35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobiłam parówki w cieście francuskim z patą z suszonych pomidorów. Teraz się piecze chlebek bananowy z czekoladą, a potem jeszcze upiekę jabłka z nutą cynamonu i cukru brązowego.
Sabina, ivf-ivf, Dziobak, pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, efcia, Mimbla, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dzięki za słowa otuchy.
Ja to już mam przerobione, że tak powiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:58
ivf-ivf, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, caffe, efcia, Mimbla, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale jaja ,mialam wlasnie no ,taka sytuacje ...
Koleda ja oczywiscie ,w ostatniej chwili swiecznik stawiam odpalam swieczki
Latam jak opetana bo tu kapcie tam kubek
Dzonek przy furtce otwieram domofonem,czekam ,czekam i nic, nikt nie wchodzi
No to wiecie sie zdenerwowalam i lece do drzwi bo myslalam ze moze komus innemu ootworzylam drzwi.Z calym impetem wqrwiona juz oczywiscie otwieram dzwi i co
JEEEEB w łeb ksiedza z grubej rury w "czułko"
On az zbladł ,jesssu sobie pomyslałam ze go uszkodziłam i mi tu zaraz zejdzie,
A ten sie otrzepal i nie ,nie nic mi nie jest
Wizyta trwala moze 5 min hahahahah
Na koniec cos tam sobie wpisal moze "uwaga grozi uszkodzeniem "
Jaki fsssttttttytpeppapig, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, kapturnica, Sabina, caffe, efcia, Mimbla, Simba, BISCA, Mega, Berenika, moremi, Magda*, beates, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zrobiłam parówki w cieście francuskim z patą z suszonych pomidorów. Teraz się piecze chlebek bananowy z czekoladą, a potem jeszcze upiekę jabłka z nutą cynamonu i cukru brązowego.
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mam czasu z wami siedzieć he he idę do kuchni, wczoraj zrobiłam jablecznik a dzisiaj śladu po nim nie ma. Chłop kupił 2 kg jabłek i mnie do kuchni woła. Myślę se może jakie dzikie seksy
ee tylko kcom nowy jablecznik.
Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, caffe, efcia, Mimbla, Simba, BISCA, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia... jeśli masz to przerobione to bardzo dobrze, ale takie spotkanie po latach. Nie chciałabym. Człowiek już poukładany, przerobił, powiedzmy że odsunął złe myśli na bok, a tu nagle przyszły wspomnienia i jeszcze powiedziały że pamiętają i przepraszają. Pewnie byłaś tak zaskoczona, że nie odpowiedziałaś nic lub niewiele. Musiało to tobą wstrząsnąć skoro nam napisałaś. Mnie by takie spotkanie roztelepało wewnętrznie.
macduska, Berenika, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:No to kiedy jestes u mnie? Te ferie zimowe to jakos tak zaraz, nie?
Mówisz? Może odłóżmy wizytę do wakacji. Obiecuję, że nie wyjdę z kuchni.
A czarnemu amantowi powiedz, że Zosia zajęta niestety.Dziobak, kapturnica, Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja tez. A chlop przy mnie siedzi i je cukierki jakies. Se je z kieszeni wyciaga i robi to niby dyskretnie, ale i tak widze...
Cukru mi sie chce...
Kupilam sobie puszke coli zero troche mnie to uspokoiło i oszukało cukrowoSolarPolar, Dziobak, kapturnica, efcia, Simba, satori lubią tę wiadomość