35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wenus wrote:Dziewczyny pomóżcie!!!Zaczynam władać w dół...Powinnam dostać już kolejna @ a tu dalej nic.Juz myślałam,ze wczoraj się zaczyna a tu dalej tylko plamienie i dalej nic!Co się ze mną dzieje?Ja wiem ,ze normalnie na wywołanie @ bierze się luteine,ale u mnie jest o tyle dziwnie ,ze ja niby mam @ tylko to ze mnie nie schodzi.Wszystko jest w środku.Lekarz mówi ,ze nic nie można z tym zrobić tylko czekać,ale na co???
Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:badałam w 29 dniu,przy cyklach 28,w 14 dpo,po 11 dniach brania luteiny,więc już by musiała wyjśc.
Już odstawiłam i czekam na @.
Głową muru nie przebiję ,zajdę jednak w pażdzierniku.
Moja córka ma akurat urodzinki i chciałaby rodzeństwo,a prośby dziecka trzeba spełniac!
Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a no to gitarra tylko, że na moje oko to dostanę @ ha!
no i Olena...
Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...
Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Reni to nie jest na zrozumienie
czy masz płodne czy nie wg księżyca będziesz w ciąży jeśli sie przelecisz 22.09Bursztyn, Reni, szczęśliwa 2, Iwone, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
też mi się tak wydaje
poza tym przerabiałyśmy to już nie raz ale nadal uważam, że robienie testów a tym bardziej bety wcześniej przed @ jest niepotrzebnym nakręcaniem się
dobrze, że prowadzę te wykresy, bo mogę sobie je przejrzeć i widzę, że za każdym razem jak skoczy temp doszukuję się objawów ciąży i wmawiam sobie, że w tym cyklu czuję się jakoś inaczej, mam mdłości.. a z perspektywy czasu widzę, że zawsze czuję się tak samo cycki napiżdzają są ciężkie od samej owulki, brzuch boli okresowo na grubo tydz przed @
pewnie, że bardzo byśmy chciały żeby to nastąpiło już teraz nał
i w tym cyklu tez mnie korci, żeby siknąć na paseczekale nie bo będzie mi znowu przykro
Bozia3 wrote:Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 15:06
Bozia3, Bursztyn, caffe, szczęśliwa 2, inessa, bliska77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no może lepiej, żeby sama się nie przelatywała..bo jej nawet wtedy 4 księżyce nie pomogą...
ale do sklepu, po piwo na wieczor
caffe, szczęśliwa 2, Iwone, Bozia3, inessa, polarmiś, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
bo ja już myślami wybiegłam do przodu ....a może to jakiś znak!
Bozia3 wrote:skacze Ci tempka Reni...a nie beta..choć rozumiem, że chciałabyś, żeby to jednak beta skoczyła - Freud byłby jednak z Ciebie dumny...
caffe, szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Boziu, a Ty kiedy sie przelecisz pisanki ogladac?
ginkę mam obok pracy...
mam nadzieję, że rosną tam faktycznie jakieś pisanki...
jaja jak malowane..
caffe, szczęśliwa 2, Bursztyn, Iwone, inessa, polarmiś, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Andzia..ja bym już nie oddawała się złudnym czynnościom - odstawiłabym luteinę i próbowała w kolejnym cyklu, bo czasami cudujemy za bardzo...ale to moje zdanie...
Nie rozumiem o co Ci chodzi przecież,pisałam ,że odstawiłam luteinę i nie mam już złudzeń.
inessa lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Bozia3 wrote:no może lepiej, żeby sama się nie przelatywała..bo jej nawet wtedy 4 księżyce nie pomogą...
i już bierze się za następneCaffe dobrze myślę pracować będziesz nad następną ciążą ???
caffe, Bursztyn, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:też mi się tak wydaje
poza tym przerabiałyśmy to już nie raz ale nadal uważam, że robienie testów a tym bardziej bety wcześniej przed @ jest niepotrzebnym nakręcaniem się
Ja mam słaby progesteron więc muszę robic w 12 dniu brania luteiny i to nie jest cudowanie ,tylko zalecenie gina!
Bozia3, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość
Andzia33 -
szczęśliwa 2 wrote:hm kto to wie Caffe była w ciąży przed południem , juz urodziła i to bliźniaki
i już bierze się za następneCaffe dobrze myślę pracować będziesz nad następną ciążą ???
Narzuciłam sobie fajne tempo
Dzisiaj któraś dziewczyna napisała w pamiętniku, że chędożyła z mężem, więc i ja będę chędożyć dzisiaj hahahahaha
Nie pamiętam czy słyszałam kiedykolwiek takie określenie, ale ono jest bardzo "obrazowe". I mnie się kojarzy, że robi się to w "gumiokach" hahahahaBursztyn, Bozia3, inessa, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Andzia oj chyba coś za bardzo się wkurzasz..
chciałam trochę rozweselić
no nic wyszło jak zwykle
poza tym mój post dotyczył nie tylko Ciebie ale wszystkich dziewczyn które szaleją z testami betą 10,12 dpo a potem rozpacz
dobra spadam
Andzia33 wrote:równie olewające ,jak reklama smartfona- dzięki ,
lepiej sie wyloguję bo jestem za bardzo wkurw..a i nie chce komuś napisac czegoś przykrego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 16:17
Bozia3, inessa, bliska77, samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość