35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniee a co myślisz że mi wali na dekiel???????? nie, już tą fazę mam za sobą, prawdę mówiąc będę bardzo zdziwiona jak coś się ruszygrosza wrote:Aga denerwujesz się ?
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Przytulam i ściaskam, aż tam mocno żeby jajo pękłoagafbh wrote:niee a co myślisz że mi wali na dekiel???????? nie, już tą fazę mam za sobą, prawdę mówiąc będę bardzo zdziwiona jak coś się ruszy

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyłączam siępolarmiś wrote:No to za jajka zenskie i meskie!!!!!

Tzn. ja w tym cyklu swoje jajo ma w dooopie
W tym cyklu nic nie będzie, bo wszystko musi się wyregulować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 19:09
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha
No własnie tak myślałam to fajnie że spoko podchodzisz
agafbh wrote:niee a co myślisz że mi wali na dekiel???????? nie, już tą fazę mam za sobą, prawdę mówiąc będę bardzo zdziwiona jak coś się ruszy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
jeszcze musiałabym zostawić pod blokiem młodego..caffe wrote:Bozia, no to zbieraj się do startu.
Pieprzyć walizki przed blokiem, wniesie się później, a facet niech zasuwa od razu do łoża
żeby sobie tak z pół godzinki poczekał...
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Sama z siebie się dziś śmiałam...że się robię jak stara kwoka = radość sprawiła mi ogromną - deska do prasowania zakupiona w Lidlu.....niedługo mnie ucieszą prezenty typu miotła i żelazko pod choinką...SKS jak nic...
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a po co Ci ta deska?Bozia3 wrote:Sama z siebie się dziś śmiałam...że się robię jak stara kwoka = radość sprawiła mi ogromną - deska do prasowania zakupiona w Lidlu.....niedługo mnie ucieszą prezenty typu miotła i żelazko pod choinką...SKS jak nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 19:47
Bozia3, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o to to - to ta sama choroba...:)nie przypuszczałam, że mnie takie coś dopadnie kiedykolwiek...polarmiś wrote:Mnie cieszyl nowy mop kupiony w kauflandzie!!! Dlatego jak nic ciotka mis!!!!
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość