35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Kurde, ja lubię różne nowinki, jakbym miała pić wszystko co na zdrowie działa... to bym z kibla nie schodzila
Jagody goji tez są super, ale tylko 20 dziennie mozna zjesc
mnie matka zaraziła miłością do takich nowinek ale dzięki temu mężowi się skóra poprawiła i wyniki krwi jak się dostała na moją kuchnię
ivf-ivf, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Kurde, ja lubię różne nowinki, jakbym miała pić wszystko co na zdrowie działa... to bym z kibla nie schodzila
Jagody goji tez są super, ale tylko 20 dziennie mozna zjesc
A jadłaś surowe? Mój znajomy ma plantację.
Planuję kupuć na wiosnę kilka sadzonek.ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Surowych nigdy, a jak on to sadzi? Szklarnia czy pole, zastanawiam się jak to w naszym klimacie rośnie.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
Dziobak wrote:Wróciłam z dzieciem ze spaceru. Jest -6 a rękawiczki ciągle spadały
Na szczęście Adaś pokazywał, że spadły i że ma rączkę gołą. Za to upadek w kombinezonie i zimowych butach to katastrofa - dziec nie jest w stanie sam wstać, leży i czeka na podnośnik. Normalnie jak rycerz pod Grunwaldem. Jak to w przedszkolu robią? Jak 5 maluchów nagle upadnie i leży?
A myślałam, że to z młodej kombinezonem coś nie tak, że chodzi niezdarnie, przewraca się i nie może wstać. W naszym żłobku problem rozwiązany został w ten sposób, że przestali z dzieciakami wychodzić na dwór. Bardzo żałuję, bo mi się przy tym mrozie też nie chce jej wietrzyć. -
pierwiastka wrote:a ten napar z czystka można posłodzić miodem? bo to niezbyt smaczne jest
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
Ja piję ale herbatkę owocową a obok mnie są ciastka maślane i czekolada z dużymi orzechami
pierwiastka, Mimbla, Sabina, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:można. tylko nie gorący, bo ci się z miodu zrobi ulepek i nic na nim nie skorzystasz. wiadomo.
wiem o miodzie bo dodaję go do porannej kawy z imbiremComeToMeBaby lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Surowych nigdy, a jak on to sadzi? Szklarnia czy pole, zastanawiam się jak to w naszym klimacie rośnie.
Normalnie na polu. Owoce zbiera się w październiku. Takie słodkawe czerwone łezki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 20:58
ivf-ivf, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:W takim razie higienistka ogłasza dziś Wieczór z czystkiem! Przynajmniej po dużym kubku, dla zdrowotnosci. I meldowac, kto pije! Będę zapisywać.
z imbirem i miodemDziobak lubi tę wiadomość
robiłam dziś porządki w zdjęciach bo trzeba by coś powywoływać wreszcie...i jakaś taka nostalgia mnie wzięła ogarnęła...
nie wiem jak Wy ale ja strasznie lubie mieć zdjęcia wywołane w albumach choć ostatnio zrobiliśmy fotoksiążkę stylizowaną trochę na stary album i jak zapełnię ten pusty album co mam już kupiony to chyba tylko książki będziemy robili, przynajmniej nikt fot nie powyciągaivf-ivf, Simba, Sabina, BISCA, beates, satori, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter