X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 września 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze raz powtórzę co mi powiedział o tym lekarz. Nie robić irygacji, bo nie ma to wpływu a można narobić sobie wiecej szkód np. wypłukać florę bakteryjna. Lekarze nawet nie zalecają kierowania strumienia prysznica, bo też wypłukuje się flora.
    Iwone wrote:
    Coś w tym chyba jest. Właśnie przypomniałam sobie, że za każdym razem jak zachodziłam w ciążę (3 razy) zamieniałam mydło na płyn do higieny intymnej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 08:54

bliska77, Lucky, Bozia3, inessa, szczęśliwa 2, samira, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Dziewczęta drogie :-)

Lucky, Bursztyn, Bozia3, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja
    chyba łapie mnie jesienna deprecha
    ten ziąb, wilgoć i mroki średniowiecza :(
    czuję się czasem dziwnie i nieswojo nawet we własnym domu
    i nawet wiem czego mi brakuje bardziej niż słońca
    noworodka :)
    takie to mam lekarstwo na wszystko

ciekawe jak Andzia po becie, bo chyba się nie pochwaliła

bliska77, Bursztyn, Bozia3, polarmiś, Mango, inessa, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Lejdis
    Udanego dnia :)

Bozia3, bliska77, polarmiś, Mango, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam i ja
    chyba łapie mnie jesienna deprecha
    ten ziąb, wilgoć i mroki średniowiecza :(
    czuję się czasem dziwnie i nieswojo nawet we własnym domu
    i nawet wiem czego mi brakuje bardziej niż słońca
    noworodka :)
    takie to mam lekarstwo na wszystko

ciekawe jak Andzia po becie, bo chyba się nie pochwaliła
    lapie i mnie chyba... nienawidze zimna
    a poza tym, jak w takim zimnie robic te noworodki ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 08:28

Bozia3, Lucky, polarmiś, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie
    Mimo wszystko nie szukałabym pocieszenia w chandrze jesiennej w postaci noworodka..no bo przecież to lekarstwo tylko na kilka miesięcy - a żyć trzeba całe życie i w większości bez noworodków jednak...;)
    Też mam czasami taki nastrój...niestety wtedy zwykle pocieszam się słodyczami (są łatwiej dostępne niż noworodki) - albo jakimś wyjściem społeczno-kulturalnym...:) Wybieram się właśnie na kabaret Hrabi w październiku i na występ Piwnicy pod Baranami..i tak byle do grudnia...a tam już choinki, pierniki, rybki i inne cuda wianki...:)

Lucky, bliska77, polarmiś, Bursztyn, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek

nie smutkujemy nie nakręcamy się boing.gif myślimy pozytywnie yuuuupiiiiiii...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 08:54

bliska77, Bursztyn, Lucky, Mango, inessa, Olena, Andzia33, Bozia3, anek42 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, zimą to trzeba się mocno "dogrzewać" bo zimno a przy dogrzewaniu o noworodki łatwiej :-)

Bursztyn, Lucky, Reni, Mango, inessa, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Najlepiej pod kolderka cieplutka.

Bursztyn, bliska77, Lucky, Mango, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witajcie
    Mimo wszystko nie szukałabym pocieszenia w chandrze jesiennej w postaci noworodka..no bo przecież to lekarstwo tylko na kilka miesięcy - a żyć trzeba całe życie i w większości bez noworodków jednak...;)
    Też mam czasami taki nastrój...niestety wtedy zwykle pocieszam się słodyczami (są łatwiej dostępne niż noworodki) - albo jakimś wyjściem społeczno-kulturalnym...:) Wybieram się właśnie na kabaret Hrabi w październiku i na występ Piwnicy pod Baranami..i tak byle do grudnia...a tam już choinki, pierniki, rybki i inne cuda wianki...:)
    dobry plan :) i rzeczywiscie- byle do grudnia,dobrze ze Swieta istnieja- ita atmosfera :) a potem juz idzie ku wiosnie :)
    tez chcialabym sie pocieszyc slodyczami ale nie moge bo mi osyfia pyszczek o.O
    zostaje mi tylko letarg zimowy ;)

bliska77, Lucky, Mango, inessa, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Najlepiej pod kolderka cieplutka.
    :)

Lucky, bliska77, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie odczuwam depresji, jestem naladowana i full energii. Jak bylo slonce to marudzilyscie, ze goraco, no nie dogodzi sie Wam. No ale narzekanie to taki narodowy sport:-)

bliska77, Rzutka, inessa, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam zimę .. duuużo śniegu musi być :-) uwielbiam jak skrzypi pod butami ..
    najgorzej chyba nie lubię paźdz - listopad moje urodziny grudzień M urodziny święta sylwek (chociaż tu nie przepadam) styczeń karnawał luty jest krótki więc go nie liczę i w marcu pierwsze przebiśniegi (czytaj kupy) widać na chodnikach ;-) kwiecień i znowu wiosna..eeee szybko zleci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 09:05

Rzutka, Lucky, polarmiś, inessa, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja nie odczuwam depresji, jestem naladowana i full energii. Jak bylo slonce to marudzilyscie, ze goraco, no nie dogodzi sie Wam. No ale narzekanie to taki narodowy sport:-)
    o przepraszam, za wyjatkiem mnie, ja na goraco nie narzekalam :)

Reni, inessa, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie zaczela sie II faza cyklu a wraz z nia dolkowanie...:/ progesteron zawsze mial na mnie taki wplyw a na Was?

Lucky, inessa, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    otóż to, ja upałów nie lubię i teraz o niebo lepiej funkcjonuję ;-) i nie narzekam, wręcz przeciwnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 09:12

Lucky, Reni, polarmiś, inessa, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak jest szarowka tez odzywam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 14:36

Lucky, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta Andzia?... jest już 10:05

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 10:05

Lucky, inessa, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :P

Pogoda barowa :P

Dzień zlewa się z nocą, różnica jest tylko taka, że raz jest trochę jaśniej, raz trochę ciemniej o.O

inessa, bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane u nas pochmurno i jest pogoda depresyjna ale ja osobiscie wole chłodniejsze dni a uwielbiam zime ale taka ze śniegiem i mrozem :D z jesieni nie znosze listopada bo wtedy jest duzo mgieł, szaro i ponuro, brak lisci na drzewach i wtedy mam ataki satmy nasilone.
    U mnie zbliża sie czas owulacji wiec zaczynam sie powoli nakreceć :P
    dziś też odbieram wyniki badań chyba nie bedą za ciekawe zwłąszcza prolaktyna, bo kilka dni miałąm streosowych i na dodatek musiałm wziać ze wzgledu na moją chorobe Metoclopramid a po nim moge mieć wyższą prolaktynke :) :) :)
    Rzutka a druga faza chyba każdą z nas jakoś tak dziwnie nastraja bo znów kolejny raz czekamy :(
    Andzia gdzie jesteś ???????????????????????????????????????????????

Dobrego dnia Wam zyczę :)

caffe, bliska77, Mango, Andzia33, Bozia3, szczęśliwa 2, Bursztyn, polarmiś, samira, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1284 1285 1286 1287 1288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ