35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety nie. Morfina trzyma 20 godz więc dopiero ok 23 będzie szansa. Została nakarmiona sztuczniedorbie wrote:A jak karmienie? Miałaś szanse przystawić?
Tak bym chciała by Ci się udało
teraz czekam na męża z laktatorem to zacznę pracę nad laktacją.
dorbie, Jastra, efcia, Sabina, BISCA, moremi, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?ComeToMeBaby wrote:wiesz, bo tak się prowadzi dyskusję. można dodać swoje myśli.
po drugie- cofnij się do początku tej dyskusji, jeszcze wczoraj, tam pisałam, dość obszernie, co mam na myśli w przypadku tych dwóch miesięcy.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
ja prdl...Bozia3 wrote:no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?
możesz to sobie wyedytować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:54
Mimbla, paszczakin, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?
bo to Kłamczucha jest
widziałam w tv, że ma troje dzieci (3 chłopaków)! gdzieeee....wróć!.. i jeszcze kolejne 3 (w tym 2 adoptowane)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:22
kapturnica, SolarPolar, Bozia3, paszczakin, ivf-ivf, caffe, Dziobak, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻe też kobiety nie mogą, jak faceci, przy różnicy zdań dać sobie w gębę i iść razem na piwo...

A może by tak ktoś coś pożytecznego zrobił i fotkę Julki wrzucił, jak matka jej rodzona prosiła???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:24
BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
W naprotechnologii wlasnie o wiare Cie pytaja.SolarPolar wrote:Ale gdzie was tak molestuja ta wiara? Bo ja w ogole nic nie wiem na ten temat, nikt mi sie do zycia nie wtraca i nie mobbuje z powodu niewiary. Jedyna stycznosc to telewizjam trwam jak przerzucam kanały.
moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo fakt, ja dostałam ostatnią morf ok 22.00, ale w pompie, a przystawiałam ok 16.00ania.g wrote:Niestety nie. Morfina trzyma 20 godz więc dopiero ok 23 będzie szansa. Została nakarmiona sztucznie
teraz czekam na męża z laktatorem to zacznę pracę nad laktacją. -
jakie napro dało mi Kajtka? Co Ty w ogóle pleciesz?? Kajtka zrobilismy sami, udało się i w sumie trudno powiedzieć co tak naprawde pomogło....może laparo miesiąc wcześniej, może suplementy, może monitoringi i wiedza lepsza - ja nie wiem co dokładnie...krycha.stara wrote:Mod modem, najwyzej sie naraze. Tobie napro dalo Kajtka wiec jestes szczesliwa i polecasz. Malo tego, gdyby nie dalo, brnelabys w to dalej, bo juz dziecko w domu masz i masz czas na brniecie w przyczyny. Natomiast w Komety i moim przypadku ta metoda, jak widac z karty leczenia dala dokladnie 0%, bo my dzieci po sztuk 0 mamy. I nie mamy czasu na zglebianie przyczyn. Przeryczalysmy pare nocy, zacisnelysmy zeby i wbijamy igly w brzuch, by z tego naszego 0 zrobic 20.
Nie masz czasu na zgłębianie przyczyn i przerywasz starania np. na pół roku - ja tego osobiście nie rozumiem - ale zupełnie nie wnikam, bo to nie moja sprawa...i nie porównuj się do Komety - bo ona akurat ma sprawę jasną - znają przyczynę i dzięki Bogu szybko zadziałała z in vitro... -
A ja mysle, ze nie, poniewaz nas tez o to pytano - moze tylko nie wprost.SolarPolar wrote:No w szkole katolickiej mojego dziecka tez mi zadali to pytanie jako pierwsze i co z tego - jako maly nieiwrny chodzi do tej szkoly i nie ma z tym problemu.
Mysle ze to incydentalne bylo z ta wiara i napro.
I chyba tez nie incydentalna jest deklaracja wiary w kierunku ktorej rowniez w Polsce zmierzamy.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOto Julia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aac219ec9ee.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:35
Simba, sandra80, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, paszczakin, Natka_79, ivf-ivf, satori, caffe, anna maria, Dziobak, kapturnica, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, malgos741, *aga*, moremi, gosia7122, Alis, Mega, Berenika, beates, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Krycha, ja biję się w pierś i wiem, że masz rację w tym co piszesz. Tylko nir kumam tego, jak można z gówna bata ukrecic, a mi tylko chodziło o prawo do decydowania o swoim leczeniu... lepiej mi karton pozycz

Świetny motyw z kręceniem bata z gówna, Ivf-Ivf, chyba teraz musisz opublikować jakiś tutorial. Pasować będzie w ramach podsumowania tej dyskusji, jak ULAŁ
To mówiłem ja, Jarząbek. Invitrówka z konieczności, a nie dlatego że ktoś ją urobił czy wmanipulował, albo miała za dużo pieniędzy.
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Skoro mowa o polityce i krzyzu , to darmowe iv w Belgii wiosny nie czyni, bo za chwile go nie bedzie tylko allah bedzie.
buahaha, dobrze, ze sie wypowiadasz, bo widac Polar, jak sie orientujesz..
tych za'bukowanych' w klinice naszej byla jak mrowkow, pelno.. fakt faktem, ze to specyficzna dzielnica Bru, zeallahowych jest tam zdecydowanie wiecej, ale to dokladnie pokazuje jak im 'nie wolno'..
Simba, moremi lubią tę wiadomość

Ania, śliczna dziewczynka!!!