35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie, nie to kasa mlodego .Mam juz subkonto zalozone jego i tam skladamy wszystko co sie na niego nalezalo tj z pzu meza, becikowe plus dodatki typu z chrzcin czy jak od kogos cos dostal.I jak musze kupic cos dla niego typu szczepionki czy jakies wieksze wydatki to z jego kupki

Starszy tez tak mial i dzis sam sobie na nie wplaca pieniadze a jak cos hce kupic to muz konta przelew robie
No to nie kupuj, ja bym sobie chociaż lakier do paznokci kupiła
a Ty mnie swoją szlachetna postawą budujesz
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie przeginaj bo wylecisz z klubu rozowych grubasow
i to się nazywa sprowadzenie grubasa do parteru, dzienkuje
SolarPolar, ivf-ivf, Simba, Dziobak, efcia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Po polsku.SolarPolar wrote:Simba mialam zapytac - w jakim jezyku mowicie do Twixow?
Ogladaja baby.tv po flamandzku, a do przedszkola pewnie pojda francuskojezycznego.
Mam nadzieje, ze im sie to wszystko nie pomiesza.
krycha.stara, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
O widzisz...coś mi się pomerdało - tak czy siak - życzę powodzenia i naprawdę wiem, że to trudne wszystko, skomplikowane - no ale co zrobisz...nic nie zrobisz, oprócz tego co jesteś w stanie zrobić...krycha.stara wrote:A ja to wcale przyczyny nie znam przeciez i wcale sie nie staram, wcale nie dzialalam z jednym in vitro i wcale nie robie przerwy przed kolejnym. Nie, to zupelnie jest inny przypadek...
Mam nadzieję, że się doczekasz na swojego "obesrańca"..jak to Kapta poetycko ujęła..
Mój robi od kilku dni 5 kup dziennie - wściekł się jak opętany....no nic...dobrze, że ja w pracy...
krycha.stara, efcia, BISCA, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
Gorszego zestawu nie moglo byc. Corka w duchu skrajnie prawicowym sie wychowuje ( sama, zeby nie, ze rasistowska rodzina z nas
), wiec chlopina nie ma nawet najmniejszej szansy. Wczoraj prezent gwiazdkowy jej przyniosl.
Corka zalamana...
Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie?
krycha.stara, macduska, kapturnica, BISCA, efcia, moremi, ania.g, Mega, satori lubią tę wiadomość