35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati74 - przykra wiadomość, ale może jeszcze tli się nadzieja...do końca trzeba wierzyć.....
Aga - widzisz - i Ty i Olena macie zgrane cykle księżycowo - jakieś tam...To wspaniały znak...
inessa, bliska77, Lucky, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A tam dziewczyny z fazami ksiezyca - dobre bara bara o kazdej porze dnia i nocy powinno wystarczyc. Obliczam dni plodne,badam sluz, niektore z was mierza temperature, monitoring itd itp jeszcze fazy do tego - obled.
Iwone, inessa, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypromyk wrote:A tam dziewczyny z fazami ksiezyca - dobre bara bara o kazdej porze dnia i nocy powinno wystarczyc. Obliczam dni plodne,badam sluz, niektore z was mierza temperature, monitoring itd itp jeszcze fazy do tego - obled.
Lucky, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
hej hej
ja też zainteresowałam się tymi fazami, chociaż wydaje mi się że i Inessa coś podobnego wrzucała
ciekawe czy księżycowa owulacja jest stanie pokonać słabe plemniki
Natinie wiem jak pocieszać. Czekaj spokojnie, co ma być to będzie. Może było za wcześnie bycoś dojrzeć, może owu była później i Dzidziuś młodszy... trzymam mocno kciuki i przytulam!
bliska77, Iwone, inessa, Mango, Nati74, Bozia3, Andzia33, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Lucky to Bozia wrzucała bo koleżanka z ovu wrzuciał to pod mój wykres
To teraz przez te fazy bedzie się dziaaaaaałłłłłłłłoooooooo ho ho ho ho
Problem tylko z tym, że zima idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 19:53
Mango, Lucky, inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Tak, teraz to trza będzie dzieci pod chmurą robić bo to się okaże niezawodne. Dobra, nie pod chmurką, a pod księżycem
Problem tylko z tym, że zima idziecaffe, Mango, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zaraz też będę na fazie, trza napełnić szklaneczkę.
Jestem panięta, po pracy wymyśliłam sobie robienie krokietów bo miałam mięso i nie chciałam żeby się zmarnowało. Ale naleśników nie smażyłam, tylko zrobiłam je na cieście francuskim. I barszcz oczywiście robiony przeze mnie, nie z torebkiNo i nic jeszcze nie zjadłam, bo się narobiłam i nie mam ochoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 20:09
Lucky, inessa, bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
mmmm Cafe ale jedzonko, że też masz taki zapał do pichcenia, ja głównie łapię się za coś bardziej pracochłonnego w weekendy, w tygodniu mała je w przedszkolu, M w pracy a ja cokolwiek
mówicie że to się da łatwo obliczyć? muszę posprawdzac
na bank faceci też mają swoje 100% skuteczne płodnościowe dni i nam sie nie udaje bo sie ze swoimi fazami nawzajem nie zgrywamy
ciekawe czy jeszcze w tym stuleciu mamy jakiś jeden wspólny cyklcaffe, Iwone, inessa, bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:mmmm Cafe ale jedzonko, że też masz taki zapał do pichcenia, ja głównie łapię się za coś bardziej pracochłonnego w weekendy, w tygodniu mała je w przedszkolu, M w pracy a ja cokolwiek
mówicie że to się da łatwo obliczyć? muszę posprawdzac
na bank faceci też mają swoje 100% skuteczne płodnościowe dni i nam sie nie udaje bo sie ze swoimi fazami nawzajem nie zgrywamy
ciekawe czy jeszcze w tym stuleciu mamy jakiś jeden wspólny cykl
Jak ja bym mojemu powiedziała, że on ma fazy to by się postukał w głowę hahahaha Już to widzę jak przed położeniem się do łóżka patrzy w niebo i ocenia czy dzisiaj coś będzie czy nieBursztyn, inessa, bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny