X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
    Ja bym poszla na konsultacje do innego lekarza

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    badałam w 29 dniu,przy cyklach 28,w 14 dpo,po 11 dniach brania luteiny,więc już by musiała wyjśc.
    Już odstawiłam i czekam na @.

Głową muru nie przebiję ,zajdę jednak w pażdzierniku.
    Moja córka ma akurat urodzinki i chciałaby rodzeństwo,a prośby dziecka trzeba spełniac!
    i tak trzymaj! wierze, ze sie uda

Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a no to gitarra tylko, że na moje oko to dostanę @ ha!
    Reni ja mam to samo - dodatkowo porównałam księżycowy z prognozą cykli z ovu i wyszło mi, że zbiegną się dopiero na wiosnę w 2014...a tak to mam się bzykać podczas @....więc sama widzisz....szansę ma tylko Aga - której to w tym cyklu zbiega się wszytko...nawet inseminacja...;) no i Olena...:)

Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...:)

Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Reni to nie jest na zrozumienie :-)
    czy masz płodne czy nie wg księżyca będziesz w ciąży jeśli sie przelecisz 22.09
    no może lepiej, żeby sama się nie przelatywała..bo jej nawet wtedy 4 księżyce nie pomogą...;)

Bursztyn, Reni, szczęśliwa 2, Iwone, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi się tak wydaje
    poza tym przerabiałyśmy to już nie raz ale nadal uważam, że robienie testów a tym bardziej bety wcześniej przed @ jest niepotrzebnym nakręcaniem się
    dobrze, że prowadzę te wykresy, bo mogę sobie je przejrzeć i widzę, że za każdym razem jak skoczy temp doszukuję się objawów ciąży i wmawiam sobie, że w tym cyklu czuję się jakoś inaczej, mam mdłości.. a z perspektywy czasu widzę, że zawsze czuję się tak samo cycki napiżdzają są ciężkie od samej owulki, brzuch boli okresowo na grubo tydz przed @

pewnie, że bardzo byśmy chciały żeby to nastąpiło już teraz nał ;-)

i w tym cyklu tez mnie korci, żeby siknąć na paseczek ;-) ale nie bo będzie mi znowu przykro
    Bozia3 wrote:
    Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 15:06

Bozia3, Bursztyn, caffe, szczęśliwa 2, inessa, bliska77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skacze Ci tempka Reni...a nie beta..:) choć rozumiem, że chciałabyś, żeby to jednak beta skoczyła - Freud byłby jednak z Ciebie dumny...:)

Bursztyn, Reni, caffe, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    skacze Ci tempka Reni...a nie beta..:) choć rozumiem, że chciałabyś, żeby to jednak beta skoczyła - Freud byłby jednak z Ciebie dumny...:)
    hehehehe :) wlasnie :)

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no może lepiej, żeby sama się nie przelatywała..bo jej nawet wtedy 4 księżyce nie pomogą...;)
    a ja sie wlasnie sama przelecialam :)
    ale do sklepu, po piwo na wieczor :)

caffe, szczęśliwa 2, Iwone, Bozia3, inessa, polarmiś, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja już myślami wybiegłam do przodu ....a może to jakiś znak!trois.gif
    Bozia3 wrote:

caffe, szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, inessa, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, a Ty kiedy sie przelecisz pisanki ogladac? :)

caffe, szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, a Ty kiedy sie przelecisz pisanki ogladac? :)
    juz lecę właśnie z koksem..:) ginkę mam obok pracy...:) mam nadzieję, że rosną tam faktycznie jakieś pisanki...:) jaja jak malowane..;)

caffe, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, inessa, polarmiś, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    juz lecę właśnie z koksem..:) ginkę mam obok pracy...:) mam nadzieję, że rosną tam faktycznie jakieś pisanki...:) jaja jak malowane..;)
    kciuki trzymam! :)

Bozia3, Iwone, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja sie wlasnie sama przelecialam :)
    ale do sklepu, po piwo na wieczor :)
    i to jest dobre podejście czasami trzeba wziąć los w swoje ręce i nie czekać na księżyca blaski :-P

Bursztyn, Bozia3, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Nie rozumiem o co Ci chodzi przecież,pisałam ,że odstawiłam luteinę i nie mam już złudzeń.

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hm kto to wie Caffe była w ciąży przed południem , juz urodziła i to bliźniaki :-)
    i już bierze się za następne :-) Caffe dobrze myślę pracować będziesz nad następną ciążą ??? :-)

caffe, Bursztyn, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też mi się tak wydaje
    poza tym przerabiałyśmy to już nie raz ale nadal uważam, że robienie testów a tym bardziej bety wcześniej przed @ jest niepotrzebnym nakręcaniem się

Ja mam słaby progesteron więc muszę robic w 12 dniu brania luteiny i to nie jest cudowanie ,tylko zalecenie gina!

Bozia3, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aa jaaaak tak to spoko :-)
    równie olewające ,jak reklama smartfona- dzięki ,
    lepiej sie wyloguję bo jestem za bardzo wkurw..a i nie chce komuś napisac czegoś przykrego.

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hm kto to wie Caffe była w ciąży przed południem , juz urodziła i to bliźniaki :-)
    i już bierze się za następne :-) Caffe dobrze myślę pracować będziesz nad następną ciążą ??? :-)
    Alez oczywiście :P Narzuciłam sobie fajne tempo :P
    Dzisiaj któraś dziewczyna napisała w pamiętniku, że chędożyła z mężem, więc i ja będę chędożyć dzisiaj hahahahaha

Nie pamiętam czy słyszałam kiedykolwiek takie określenie, ale ono jest bardzo "obrazowe". I mnie się kojarzy, że robi się to w "gumiokach" hahahaha

Bursztyn, Bozia3, inessa, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    i to jest dobre podejście czasami trzeba wziąć los w swoje ręce i nie czekać na księżyca blaski :-P
    tez tak wlasnie pomyslalam ;)

Bozia3, inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia oj chyba coś za bardzo się wkurzasz..
    chciałam trochę rozweselić
    no nic wyszło jak zwykle

poza tym mój post dotyczył nie tylko Ciebie ale wszystkich dziewczyn które szaleją z testami betą 10,12 dpo a potem rozpacz

dobra spadam
    Andzia33 wrote:
    równie olewające ,jak reklama smartfona- dzięki ,
    lepiej sie wyloguję bo jestem za bardzo wkurw..a i nie chce komuś napisac czegoś przykrego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 16:17

Bozia3, inessa, bliska77, samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

‹‹ 1288 1289 1290 1291 1292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ