35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Andzia a może za wcześnie dopiero 13dpo ..spokojnie czekamy na wynik
Wg mnie 14 dpo i zawsze mam brac 11 dni luteinę i robic test,tylko,że nigdy nie miałam w 29 dniu tak wysokiej tempki,dlatego zgłupiałam.Dzięki!inessa, polarmiś, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Zazdroszczę grzybków,no ale niestety mogę tylko pomarzyc,pojechaliśmy w niedzielę a tam zakaz bo pryskano wszystkie lasy w okolicy 30-40 km do końca miesiąca nie wolno jesc takich grzybów,a w pażdzierniku nie wiadomo,czy jeszcze będą.
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
a ja nie cieszyłam się długo moim dzieckiem. Skończony 8 tc, a wg usg 6,5 tc, nie widać tętna, jest duży krwiak i beta tez beznadziejna
Mogę się jeszcze ze 2 dni połudzić, ale musiałby się zdarzyć cud
bliska77, Iwone, Bursztyn, Olena, Andzia33, szczęśliwa 2, gosia7122, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessa, powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem, marnujesz się dziewczyno!!!!!!!
co do kalendarza, wyszło mi że urodziłam sie w 3cim dniu pełni a w tym miesiącu ci dzień pełni to 22 czyli niedziela, a o ile jajca mi urosną to IUI ma być w sobotę lub poniedziałek...........grosza, polarmiś, Iwone, inessa, Lucky, Bursztyn, Rzutka, Andzia33, szczęśliwa 2, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:a ja nie cieszyłam się długo moim dzieckiem. Skończony 8 tc, a wg usg 6,5 tc, nie widać tętna, jest duży krwiak i beta tez beznadziejna
Mogę się jeszcze ze 2 dni połudzić, ale musiałby się zdarzyć cud
Iwone, Nati74, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa trzymam kciuki ( choc wtajemniczone wiedza jak nie lubie tego slodkiego kciukania) za powodzenie w kazdej sferze i tej zawodowej jak i tej rodzicielskiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 18:19
bliska77, Iwone, inessa, Lucky, Bursztyn, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny - mam jeszcze cień nadziei, który pewnie rozwieje piątkowa beta.
Zszokowało mnie to tym bardziej, że nie miałam ani plamień ani skurczów, nic co by mogło zwiastować kłopoty....bliska77, inessa, Lucky, Iwone, Andzia33, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:Dzięki dziewczyny - mam jeszcze cień nadziei, który pewnie rozwieje piątkowa beta.
Zszokowało mnie to tym bardziej, że nie miałam ani plamień ani skurczów, nic co by mogło zwiastować kłopoty....inessa, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość