X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni wiesz,ze słonie mają ciąże 24 miesiące ale raczej nie przypuszczam,zę Ty należysz do tego gatunku :D :P :P

Caffe gratulacje tak szybko i w tej części cyklu hohohoho :D :P
    Przecież poczęcie to cud, więc ja się trzymam tego "klimatu" ;)

Reni, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biorąc pod uwagę ile jestem na ovu to moja ciąża trwa jakieś 180 dni czyli łapię się na krowę ;-) Vache04.gif
    tylko mam dwa cycki ale co tam
    inessa wrote:
    Reni wiesz,ze słonie mają ciąże 24 miesiące ale raczej nie przypuszczam,zę Ty należysz do tego gatunku :D :P :P

Caffe gratulacje tak szybko i w tej części cyklu hohohoho :D :P

inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, kurcze przykro ....
    ja tez liczę na to, że któraś w końcu zaciąży, bo coś ostatnio zielony kolorek nas omija :-)

inessa, caffe, Andzia33, szczęśliwa 2, Mango, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Jestem ,beta negatywna.
    Przytulam <3

inessa, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah dobre no :)
    Caffe a co urodziłaś bo się nie pochwaliłaś :D

Andzia a mozę jeszcze sie okaże ,ze jest ciaża, były już tu dziewczyny na ovu co wyszła im beta negatywna a za dwa dni nawet plusik na teście i jest piękna ciaza :D :D :D

caffe, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, Bursztyn, Mango, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Andzia, kurcze przykro ....
    ja tez liczę na to, że któraś w końcu zaciąży, bo coś ostatnio zielony kolorek nas omija :-)
    Bylo zajrzeć na forum 5 minut temu. Zielone kropki były, rozdawali ile kto chciał. Ja swoje odstąpiłam innym ;)

inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, Mango, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah dobre no :)
    Caffe a co urodziłaś bo się nie pochwaliłaś :D

Andzia a mozę jeszcze sie okaże ,ze jest ciaża, były już tu dziewczyny na ovu co wyszła im beta negatywna a za dwa dni nawet plusik na teście i jest piękna ciaza :D :D :D
    No urodziłam bliźnięta ;)

Andzia33, inessa, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uważaj z tymi bliźniętami
    caffe wrote:
    No urodziłam bliźnięta ;)

bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Dzięki dziewczyny - mam jeszcze cień nadziei, który pewnie rozwieje piątkowa beta.

Zszokowało mnie to tym bardziej, że nie miałam ani plamień ani skurczów, nic co by mogło zwiastować kłopoty....
    Nati współczuję i przytulam , trzymaj się

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Grosza i Szczęśliwa abym Wam przysłała namiary niestety musicie zaakceptować mnie jako przyjaciółke :D :P
    Inessko juz przyjełam wczoraj szukałam spodni i później już nie zaglądałam do ovu :-)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 września 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???

Andzia33, bliska77, caffe, inessa, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uważaj z tymi bliźniętami
    No uważam bo jednego "bliźniaka" mam w domu....

Reni, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
    moja rada, jak najszybciej z mień lekarza!!!!!!!

Andzia33, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, Rzutka, Iwone lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus nie wiem co Ci poradzic,może inny lekarz?

inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wierzę, że tu jesień będzie owocna...:)

Dziś badam jajca o 15.40 - jest wcześnie, ale może jakieś już chce dojrzeć? ;)

caffe, Andzia33, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Bursztyn, Iwone, polarmiś, Mango, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Dziwne podejście lakarza, bo z tak długim cyklem trzeba coś zrobić.

Ja bym po prostu wzięła luteinę (jeśli nie chcesz iść do innego gina) i tyle, a do tego lekarza bym już nie wróciła.

Andzia33, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wątpię zawsze mam cykle 28 ,a wczoraj był 29 -14 dpo więc beta musiałaby wyjśc prawdziwa.Odstawiłam luteinę ,pewnie za 2-3 dni dostanę@

caffe, inessa, Rzutka lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus ja też zmieniłabym lekarza to są tylko ludzie i też mogą się pomylić

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to czekamy!

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe wątpię zawsze mam cykle 28 ,a wczoraj był 29 -14 dpo więc beta musiałaby wyjśc prawdziwa.Odstawiłam luteinę ,pewnie za 2-3 dni dostanę@
    To chyba do Inessy odpowiedź ;)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 1286 1287 1288 1289 1290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ