35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny o co chodzi z tym kalendarzem księżycowym ktoś to chyba wymyślał na jakiś oparach!
jak mogę mieć dni płodne 22.09???
rozumiecie coś z tego?inessa, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dziewczyny o co chodzi z tym kalendarzem księżycowym ktoś to chyba wymyślał na jakiś oparach!
rozumiecie coś z tego?inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dziewczyny o co chodzi z tym kalendarzem księżycowym ktoś to chyba wymyślał na jakiś oparach!
rozumiecie coś z tego?
czy masz płodne czy nie wg księżyca będziesz w ciąży jeśli sie przelecisz 22.09inessa, caffe, bliska77, Bursztyn, Andzia33, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
a no to gitarra tylko, że na moje oko to dostanę @ ha!
szczęśliwa 2 wrote:Reni to nie jest na zrozumienie
czy masz płodne czy nie wg księżyca będziesz w ciąży jeśli sie przelecisz 22.09caffe, bliska77, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
badałam w 29 dniu,przy cyklach 28,w 14 dpo,po 11 dniach brania luteiny,więc już by musiała wyjśc.
Już odstawiłam i czekam na @.
Głową muru nie przebiję ,zajdę jednak w pażdzierniku.
Moja córka ma akurat urodzinki i chciałaby rodzeństwo,a prośby dziecka trzeba spełniac!Reni, Bursztyn, caffe, szczęśliwa 2, inessa, polarmiś, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Reni wrote:no widziałam już pod wykresem
przykro mi
dziewczyny no niech któraś w końcu zazieleni.. za chwilę Megan Kara Iwka urodzą i co wtedy? forum 35+ dla niepłodnychReni, Iwone, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość