35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:wyobraź sobie, że właśnie dokładnie taką...
... a skąd Ty to wiesz???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:39
Mimbla, paszczakin, krycha.stara, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ze tak zacznę z innej beczki.
Poszalałam wczoraj w sklepach. Wróciłam do domu, oglądam zdobycze...
Na 7 rzeczy jedna bluzka jest szaro-różowa ,4 są całe w różnych w odcieniach szarości.
I tak jest zawsze.
pacz pani.. ja jak kupie 7 rzeczy to 4 sa czarne.. a pozostale 3 czarne..krycha.stara, Simba, BISCA, macduska, efcia, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pacz pani.. ja jak kupie 7 rzeczy to 4 sa czarne.. a pozostale 3 czarne..
macduska, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:E to ja jestem bardziej kolorowa bo ide w czernie, granaty i brazy. Ale za to mam kolorowe apaszki i szale!
Szalejesz kobieto! Cóż za odważne kolory!
Szalików też mam całą kolekcję. Tu już różnorodnosć panuje. Chociaż i tak większość jest z szarym.malgos741, SolarPolar, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
idę do domu
wzięłam 2 dni urlopu
Wy znowu o diecie!?
To zalecam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98aa204842c2.jpgkrycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, macduska, caffe, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
a u mnie buahahahaha 2 dni strajku kolei
znaczy pracuje z domu.. pracuje, tse, tse, tse..
zatem jutro bedzie pierwszy dzien zycia paszczy-matki bez dziecka w domu.. dziwacznie!krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, macduska, Dziobak, ania.g, malgos741, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Tez ide do domu.
Gowno!
Nie mozna zaczynac diety w pierwszym tygodniu roku!
No nic - ja przeciez mam jeszcze swieta prawoslawne z mezem, prawda?
Wlasnie! Moreslawo! Najlepszego!!! :*krycha.stara, efcia, Sabina, macduska, Dziobak, Bozia3, malgos741, caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
80% moich dzinsow jest szara. Mam na dupie dzis szare..a jak bylam w sklepie rano ( cos oddawalam) to tez sie gapilam na szare.. Patologia.
Szara kuchnie mam w pracy i jest piekna.efcia, SolarPolar, Sabina, macduska, Dziobak, Bozia3, ania.g, Simba, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:to nie zapomnij sie wyspowiadać z grzeszkow dietetycznych
krycha.stara, efcia, BISCA, SolarPolar, Bozia3, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
2dni temu Maks skonczyl 16tygodni.
Dla nie fejsbukowych cioć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77fa090b4dfc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 16:22
krycha.stara, pierwiastka, Sabina, macduska, Magdala, efcia, ivf-ivf, paszczakin, BISCA, Jastra, Natka_79, SolarPolar, Dziobak, Bozia3, peppapig, ania.g, malgos741, caffe, gosia7122, Alis, Simba, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny