35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Kometa, nie chce mi się tych wywodów czytać, nakrecasz się. Czytaj uważniej co pisałam, błagam.
Akurat Kometa pisze calkiem do rzeczy, moze dla odmiany warto przeczytac te 'wywody'?ComeToMeBaby, Mimbla, caffe, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Bry
Drogie Brawo, czy jestem w cionży?
od rana mam nieodparta ochote na visolwit (Reni masz tam jaki w szufladzie?)
SolarPolar, Simba, Bozia3, Reni, Sabina, ania.g, BISCA, krycha.stara, malgos741, moremi, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakie napro dało mi Kajtka? Co Ty w ogóle pleciesz?? Kajtka zrobilismy sami, udało się i w sumie trudno powiedzieć co tak naprawde pomogło....może laparo miesiąc wcześniej, może suplementy, może monitoringi i wiedza lepsza - ja nie wiem co dokładnie...
Nie masz czasu na zgłębianie przyczyn i przerywasz starania np. na pół roku - ja tego osobiście nie rozumiem - ale zupełnie nie wnikam, bo to nie moja sprawa...i nie porównuj się do Komety - bo ona akurat ma sprawę jasną - znają przyczynę i dzięki Bogu szybko zadziałała z in vitro...
nie do końca dzięki Bogu zadziałała z in-vitro, dzięki jakiejś szemranej klinice zadziałała i wsparciu z rządowego programu. Kabzę jakiemuś szemranemu konowałowi w Krakowie nabija przy okazji..
Ale to taki mały szczegół. Nieistotny, w gruncie rzeczy.
ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to spróbuj...
zobaczysz jaka frajda..
ok, wyedytuję się. wypiłam se kawę i mi lepiej. osłabiło mnie to, że albo czytasz wybiórczo albo bez zrozumienia tekstu. myślę, że się nie ma co kopać z koniem, nie będę już tego po raz fefnasty rozjaśniać.moremi lubi tę wiadomość
-
ja ze swojej strony kończę dyskusję dzisiejszą...ona tu nie ma sensu....bo bardzo personalnie się do niej podchodzi i jak dla mnie nie ma szans na obiektywizm...w sumie to rozumiem....
Tak czy siak - każdej życzę upragnionego dziecka - drogą zgodną z jej sumieniem, zasobem portfela i możliwościami... -
Nie podoba mi sie to wszystko.
Jest nowy rok.
Jest nowe dziecko.
Jest nowa ciaza.
No kvrwa no! Moze troche wiecej radosci i mniej zgryzoty?
ALE CHVJOWA POGODA ZA OKNEM!!!kapturnica, ania.g, BISCA, efcia, krycha.stara, malgos741, moremi, Alis, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Świetny motyw z kręceniem bata z gówna, Ivf-Ivf, chyba teraz musisz opublikować jakiś tutorial. Pasować będzie w ramach podsumowania tej dyskusji, jak ULAŁ
To mówiłem ja, Jarząbek. Invitrówka z konieczności, a nie dlatego że ktoś ją urobił czy wmanipulował, albo miała za dużo pieniędzy.
Cieszę się.że Ci się podobało;-) -
Mimbla wrote:nie do końca dzięki Bogu zadziałała z in-vitro, dzięki jakiejś szemranej klinice zadziałała i wsparciu z rządowego programu
. Kabzę jakiemuś szemranemu konowałowi w Krakowie nabija przy okazji..
Ale to taki mały szczegół. Nieistotny, w gruncie rzeczy.w każdym razie- w życiu bym nie przypuszczała, że będę musiała kiedyś skorzystać z invitro.
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wacia, dziękuję za wstawienie zdjęcia Julii
Bo najważniejsze jest dziecko.
Nieważne jakimi metodami powstało, naturalnie, invitro, inseminacja, naprotechnologia, komórki i plemniki dawcy, adopcja - to tak naprawdę nie ma znaczenia.
Dziecko to nadzieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:11
Simba, sandra80, paszczakin, Natka_79, Bozia3, ivf-ivf, Dziobak, pierwiastka, kapturnica, Sabina, ania.g, BISCA, efcia, krycha.stara, moremi, dorbie, gosia7122, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bry
Drogie Brawo, czy jestem w cionży?
od rana mam nieodparta ochote na visolwit (Reni masz tam jaki w szufladzie?)
chwilowo jestem na odwyku do 16:30 potem idę zakupićSimba, ania.g, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość