35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Bo najważniejsze jest dziecko.
Nieważne jakimi metodami powstało, naturalnie, invitro, inseminacja, naprotechnologia, komórki i plemniki dawcy, adopcja - to tak naprawdę nie ma znaczenia.
Dziecko to nadzieja.
Nie ważne jak czy in vitro , czy napro czy uj wie co tam jeszcze.
Ważne by był efekt w postaci dziecia tak ładnego jak dzisiejsza Julka.ivf-ivf, Simba, Bozia3, sandra80, paszczakin, ania.g, BISCA, krycha.stara, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nieprawda. I nas pięknie. Mróz. I śnieg zaczął sypać
cudownie, uwielbiam zimę
A mój szef kupił nam do kawy ciasta bezowe z bitą śmietaną. Zjadłam pół i już tego żałujecaffe, peppapig, ivf-ivf, Simba, Bozia3, sandra80 lubią tę wiadomość
-
ponieważ skrócił się nam plan zajęć to może dołożę swoje 3 grosze.
26.01- termin @ i rozpoczęcie cyklu z criotransferemivf-ivf, Simba, Bozia3, paszczakin, Reni, ania.g, BISCA, krycha.stara, efcia, Mimbla, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:i tym sposobem uważam, że dzisiejsza dyskusja znalazła swój szczęśliwy finał.
Najskuteczniejszą metodą rozmnażania jest INSCENIZACJA - jakby nie patrzeć jej elementy można znaleźć w każdej innej metodzie, nawet w bzykaniu
Amen!ivf-ivf, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nieprawda. I nas pięknie. Mróz. I śnieg zaczął sypać
cudownie, uwielbiam zimę
A mój szef kupił nam do kawy ciasta bezowe z bitą śmietaną. Zjadłam pół i już tego żałuje
Sabinka Ty mozesz ulegać teraz różnym fanaberiom, nie żałuj sobieBozia3, Simba, sandra80, kapturnica, BISCA, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:A czemu na nich rolexy wołają? Twixy rozumiem
Matka gestapowiec - wiadomo.ivf-ivf, Sabina, paszczakin, Reni, kapturnica, caffe, Bozia3, BISCA, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ponieważ skrócił się nam plan zajęć to może dołożę swoje 3 grosze.
26.01- termin @ i rozpoczęcie cyklu z criotransferem
to i ja dorzucę, 11.01 podglądanie jajek do inscenizacjiSimba, Sabina, ComeToMeBaby, Reni, ania.g, caffe, Bozia3, BISCA, krycha.stara, efcia, Mimbla, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Twixy maja takie ksywki w domu:
Max - Maximowski, Pan Max, Bubu, Bubski, Borsuk, Misiek, Grubcio, Pan Henio (to z pierwszych dni), Pan Boczek
Leon - Leonidas, Lulu, Krolik, Rozpedek, Majster Srubka, Houdini (to od chudego a nie od magika. Chociaz...)
No i Rolexy
Aaaaa i ZozoleWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:43
Reni, SolarPolar, ania.g, Sabina, Dziobak, Bozia3, BISCA, efcia, paszczakin, Mimbla, moremi, Mega, beates, satori lubią tę wiadomość