X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
    Ja bym poszla na konsultacje do innego lekarza

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    badałam w 29 dniu,przy cyklach 28,w 14 dpo,po 11 dniach brania luteiny,więc już by musiała wyjśc.
    Już odstawiłam i czekam na @.

Głową muru nie przebiję ,zajdę jednak w pażdzierniku.
    Moja córka ma akurat urodzinki i chciałaby rodzeństwo,a prośby dziecka trzeba spełniac!
    i tak trzymaj! wierze, ze sie uda

Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a no to gitarra tylko, że na moje oko to dostanę @ ha!
    Reni ja mam to samo - dodatkowo porównałam księżycowy z prognozą cykli z ovu i wyszło mi, że zbiegną się dopiero na wiosnę w 2014...a tak to mam się bzykać podczas @....więc sama widzisz....szansę ma tylko Aga - której to w tym cyklu zbiega się wszytko...nawet inseminacja...;) no i Olena...:)

Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...:)

Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Reni to nie jest na zrozumienie :-)
    czy masz płodne czy nie wg księżyca będziesz w ciąży jeśli sie przelecisz 22.09
    no może lepiej, żeby sama się nie przelatywała..bo jej nawet wtedy 4 księżyce nie pomogą...;)

Bursztyn, Reni, szczęśliwa 2, Iwone, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi się tak wydaje
    poza tym przerabiałyśmy to już nie raz ale nadal uważam, że robienie testów a tym bardziej bety wcześniej przed @ jest niepotrzebnym nakręcaniem się
    dobrze, że prowadzę te wykresy, bo mogę sobie je przejrzeć i widzę, że za każdym razem jak skoczy temp doszukuję się objawów ciąży i wmawiam sobie, że w tym cyklu czuję się jakoś inaczej, mam mdłości.. a z perspektywy czasu widzę, że zawsze czuję się tak samo cycki napiżdzają są ciężkie od samej owulki, brzuch boli okresowo na grubo tydz przed @

pewnie, że bardzo byśmy chciały żeby to nastąpiło już teraz nał ;-)

i w tym cyklu tez mnie korci, żeby siknąć na paseczek ;-) ale nie bo będzie mi znowu przykro
    Bozia3 wrote:
    Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 15:06

Bozia3, Bursztyn, caffe, szczęśliwa 2, inessa, bliska77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skacze Ci tempka Reni...a nie beta..:) choć rozumiem, że chciałabyś, żeby to jednak beta skoczyła - Freud byłby jednak z Ciebie dumny...:)

Bursztyn, Reni, caffe, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    skacze Ci tempka Reni...a nie beta..:) choć rozumiem, że chciałabyś, żeby to jednak beta skoczyła - Freud byłby jednak z Ciebie dumny...:)
    hehehehe :) wlasnie :)

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no może lepiej, żeby sama się nie przelatywała..bo jej nawet wtedy 4 księżyce nie pomogą...;)
    a ja sie wlasnie sama przelecialam :)
    ale do sklepu, po piwo na wieczor :)

caffe, szczęśliwa 2, Iwone, Bozia3, inessa, polarmiś, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja już myślami wybiegłam do przodu ....a może to jakiś znak!trois.gif
    Bozia3 wrote:

caffe, szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, inessa, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, a Ty kiedy sie przelecisz pisanki ogladac? :)

caffe, szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, a Ty kiedy sie przelecisz pisanki ogladac? :)
    juz lecę właśnie z koksem..:) ginkę mam obok pracy...:) mam nadzieję, że rosną tam faktycznie jakieś pisanki...:) jaja jak malowane..;)

caffe, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, inessa, polarmiś, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    juz lecę właśnie z koksem..:) ginkę mam obok pracy...:) mam nadzieję, że rosną tam faktycznie jakieś pisanki...:) jaja jak malowane..;)
    kciuki trzymam! :)

Bozia3, Iwone, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja sie wlasnie sama przelecialam :)
    ale do sklepu, po piwo na wieczor :)
    i to jest dobre podejście czasami trzeba wziąć los w swoje ręce i nie czekać na księżyca blaski :-P

Bursztyn, Bozia3, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Nie rozumiem o co Ci chodzi przecież,pisałam ,że odstawiłam luteinę i nie mam już złudzeń.

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hm kto to wie Caffe była w ciąży przed południem , juz urodziła i to bliźniaki :-)
    i już bierze się za następne :-) Caffe dobrze myślę pracować będziesz nad następną ciążą ??? :-)

caffe, Bursztyn, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też mi się tak wydaje
    poza tym przerabiałyśmy to już nie raz ale nadal uważam, że robienie testów a tym bardziej bety wcześniej przed @ jest niepotrzebnym nakręcaniem się

Ja mam słaby progesteron więc muszę robic w 12 dniu brania luteiny i to nie jest cudowanie ,tylko zalecenie gina!

Bozia3, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aa jaaaak tak to spoko :-)
    równie olewające ,jak reklama smartfona- dzięki ,
    lepiej sie wyloguję bo jestem za bardzo wkurw..a i nie chce komuś napisac czegoś przykrego.

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hm kto to wie Caffe była w ciąży przed południem , juz urodziła i to bliźniaki :-)
    i już bierze się za następne :-) Caffe dobrze myślę pracować będziesz nad następną ciążą ??? :-)
    Alez oczywiście :P Narzuciłam sobie fajne tempo :P
    Dzisiaj któraś dziewczyna napisała w pamiętniku, że chędożyła z mężem, więc i ja będę chędożyć dzisiaj hahahahaha

Nie pamiętam czy słyszałam kiedykolwiek takie określenie, ale ono jest bardzo "obrazowe". I mnie się kojarzy, że robi się to w "gumiokach" hahahaha

Bursztyn, Bozia3, inessa, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    i to jest dobre podejście czasami trzeba wziąć los w swoje ręce i nie czekać na księżyca blaski :-P
    tez tak wlasnie pomyslalam ;)

Bozia3, inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia oj chyba coś za bardzo się wkurzasz..
    chciałam trochę rozweselić
    no nic wyszło jak zwykle

poza tym mój post dotyczył nie tylko Ciebie ale wszystkich dziewczyn które szaleją z testami betą 10,12 dpo a potem rozpacz

dobra spadam
    Andzia33 wrote:
    równie olewające ,jak reklama smartfona- dzięki ,
    lepiej sie wyloguję bo jestem za bardzo wkurw..a i nie chce komuś napisac czegoś przykrego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 16:17

Bozia3, inessa, bliska77, samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

‹‹ 1288 1289 1290 1291 1292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ