Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze raz powtórzę co mi powiedział o tym lekarz. Nie robić irygacji, bo nie ma to wpływu a można narobić sobie wiecej szkód np. wypłukać florę bakteryjna. Lekarze nawet nie zalecają kierowania strumienia prysznica, bo też wypłukuje się flora.
    Iwone wrote:
    Coś w tym chyba jest. Właśnie przypomniałam sobie, że za każdym razem jak zachodziłam w ciążę (3 razy) zamieniałam mydło na płyn do higieny intymnej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 08:54

nick nieaktualny, Lucky, Bozia3, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Dziewczęta drogie :-)

Lucky, Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja
    chyba łapie mnie jesienna deprecha
    ten ziąb, wilgoć i mroki średniowiecza :(
    czuję się czasem dziwnie i nieswojo nawet we własnym domu
    i nawet wiem czego mi brakuje bardziej niż słońca
    noworodka :)
    takie to mam lekarstwo na wszystko

ciekawe jak Andzia po becie, bo chyba się nie pochwaliła

nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Lejdis
    Udanego dnia :)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam i ja
    chyba łapie mnie jesienna deprecha
    ten ziąb, wilgoć i mroki średniowiecza :(
    czuję się czasem dziwnie i nieswojo nawet we własnym domu
    i nawet wiem czego mi brakuje bardziej niż słońca
    noworodka :)
    takie to mam lekarstwo na wszystko

ciekawe jak Andzia po becie, bo chyba się nie pochwaliła
    lapie i mnie chyba... nienawidze zimna
    a poza tym, jak w takim zimnie robic te noworodki ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 08:28

Bozia3, Lucky, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie
    Mimo wszystko nie szukałabym pocieszenia w chandrze jesiennej w postaci noworodka..no bo przecież to lekarstwo tylko na kilka miesięcy - a żyć trzeba całe życie i w większości bez noworodków jednak...;)
    Też mam czasami taki nastrój...niestety wtedy zwykle pocieszam się słodyczami (są łatwiej dostępne niż noworodki) - albo jakimś wyjściem społeczno-kulturalnym...:) Wybieram się właśnie na kabaret Hrabi w październiku i na występ Piwnicy pod Baranami..i tak byle do grudnia...a tam już choinki, pierniki, rybki i inne cuda wianki...:)

Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango, nick nieaktualny, Andzia33, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek

nie smutkujemy nie nakręcamy się boing.gif myślimy pozytywnie yuuuupiiiiiii...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 08:54

nick nieaktualny, Bursztyn, Lucky, Mango, nick nieaktualny, Olena, Andzia33, Bozia3, anek42 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, zimą to trzeba się mocno "dogrzewać" bo zimno a przy dogrzewaniu o noworodki łatwiej :-)

Bursztyn, Lucky, Reni, Mango, nick nieaktualny, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Najlepiej pod kolderka cieplutka.

Bursztyn, nick nieaktualny, Lucky, Mango, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witajcie
    Mimo wszystko nie szukałabym pocieszenia w chandrze jesiennej w postaci noworodka..no bo przecież to lekarstwo tylko na kilka miesięcy - a żyć trzeba całe życie i w większości bez noworodków jednak...;)
    Też mam czasami taki nastrój...niestety wtedy zwykle pocieszam się słodyczami (są łatwiej dostępne niż noworodki) - albo jakimś wyjściem społeczno-kulturalnym...:) Wybieram się właśnie na kabaret Hrabi w październiku i na występ Piwnicy pod Baranami..i tak byle do grudnia...a tam już choinki, pierniki, rybki i inne cuda wianki...:)
    dobry plan :) i rzeczywiscie- byle do grudnia,dobrze ze Swieta istnieja- ita atmosfera :) a potem juz idzie ku wiosnie :)
    tez chcialabym sie pocieszyc slodyczami ale nie moge bo mi osyfia pyszczek o.O
    zostaje mi tylko letarg zimowy ;)

nick nieaktualny, Lucky, Mango, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Najlepiej pod kolderka cieplutka.
    :)

Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie odczuwam depresji, jestem naladowana i full energii. Jak bylo slonce to marudzilyscie, ze goraco, no nie dogodzi sie Wam. No ale narzekanie to taki narodowy sport:-)

nick nieaktualny, Rzutka, nick nieaktualny, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam zimę .. duuużo śniegu musi być :-) uwielbiam jak skrzypi pod butami ..
    najgorzej chyba nie lubię paźdz - listopad moje urodziny grudzień M urodziny święta sylwek (chociaż tu nie przepadam) styczeń karnawał luty jest krótki więc go nie liczę i w marcu pierwsze przebiśniegi (czytaj kupy) widać na chodnikach ;-) kwiecień i znowu wiosna..eeee szybko zleci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 09:05

Rzutka, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja nie odczuwam depresji, jestem naladowana i full energii. Jak bylo slonce to marudzilyscie, ze goraco, no nie dogodzi sie Wam. No ale narzekanie to taki narodowy sport:-)
    o przepraszam, za wyjatkiem mnie, ja na goraco nie narzekalam :)

Reni, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie zaczela sie II faza cyklu a wraz z nia dolkowanie...:/ progesteron zawsze mial na mnie taki wplyw a na Was?

Lucky, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    otóż to, ja upałów nie lubię i teraz o niebo lepiej funkcjonuję ;-) i nie narzekam, wręcz przeciwnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 09:12

Lucky, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak jest szarowka tez odzywam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 14:36

Lucky, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta Andzia?... jest już 10:05

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 10:05

Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :P

Pogoda barowa :P

Dzień zlewa się z nocą, różnica jest tylko taka, że raz jest trochę jaśniej, raz trochę ciemniej o.O

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane u nas pochmurno i jest pogoda depresyjna ale ja osobiscie wole chłodniejsze dni a uwielbiam zime ale taka ze śniegiem i mrozem :D z jesieni nie znosze listopada bo wtedy jest duzo mgieł, szaro i ponuro, brak lisci na drzewach i wtedy mam ataki satmy nasilone.
    U mnie zbliża sie czas owulacji wiec zaczynam sie powoli nakreceć :P
    dziś też odbieram wyniki badań chyba nie bedą za ciekawe zwłąszcza prolaktyna, bo kilka dni miałąm streosowych i na dodatek musiałm wziać ze wzgledu na moją chorobe Metoclopramid a po nim moge mieć wyższą prolaktynke :) :) :)
    Rzutka a druga faza chyba każdą z nas jakoś tak dziwnie nastraja bo znów kolejny raz czekamy :(
    Andzia gdzie jesteś ???????????????????????????????????????????????

Dobrego dnia Wam zyczę :)

caffe, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1284 1285 1286 1287 1288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ