35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:O, bosz! Muszę zrobić Hubertowi urodziny. Jak ja nie lubię tych imprez!
Wymyślił sobie urodziny na gokartach na FunArena tzn na stadionie takie organizują, człowieku trzymaj się za portfel. Czy ja pogłupiałam wydać 600zł na urodziny.
Kuba ma CapmJudo (zlot ogólnopolski z intensywnymi treningami ) z Kadry Pl czyli jedzie na fri, to mogę niby kasę dla Huberta przeznaczyć.
Jak to jest, ze pierwsze, drugie, trzecie urodziny dziecka wyprawia sie hucznie robiac dzikie weze, torty zamaszyste i inne takie mimo, ze dzieci malo rozumieją, a potem co? Zmęczenie materialu rodzicielskiego?
Nie czepiam sie. Ot refleksja. Zresztą zupełnie zrozumiała skądinąd ☺Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wróciłam z dzieciem ze spaceru. Jest -6 a rękawiczki ciągle spadały
Na szczęście Adaś pokazywał, że spadły i że ma rączkę gołą. Za to upadek w kombinezonie i zimowych butach to katastrofa - dziec nie jest w stanie sam wstać, leży i czeka na podnośnik. Normalnie jak rycerz pod Grunwaldem. Jak to w przedszkolu robią? Jak 5 maluchów nagle upadnie i leży?
krycha.stara, BISCA, efcia, kapturnica, peppapig, caffe, Simba, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia a maz jak azareagowal?Bo moj nie uwierzyl nawet jak zdj testu dostal
A co
SolarPolar, efcia, macduska, BISCA, kapturnica, pierwiastka, malgos741, caffe, Simba, Mega, Berenika, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tez pewnych kolorow nie lubie. Np żółty. Co dziwne jak juz naloze cos zoltego to zbieram komplementy za wyglad.
ja raz kupilam sobie bluzkę zielona, tylko dlatego ze pani w skepie powiedziala, ze super wygladam - nie klamala, bo wszyscy w kolo mi tez to mowili, ale mimo tego ubralam ja z 2razy, jakoś nie podobalam sie sobie w zielonymkapturnica, macduska, Magdala, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze bede jakas inna ale nie wierze w to ,ze pedofil bo tak trzeba gościa nazywac przestanie kiedykolwiek byc pedofilem i miec wyrzuty z tego powodu.Mi to raczej pachnie wstydem a nie szczerym żalem bo to bezbronne dziecko jest teraz dorosła kobieta .
I wyjdzie moja ciemna strona ale dla takich mam tylko jedno lekarstwo i nie nie jest to odosobnienie ale tańsza i szybka metoda eliminacji .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:50
ivf-ivf, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ale co to znacza? Ona moze tak sobie nie rosnac lub nie spadac?
Prawidlowo w ciazy rosnie, jak sprawdzalam ciaze to mialam najpierw ponad 300, po dwoch dniach prawie 1000 i ona sobie dalej rosla.
Po wywolaniu poronienia zaczyna spadac, kiedy organizm sie "orientuje" ze ciazy juz nie ma i stopniowo spada do zera.
Tylko to troche trwa. U mnie to dopiero tydzien po poronieniu wiec cudow nie; czekiwalam. Wazne ze spadaSabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Jastra, gin kazał ci kontrolować ta bete? Jesteś po zabiegu? Mnie po poronieniu kazali czekać na okres. Trwało to 6 tygodni, ale u mnie to była 18tyg ciąża i był zabieg. Potem czekałam pełny cykl i mogłam się starać znowu.
Mam nadzieje ze wkrótce nam napiszesz jak pięknie rośnie ci betaBISCA, efcia, peppapig, Berenika, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Jastra, gin kazał ci kontrolować ta bete? Jesteś po zabiegu? Mnie po poronieniu kazali czekać na okres. Trwało to 6 tygodni, ale u mnie to była 18tyg ciąża i był zabieg. Potem czekałam pełny cykl i mogłam się starać znowu.
Mam nadzieje ze wkrótce nam napiszesz jak pięknie rośnie ci beta
Tak, mam kontrolowac czy spada. Nie mialam zabiegu. W szpitalu zalecili kontrole usg po 3 tygodniach