35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:A jak karmienie? Miałaś szanse przystawić?
Tak bym chciała by Ci się udałoteraz czekam na męża z laktatorem to zacznę pracę nad laktacją.
dorbie, Jastra, efcia, Sabina, BISCA, moremi, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:wiesz, bo tak się prowadzi dyskusję. można dodać swoje myśli.
po drugie- cofnij się do początku tej dyskusji, jeszcze wczoraj, tam pisałam, dość obszernie, co mam na myśli w przypadku tych dwóch miesięcy.ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?
możesz to sobie wyedytować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:54
Mimbla, paszczakin, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ale to Ty masz na myśli....dlaczego zakładasz, że Kożuchowska kłamie i tak mocno atakujesz jej pogląd?
bo to Kłamczucha jest
widziałam w tv, że ma troje dzieci (3 chłopaków)! gdzieeee....wróć!.. i jeszcze kolejne 3 (w tym 2 adoptowane)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:22
kapturnica, SolarPolar, Bozia3, paszczakin, ivf-ivf, caffe, Dziobak, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻe też kobiety nie mogą, jak faceci, przy różnicy zdań dać sobie w gębę i iść razem na piwo...
A może by tak ktoś coś pożytecznego zrobił i fotkę Julki wrzucił, jak matka jej rodzona prosiła???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:24
BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale gdzie was tak molestuja ta wiara? Bo ja w ogole nic nie wiem na ten temat, nikt mi sie do zycia nie wtraca i nie mobbuje z powodu niewiary. Jedyna stycznosc to telewizjam trwam jak przerzucam kanały.
moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Niestety nie. Morfina trzyma 20 godz więc dopiero ok 23 będzie szansa. Została nakarmiona sztucznie
teraz czekam na męża z laktatorem to zacznę pracę nad laktacją.
-
krycha.stara wrote:Mod modem, najwyzej sie naraze. Tobie napro dalo Kajtka wiec jestes szczesliwa i polecasz. Malo tego, gdyby nie dalo, brnelabys w to dalej, bo juz dziecko w domu masz i masz czas na brniecie w przyczyny. Natomiast w Komety i moim przypadku ta metoda, jak widac z karty leczenia dala dokladnie 0%, bo my dzieci po sztuk 0 mamy. I nie mamy czasu na zglebianie przyczyn. Przeryczalysmy pare nocy, zacisnelysmy zeby i wbijamy igly w brzuch, by z tego naszego 0 zrobic 20.
Nie masz czasu na zgłębianie przyczyn i przerywasz starania np. na pół roku - ja tego osobiście nie rozumiem - ale zupełnie nie wnikam, bo to nie moja sprawa...i nie porównuj się do Komety - bo ona akurat ma sprawę jasną - znają przyczynę i dzięki Bogu szybko zadziałała z in vitro... -
SolarPolar wrote:No w szkole katolickiej mojego dziecka tez mi zadali to pytanie jako pierwsze i co z tego - jako maly nieiwrny chodzi do tej szkoly i nie ma z tym problemu.
Mysle ze to incydentalne bylo z ta wiara i napro.
I chyba tez nie incydentalna jest deklaracja wiary w kierunku ktorej rowniez w Polsce zmierzamy.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOto Julia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aac219ec9ee.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:35
Simba, sandra80, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, paszczakin, Natka_79, ivf-ivf, satori, caffe, anna maria, Dziobak, kapturnica, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, malgos741, *aga*, moremi, gosia7122, Alis, Mega, Berenika, beates, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Krycha, ja biję się w pierś i wiem, że masz rację w tym co piszesz. Tylko nir kumam tego, jak można z gówna bata ukrecic, a mi tylko chodziło o prawo do decydowania o swoim leczeniu... lepiej mi karton pozycz
Świetny motyw z kręceniem bata z gówna, Ivf-Ivf, chyba teraz musisz opublikować jakiś tutorial. Pasować będzie w ramach podsumowania tej dyskusji, jak ULAŁ
To mówiłem ja, Jarząbek. Invitrówka z konieczności, a nie dlatego że ktoś ją urobił czy wmanipulował, albo miała za dużo pieniędzy.
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Skoro mowa o polityce i krzyzu , to darmowe iv w Belgii wiosny nie czyni, bo za chwile go nie bedzie tylko allah bedzie.
buahaha, dobrze, ze sie wypowiadasz, bo widac Polar, jak sie orientujesz..
tych za'bukowanych' w klinice naszej byla jak mrowkow, pelno.. fakt faktem, ze to specyficzna dzielnica Bru, zeallahowych jest tam zdecydowanie wiecej, ale to dokladnie pokazuje jak im 'nie wolno'..Simba, moremi lubią tę wiadomość