35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula... jaki fstyt??? przecież nie zrobiłas tego naumyslnie. czy zrobiłaś?
hyhyhy
u mnie ksiondze som mondrzejsze. wysyłajom najpierw dwóch młodych ministrantów z pytaniem czy się przyjmuje kolędę. w razie czego to młodzi będą poszczuci psami. właśnie u mnie byli. potem ksiondze idom tylko tam gdzie ich chcom. co bendom chadzać tam gdzie ich nie chcom. w sumie racja.Aasiula, kapturnica, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aasiula... jaki fstyt??? przecież nie zrobiłas tego naumyslnie. czy zrobiłaś?
hyhyhy
u mnie ksiondze som mondrzejsze. wysyłajom najpierw dwóch młodych ministrantów z pytaniem czy się przyjmuje kolędę. w razie czego to młodzi będą poszczuci psami. właśnie u mnie byli. potem ksiondze idom tylko tam gdzie ich chcom. co bendom chadzać tam gdzie ich nie chcom. w sumie racja.jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:u teściów moich jest tak samo ale u rodziców wlazi ksiendzu do każdego domu...no chyba że zamknięte na 4 spusty to wtedy u sąsiadów zostawia korespondencję i z ambony wygłasza, więc ten, nie wszyscy chcą ale wszyscy przyjmują
bo widzisz ja ateistka a mąż niepraktykujący to mógłby sobie ksiondzu wygłaszać w ambonie- mam to głęboko gdzieś. -
ComeToMeBaby wrote:Aasiula... jaki fstyt??? przecież nie zrobiłas tego naumyslnie. czy zrobiłaś?
hyhyhy
u mnie ksiondze som mondrzejsze. wysyłajom najpierw dwóch młodych ministrantów z pytaniem czy się przyjmuje kolędę. w razie czego to młodzi będą poszczuci psami. właśnie u mnie byli. potem ksiondze idom tylko tam gdzie ich chcom. co bendom chadzać tam gdzie ich nie chcom. w sumie racja.Sabina, macduska, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to tam wszyscy wierzący praktykujący? nie chcom ale muszom?!
bo widzisz ja ateistka a mąż niepraktykujący to mógłby sobie ksiondzu wygłaszać w ambonie- mam to głęboko gdzieś.jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8779db828fb8.jpg
niestety mam w chacie inne grzejniki i nie da się takiej pool position zająć, ale choć się z Wami podzielę pomysłemmacduska, Aasiula, Sabina, efcia, Mimbla, Simba, BISCA, beates, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Aasiula wrote:Ja wiedzialam ze on przyjdzie tylko ten gamon fajke jaral w ogrodzie a ja myslalam ze wiesz bandziory jakies bo dlugo nie szedł i zaliczył w dyńke hahahah
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:to wieś jest i podejście zaściankowe a nawet jak młodzi są niewierzący albo niepraktykujący albo ateiści to często mieszkają z rodzicami więc jedyna opcja że będą wtedy w pracy
w ogóle wyobrażam sobie katolików jako naród uciśniony. przez kościół.Mimbla lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak to sobie właśnie wyobraziłam.
w ogóle wyobrażam sobie katolików jako naród uciśniony. przez kościół.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia... jeśli masz to przerobione to bardzo dobrze, ale takie spotkanie po latach. Nie chciałabym. Człowiek już poukładany, przerobił, powiedzmy że odsunął złe myśli na bok, a tu nagle przyszły wspomnienia i jeszcze powiedziały że pamiętają i przepraszają. Pewnie byłaś tak zaskoczona, że nie odpowiedziałaś nic lub niewiele. Musiało to tobą wstrząsnąć skoro nam napisałaś. Mnie by takie spotkanie roztelepało wewnętrznie.
Łatwo nie było. Wiedziałam, ze tam będzie ale jego hmmm wyznanie było zaskoczeniem. Dla mnie to jak zamknięcie za sobą drzwi.ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A ja robię salatke. Nasze dziecko jest z gatunku salatkozercow
uwielbia kukurydza, groszek, fasolkę, paprykę surowa
Mój młody lubi wszystkie warzywa, z tym że osobno. pokrojone w większe kawałki i najlepiej żeby się ze sobą nie stykały.
ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, peppapig, satori, Reni lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:coś w tym jest. moi dodatkowo mają ksiendza który jest kawałem vuja ale są i tacy księża co dużo dla parafii i parafian robią
-
macduska wrote:Łatwo nie było. Wiedziałam, ze tam będzie ale jego hmmm wyznanie było zaskoczeniem. Dla mnie to jak zamknięcie za sobą drzwi.
macduska lubi tę wiadomość