35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Reni wiesz,ze słonie mają ciąże 24 miesiące ale raczej nie przypuszczam,zę Ty należysz do tego gatunku
Caffe gratulacje tak szybko i w tej części cyklu hohohohoReni, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
biorąc pod uwagę ile jestem na ovu to moja ciąża trwa jakieś 180 dni czyli łapię się na krowę
tylko mam dwa cycki ale co tam
inessa wrote:Reni wiesz,ze słonie mają ciąże 24 miesiące ale raczej nie przypuszczam,zę Ty należysz do tego gatunku
Caffe gratulacje tak szybko i w tej części cyklu hohohohoinessa, Andzia33, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah dobre no
Caffe a co urodziłaś bo się nie pochwaliłaś
Andzia a mozę jeszcze sie okaże ,ze jest ciaża, były już tu dziewczyny na ovu co wyszła im beta negatywna a za dwa dni nawet plusik na teście i jest piękna ciazacaffe, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, Bursztyn, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Andzia, kurcze przykro ....
ja tez liczę na to, że któraś w końcu zaciąży, bo coś ostatnio zielony kolorek nas omijainessa, Andzia33, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah dobre no
Caffe a co urodziłaś bo się nie pochwaliłaś
Andzia a mozę jeszcze sie okaże ,ze jest ciaża, były już tu dziewczyny na ovu co wyszła im beta negatywna a za dwa dni nawet plusik na teście i jest piękna ciazaAndzia33, inessa, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Dzięki dziewczyny - mam jeszcze cień nadziei, który pewnie rozwieje piątkowa beta.
Zszokowało mnie to tym bardziej, że nie miałam ani plamień ani skurczów, nic co by mogło zwiastować kłopoty....bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
Andzia33, bliska77, caffe, inessa, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
Andzia33, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, Rzutka, Iwone lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
Ja bym po prostu wzięła luteinę (jeśli nie chcesz iść do innego gina) i tyle, a do tego lekarza bym już nie wróciła.Andzia33, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość