tylko doloze..
Simba, Bozia3, Dziobak, Sabina, ania.g, kapturnica, BISCA, efcia, krycha.stara, moremi, dorbie, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Nieważne jakimi metodami powstało, naturalnie, invitro, inscenizacja, naprotechnologia, komórki i plemniki dawcy, adopcja - to tak naprawdę nie ma znaczenia.
Dziecko to nadzieja.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Paszczu a Ty znowu będziesz się dziabać? nie masz zamrożonych?
A Simba chyba ma? Ile ?
myslisz, ze powinna sie podzielic? ma 2.. ja ni mam, wszystkie wzieli pomordowali.. chociaz czekaj, ja juz sie zamotalam, czy to gorzej, ze mroza, czy gorzej ze nie, bo nie przetrwaly?
tak czy inaczej, Simby nie wezme, choc ja kocham. Bo una mi je zabierze po tym jak ja bede przez 9 miesiecy przez nie rzygac, jak zobaczy takiego malego klona twixow to jak nic wezmie i zabierze, a ja nie bede miala serca jej zabronic..
pokusze sie na kolejna punkcje rodem z egzorcystyBozia3, Reni, Simba, ComeToMeBaby, caffe, ania.g, BISCA, krycha.stara, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziecko to nadzieja.
love waciakowysmartfonBozia3, Simba, sandra80, Sabina, BISCA, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
No spac przez te mrozaki nie moge.
Ale mi wyszlo ze w tym roku w loterie wygram to wtedy pojde, wezne i urodze.
No nic, na razie czekam do 40stki. Trza sie za jakas kasa zakrecic zeby potem te geby wychowac, ubrac i wyzywicivf-ivf, caffe, sandra80, ania.g, BISCA, krycha.stara, efcia, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No spac przez te mrozaki nie moge.
Ale mi wyszlo ze w tym roku w loterie wygram to wtedy pojde, wezne i urodze.
No nic, na razie czekam do 40stki. Trza sie za jakas kasa zakrecic zeby potem te geby wychowac, ubrac i wyzywic
zostaw ubranka te co masz i już masz z grzywki
sprzęty też
weź już terazSimba, Bozia3, sandra80, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Nie ma mnie fefnascie godzin, a tu ciagle te same dyskusje??
Nuda... zieeew...
Za to zdjecie Julki poprawilo mi humor
Kolejna ksiezniczka nam rosnie. I gwiazdeczkaivf-ivf, anna maria, kapturnica, Bozia3, Simba, sandra80, Sabina, paszczakin, ania.g, BISCA, krycha.stara, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:love waciakowysmartfon
Najskuteczniejszą metodą rozmnażania jest INSCENIZACJA - jakby nie patrzeć jej elementy można znaleźć w każdej innej metodzie, nawet w bzykaniukapturnica, ivf-ivf, macduska, Bozia3, Simba, Reni, sandra80, pierwiastka, ania.g, BISCA, krycha.stara, efcia, Mimbla, moremi, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie podoba mi sie to wszystko.
Jest nowy rok.
Jest nowe dziecko.
Jest nowa ciaza.
No kvrwa no! Moze troche wiecej radosci i mniej zgryzoty?
ALE CHVJOWA POGODA ZA OKNEM!!!cudownie, uwielbiam zimę
A mój szef kupił nam do kawy ciasta bezowe z bitą śmietaną. Zjadłam pół i już tego żałujekapturnica, ivf-ivf, Bozia3, Simba, ania.g, efcia, malgos741, moremi, Alis, satori lubią tę wiadomość