35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie
u nas dziś troszkę mniej chmur
odnośnie muzy z lat 80tych kurcze, uwielbiam, często puszczam mojej córce i razem tańczymy no i jeszcze rytmy latynoskiei dupcia sama chodzi
dzisiejsza muzyka jest często jakaś bez składu i ładu....no z małymi wyjątkami takimi jak np Jessie Ware lub Jamie Woon itp
miłego dnia dla wszystkich DziewczątWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 07:43
Iwone, Bursztyn, inessa, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie, czy biorac utrogesten (progesteron dowcipny) nie ma przeciwwskazan do serduszkowania? Tempka dzis wzrosla ale czy to znaczy ze juz po owu? Testy owu dwa dni pod rzad wyszly dodatnie..eh mysle ze jak ma sie udac to sie uda a jak nie to nawet gdybysmy codziennie serduszkowali to nic z tego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 11:12
polarmiś, inessa, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzutka wrote:Mam pytanie, czy biorac utrogesten (progesteron dowcipny) nie ma przeciwwskazan do serduszkowania? Tempka dzis wzrosla ale czy to znaczy ze juz po owu? Testy owu dwa dni pod rzad wyszly dodatnie..eh mysle ze jak ma sie udac to sie uda a jak nie to nawet gdybysmy codziennie serduszkowali to nic z tego..
inessa, Lucky, bliska77, Bozia3, Rzutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane moje u nas dziś piękne słoneczko a ja tragicznie się czuje niestety mam wznowe choroby jelit i refluks
ALe za to mam już gotową strone internetową
Zaraz ide po leki do lekarza brbrbbrbr
Dobrego dnia każdej z Was życzę i pamietam o WasBursztyn, Lucky, Iwone, bliska77, caffe, Bozia3, Rzutka, samira, zameg, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku tam satylko podstawy narazie a ludzie bedą ze mną budować te strone
ale zaraz prześle
to znaczy jak ovu przyjmie moją odpowiedź na Twoje zaproszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 12:02
Bursztyn, Reni, Lucky, bliska77, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Inessa jestem z Ciebie dumna! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gif
W końcu wzięłaś życie we własne ręce a nie tylko liczenie na Zusy srusy, pośredniaki
dasz radę pierwszy krok zrobiłaś
oczywiście poproszę linkBursztyn, Lucky, bliska77, Iwone, Bozia3, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Inessa jestem z Ciebie dumna! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gif
W końcu wzięłaś życie we własne ręce a nie tylko liczenie na Zusy srusy, pośredniaki
dasz radę pierwszy krok zrobiłaś
oczywiście poproszę link
Lucky, bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
jak się czujecie środowo?
tzn od razu wysyłam życzenia zdrowia dla Samirki i Inesski!
reszcie oferuję wsparcie moralne i kciuki
gdzie te zielone kropki? nie mówcie że trzeba czekać do wiosny
u nas się przejaśnia, a lało całą noc i rano
zimno i chyba lepiej nie będzie
marzy mi się jeszcze sok z malin i pomidorów, może weekend poświęcę
tak próbuję sobie znaleźć zajęcie żeby przetrwać jeszcze te 7 dni do testowania
caffe, Bursztyn, Mango, Bozia3, inessa, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość