35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie, nie to kasa mlodego .Mam juz subkonto zalozone jego i tam skladamy wszystko co sie na niego nalezalo tj z pzu meza, becikowe plus dodatki typu z chrzcin czy jak od kogos cos dostal.I jak musze kupic cos dla niego typu szczepionki czy jakies wieksze wydatki to z jego kupki
Starszy tez tak mial i dzis sam sobie na nie wplaca pieniadze a jak cos hce kupic to muz konta przelew robie
No to nie kupuj, ja bym sobie chociaż lakier do paznokci kupiłaa Ty mnie swoją szlachetna postawą budujesz
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie przeginaj bo wylecisz z klubu rozowych grubasow
i to się nazywa sprowadzenie grubasa do parteru, dzienkujeSolarPolar, ivf-ivf, Simba, Dziobak, efcia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Simba mialam zapytac - w jakim jezyku mowicie do Twixow?
Ogladaja baby.tv po flamandzku, a do przedszkola pewnie pojda francuskojezycznego.
Mam nadzieje, ze im sie to wszystko nie pomiesza.krycha.stara, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A ja to wcale przyczyny nie znam przeciez i wcale sie nie staram, wcale nie dzialalam z jednym in vitro i wcale nie robie przerwy przed kolejnym. Nie, to zupelnie jest inny przypadek...
Mam nadzieję, że się doczekasz na swojego "obesrańca"..jak to Kapta poetycko ujęła..
Mój robi od kilku dni 5 kup dziennie - wściekł się jak opętany....no nic...dobrze, że ja w pracy...krycha.stara, efcia, BISCA, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
Z innej beki, ale ciagle o dzieciach. W mojej corce zakochal sie kolega z klasy. Coz.. jakby to powiedziec... czarnoskory, w dodatku w Allaha wierzy i slabo po norwesku mowi, bo z jakiejs Somalii przyjechal...
Gorszego zestawu nie moglo byc. Corka w duchu skrajnie prawicowym sie wychowuje ( sama, zeby nie, ze rasistowska rodzina z nas), wiec chlopina nie ma nawet najmniejszej szansy. Wczoraj prezent gwiazdkowy jej przyniosl.
Corka zalamana...
Wacia, nie mow Ty tam nic Waciakowi juniorowi, bo jeszcze powie mojej i bedzie, ze ja na forum obgaduje. A przecez nie obgaduje, nie?krycha.stara, macduska, kapturnica, BISCA, efcia, moremi, ania.g, Mega, satori lubią tę wiadomość