35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:FOCH! : Wrzuciłam to dawno już w dziale wspomagacze (ostatni post z linkami)..ale wszyscy olali....
FOch foch foch....
Ja sobie wyliczyłam...i mi wyszło, że w kolejnych sześciu miesiącach powinnam się bzykać podczas okresu...- to jednak trochę za dużo jak dla mnie..Bozia3, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:No w czasie okresu to już chyba nie dam rady! Po
byłby krajobraz jak po rzezi niewiniątek
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:już byłam ale nie wiem o co chodzi, no cóż w końcu jestem blondynką
bliska77, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za propozycje tych dotacji już o nich wiem i się staramy chociaż dzisiaj znajoma męża prosiłą abym zaniosła do szkoły blisko nas CV bo szukają nauczycielki zaniosłąm ale czy się dostane to nie wiem.
A adrest strony podam na priv jak ktoś sobie życzy .Reni wysłałam CI zaproszenie do przyjaciółek jak je zaakceptujesz to napisze CI adressamira, bliska77, Reni, Iwone lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzięki dziewczyny za propozycje tych dotacji już o nich wiem i się staramy chociaż dzisiaj znajoma męża prosiłą abym zaniosła do szkoły blisko nas CV bo szukają nauczycielki zaniosłąm ale czy się dostane to nie wiem.
A adrest strony podam na priv jak ktoś sobie życzy .Reni wysłałam CI zaproszenie do przyjaciółek jak je zaakceptujesz to napisze CI adres
inessa lubi tę wiadomość
-
Mango wrote:No i do tego wszystkiego kalendarz księżycowy podany w linku nie jest taki stary jak ja
Może wtedy księżyc nie świecił i dlatego teraz mam problemy
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe dobrze mówi
a to jest to co na pierwszą działalność? bo też jest coś takiego..
można też wyciągnąć kasę na działalność jak zatrudnisz osobę bezrobotną przez rok dostaje się jakąś tam kase ale nie pamiętam już jak to jest
warto się tym zainteresować zawsze to coś!
Wszelkie wytyczne sa w UP, one mogą się różnić między sobą, więc najlepiej udac się do swojego.
Rozpatrywanie wniosków odbywa się kilka razy w roku. Trzeba sledzić czy ogłaszają nabory.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dobra, nieważne z tym kalendarzem, w piątek zobaczę czy coś urosło
ja nie pamiętałam godziny swoich urodzin - dzwoniłam do mamy i pytałam...a ona się zdziwiła co mnie tak nagle na wspominki wzięło. Mnie po wyliczeniach dopiero jakoś się zbiegnie chyba na wiosnę czy lato 2014- do tego czasu to ja już będę szykować się do porodu...
inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczerze mówiąc o wiele profesjonalniej wygląda niż nasze ovu - któe mnie drażni tym majtkowym kolorem.....
bardzo ciepła strona z nazwy i klimatu...oby Wam się pieknie rozwinęła...bliska77, inessa, polarmiś, polarmiś, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:szczerze mówiąc o wiele profesjonalniej wygląda niż nasze ovu - któe mnie drażni tym majtkowym kolorem.....
bardzo ciepła strona z nazwy i klimatu...oby Wam się pieknie rozwinęła...inessa lubi tę wiadomość