35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Twój też będzie
Jak sie czujesz??Mdli Cie?
Wróć, jeszcze cycki tkliweefcia, kapturnica, macduska, Magdala, BISCA, ivf-ivf, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Szkoda ,ze tu filmikow nie mozna dodac.Bym Wam pokazala jak mlody sie bardzo chichra bawiac ze starszym
btw, takie filmiki to najlepsze lekarstwo na wszelkie dołki i gorsze dni, zachowaj na pamiątkękapturnica, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabina wrote:Nie. Brzuch boli i jest wzdety. Ciasno mi w spodniach. Ale poza tym to nic
Wróć, jeszcze cycki tkliweJej ciesze sie jak rok temu kiedy sama zobaczylam 2krechy. Emocje wtedy sa niezle
Sabina lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:kolory dominujace w mojej szafie to:
szarosci
beże
granaty
pudrowy róż
ale tez znajdzie sie czerwień
nie lubie zieleni, rudosci
Tez pewnych kolorow nie lubie. Np żółty. Co dziwne jak juz naloze cos zoltego to zbieram komplementy za wyglad.efcia, kapturnica, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJuz dawno chcialam Wam to napisać.
Pamiętacie temat -Zły dotyk?
Miałam okazję spotkać TEGO faceta ostatnio. Po jakiś 20 latach.
Powiedział:
"Pamiętam i nigdy sobie tego nie wybaczę"
I przeprosił mnie.
Sory, że tak z grubej rury ale jakoś miałam potrzebę podzielenia się tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 16:45
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, Mega, Berenika, moremi, Reni, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kawa! Właśnie tak czułam, ze czegoś mi brakuje!
ale cóż zrobić.
Był ksiądz, jakoś w tym roku ekspresowo. Ledwo zdążyłam się przebrać
I po cholerę tyle sprzątałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 16:49
BISCA, Sabina, kapturnica, macduska, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, bosz! Muszę zrobić Hubertowi urodziny. Jak ja nie lubię tych imprez!
Wymyślił sobie urodziny na gokartach na FunArena tzn na stadionie takie organizują, człowieku trzymaj się za portfel. Czy ja pogłupiałam wydać 600zł na urodziny.
Kuba ma CapmJudo (zlot ogólnopolski z intensywnymi treningami ) z Kadry Pl czyli jedzie na fri, to mogę niby kasę dla Huberta przeznaczyć.kapturnica, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość