35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Komta robi specjalizacje z napro. Normalnie bym sie konkurencji obawiala, ale dzieli nas strefa szengen, wiec mozemy dzialac sobie niezaleznie po jej dwoch stronach
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja uważam, że każda metoda wspomagania rozrodu powinna być finasowana z budżetu Państwa, ponieważ z niepłodności robi się już choroba cywilizacyjna.
Jeśli są pieniądze na finansowanie operacji zaćmy dla osób po 90rż(nie mówiąc już o operacjach wad zastawkowych u osób w tym wieku, no może młodszych, to dlaczego nie ma na leczenie niepłodności. Patrząc ekonomicznie, kto będzie pracował na te emerytury?
Nie uważam, że satrszym osobom się nie nalezy, ale chodzi o sens tego leczenia, które jest obarczone dużą śmiertelnością i czesto skróceniem życia tych starsych osób wskutek powikłań, a nie wcale przywróceniem im sprawności.krycha.stara, ComeToMeBaby, dorbie, ania.g, kapturnica, caffe, Bozia3, paszczakin, BISCA, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie wiem dlaczego inni nie rozumieją motywów Twoich wypowiedzi, ale ja je rozumiem dokładnie tak ja napisałaś w powyższym cytacie.
PS.
I wszytkie mówio to samo, ale chyba nie rozumiejo co mówio.
Za duzo sie ruchajo
I majokrycha.stara, Reni, caffe, Bozia3, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no- to idę zrobić kawę
bo jeszcze byłam na zwolnionych obrotach niejakoktoś reflektuje?
Czyli jak wypijesz kawe to nam tu zrobisz jeden z dziesieciu???
ivf-ivf, krycha.stara, Reni, efcia, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To byly zwolnione obroty?
Czyli jak wypijesz kawe to nam tu zrobisz jeden z dziesieciu???
Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Sodomia i Gomioria
Pani je kolekcjonuje, a potem wyda Tomik wierszy i poezji spiewanej Simbyivf-ivf, krycha.stara, Reni, efcia, Bozia3, paszczakin, Sabina, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:przecież ja spokojna jestem jak mnich w Tybecie. nie wiem czemu mi zalecają snickersy i luzowanie. aaa, wiem- bo nie rozumieją o czym mówię.
Tosmy wyhodowaly...
Kalosz to samo..
Co za czasy!krycha.stara, ComeToMeBaby, ania.g, Reni, kapturnica, efcia, pierwiastka, caffe, BISCA, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
chciałam się włączyć w dyskusję o napro, ale już wszystko zostało napisane
Ania - gratuluję! I dziękuję za opis! Też masz nerwy, żeby pranie w czasie porodu robić i manicure.
Sabinka - trzymaj się dzielnie! Gorąco kibicuję.dorbie, ania.g, Simba, efcia, pierwiastka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorbie, miałam dużooo czasu to walnęłam opis
a i ekran mi się w końcu nie rozmywał
Byłam u Julii i zaniosłam ubranka. Już ją wypuścili z tego inkubatoro cieplarki i teraz tylko czekam aż się zwolni miejsce na porodowym i będziemy dziś razemJest taka maleńka ale podobno już dała popalić na noworodkach
Wiem co czujeszAle już zaraz nie będzie ci się wydawała taka maleńka
tym bardziej jak głos da
Będziesz trzymać ją na rękach i patrzeć na nią, to wszyscy będa olbrzymi
Ja przeżyłam szok jak zobaczyłam mojego Huberta, wydawało mi się, że ma taką olbrzymią głowę
A jak karmienie? Miałaś szanse przystawić?
Tak bym chciała by Ci się udałoania.g, kapturnica, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
odnośnie finansowania napro z budżetu powiem tylko tyle, że jak to w każdej dziedzinie bywa, przyszli następni to nabijają kobzę swoim, wszystko kręci się wokół tego, a wszystko dzieje się pod osłona wiary
dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bosz, taka malolata, taka swiezynka jednak na forum i takie to wyszczekane, zadziorne, zaczepne. Wystarczylo za maz ja wydac i masz ci babo placek!
Tosmy wyhodowaly...
Kalosz to samo..
Co za czasy!krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Uwazam, ze w zadnej metodzie nie powinno byc pytan o wiare. A jesli sa, to nie powinny byc finansowane z budzetu panstwa
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Komta robi specjalizacje z napro. Normalnie bym sie konkurencji obawiala, ale dzieli nas strefa szengen, wiec mozemy dzialac sobie niezaleznie po jej dwoch stronach
jak to dzieli Was?ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dzień dobry,
chciałam się włączyć w dyskusję o napro, ale już wszystko zostało napisane
Ania - gratuluję! I dziękuję za opis! Też masz nerwy, żeby pranie w czasie porodu robić i manicure.
Sabinka - trzymaj się dzielnie! Gorąco kibicuję.ComeToMeBaby, krycha.stara, kapturnica, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość