X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A bo to do Polski potem daleko? W szklanej kuli wyczytalam, ze jak zaczna zamykac, to po kolei ;-)
    czyli ze nie chcesz kawy?! ze mnom siem nie napijesz?! cool3.gif

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A jak karmienie? Miałaś szanse przystawić?
    Tak bym chciała by Ci się udało :-)
    Niestety nie. Morfina trzyma 20 godz więc dopiero ok 23 będzie szansa. Została nakarmiona sztucznie :( teraz czekam na męża z laktatorem to zacznę pracę nad laktacją.

dorbie, Jastra, efcia, Sabina, BISCA, moremi, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    wiesz, bo tak się prowadzi dyskusję. można dodać swoje myśli.
    po drugie- cofnij się do początku tej dyskusji, jeszcze wczoraj, tam pisałam, dość obszernie, co mam na myśli w przypadku tych dwóch miesięcy.
    no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?

ivf-ivf lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?
    ja prdl...
    możesz to sobie wyedytować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:54

Mimbla, paszczakin, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

bo to Kłamczucha jest
    widziałam w tv, że ma troje dzieci (3 chłopaków)! gdzieeee....wróć!.. i jeszcze kolejne 3 (w tym 2 adoptowane)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:22

kapturnica, SolarPolar, Bozia3, paszczakin, ivf-ivf, caffe, Dziobak, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Że też kobiety nie mogą, jak faceci, przy różnicy zdań dać sobie w gębę i iść razem na piwo... ;)

A może by tak ktoś coś pożytecznego zrobił i fotkę Julki wrzucił, jak matka jej rodzona prosiła???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:24

BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Cukier precz, chce wazyc 56 kg! :-P

Krycha cos tu mieszasz, dopiero co wczoraj pisałaś ze cukier mozna, tylko kijki trza miec ;D

sandra80, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale gdzie was tak molestuja ta wiara? Bo ja w ogole nic nie wiem na ten temat, nikt mi sie do zycia nie wtraca i nie mobbuje z powodu niewiary. Jedyna stycznosc to telewizjam trwam jak przerzucam kanały.
    W naprotechnologii wlasnie o wiare Cie pytaja.

moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Niestety nie. Morfina trzyma 20 godz więc dopiero ok 23 będzie szansa. Została nakarmiona sztucznie :( teraz czekam na męża z laktatorem to zacznę pracę nad laktacją.
    No fakt, ja dostałam ostatnią morf ok 22.00, ale w pompie, a przystawiałam ok 16.00

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Mod modem, najwyzej sie naraze. Tobie napro dalo Kajtka wiec jestes szczesliwa i polecasz. Malo tego, gdyby nie dalo, brnelabys w to dalej, bo juz dziecko w domu masz i masz czas na brniecie w przyczyny. Natomiast w Komety i moim przypadku ta metoda, jak widac z karty leczenia dala dokladnie 0%, bo my dzieci po sztuk 0 mamy. I nie mamy czasu na zglebianie przyczyn. Przeryczalysmy pare nocy, zacisnelysmy zeby i wbijamy igly w brzuch, by z tego naszego 0 zrobic 20.
    jakie napro dało mi Kajtka? Co Ty w ogóle pleciesz?? Kajtka zrobilismy sami, udało się i w sumie trudno powiedzieć co tak naprawde pomogło....może laparo miesiąc wcześniej, może suplementy, może monitoringi i wiedza lepsza - ja nie wiem co dokładnie...
    Nie masz czasu na zgłębianie przyczyn i przerywasz starania np. na pół roku - ja tego osobiście nie rozumiem - ale zupełnie nie wnikam, bo to nie moja sprawa...i nie porównuj się do Komety - bo ona akurat ma sprawę jasną - znają przyczynę i dzięki Bogu szybko zadziałała z in vitro...

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No w szkole katolickiej mojego dziecka tez mi zadali to pytanie jako pierwsze i co z tego - jako maly nieiwrny chodzi do tej szkoly i nie ma z tym problemu.
    Mysle ze to incydentalne bylo z ta wiara i napro.
    A ja mysle, ze nie, poniewaz nas tez o to pytano - moze tylko nie wprost.
    I chyba tez nie incydentalna jest deklaracja wiary w kierunku ktorej rowniez w Polsce zmierzamy.

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto Julia:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aac219ec9ee.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:35

Simba, sandra80, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, paszczakin, Natka_79, ivf-ivf, satori, caffe, anna maria, Dziobak, kapturnica, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, malgos741, *aga*, moremi, gosia7122, Alis, Mega, Berenika, beates, mama78 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja pierdolę...
    możesz to sobie wyedytować.
    może lepiej sama się zgłoś do admina..:) lubisz przecież....:)

ivf-ivf lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareeeeszcie!!!! Cudny widok <3 Ania, śliczna dziewczynka!!! <3
    Dzięki Wacia :)

ania.g, macduska, efcia, Sabina, BISCA, krycha.stara, malgos741, Berenika, satori lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Julia jest piekna :) <3

ania.g, efcia, ivf-ivf, Sabina, BISCA, krycha.stara, malgos741, Berenika lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak Julia jest piekna :) <3
    Nooo...:) I na dodatek wczuła sie w klimat zimy i od razu chodzi podobnie ubrana jak my dorośli od kilku dni...:)

Simba, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Krycha, ja biję się w pierś i wiem, że masz rację w tym co piszesz. Tylko nir kumam tego, jak można z gówna bata ukrecic, a mi tylko chodziło o prawo do decydowania o swoim leczeniu... lepiej mi karton pozycz :-)

Świetny motyw z kręceniem bata z gówna, Ivf-Ivf, chyba teraz musisz opublikować jakiś tutorial. Pasować będzie w ramach podsumowania tej dyskusji, jak ULAŁ :D

To mówiłem ja, Jarząbek. Invitrówka z konieczności, a nie dlatego że ktoś ją urobił czy wmanipulował, albo miała za dużo pieniędzy.

krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcem taką piękną Julię, albo Juliana ;) Niezależnie jaką metodą :)

ania.g, efcia, Simba, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Skoro mowa o polityce i krzyzu , to darmowe iv w Belgii wiosny nie czyni, bo za chwile go nie bedzie tylko allah bedzie.

buahaha, dobrze, ze sie wypowiadasz, bo widac Polar, jak sie orientujesz..
    tych za'bukowanych' w klinice naszej byla jak mrowkow, pelno.. fakt faktem, ze to specyficzna dzielnica Bru, zeallahowych jest tam zdecydowanie wiecej, ale to dokladnie pokazuje jak im 'nie wolno'..

Simba, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może lepiej sama się zgłoś do admina..:) lubisz przecież....:)
    tak, ale nigdy nie zgłaszałam wulgaryzmów.

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 12825 12826 12827 12828 12829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ