35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bylam u lekarza jakies 3 tygodnie temu.Powiedzial ze musze czekac az to ze mnie wyjdzie-kiedy?-nie wiadomo.Powinnam teraz dostac juz kolejny i nawet tak sie czulam ,a tu dalej nic.Poprosilam Meza zeby poszedl do niego i soytal co dalej a on mu na to ze MUSZE CZEKAC!.To jest chore jakies.Nie wiem juz co mam o tym myslec..
Iwone, bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Ale on nic nie proponowal nawet.Powiedzial ze nic nie mozna teraz z tym zrobic i musze czekac.Na usg widzial ciemna plame i mowil ze to jest wlasnie krew ktora nie moze "zejsc" no a teraz pewnie dolaczyla kolejna @ i co?ja mam dalej czekac.Chyba az mnie rozsadzi od srodka albo zgnije...
Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
Normalnie zawsze mialam.Drugiego dnia to mozna powiedziec ze mnie zalewalo.Teraz nie wiem co sie dzieje ,ten z 14.07 juz byl jakis dziwny-w sensie ze malo i nawet brzuch mnie nie bolal-no ale byl.Te plamienia to masz racje,to wlasnie miala byc moja @ ale wyszlo tylko to-reszte juz znasz -mam czekac.Teraz tez juz myslalam ze w koncu sie zacznie i dalej dupa.
inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
wysylam ci teraz prywatna wiadomosc
inessa lubi tę wiadomość
-
No wlasnie nic mi nie zrobil.Zwlaszcza ,ze wie,ze chce dziecko...Ja mam ten problem ze nie mieszkam w Polsce a sama niestety nie poradze sobie u lekarza-chodzi o jezyk.I tak wszedzie musze ciagac za soba mojego M.
Iwone, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Jak tak sobie czytam o Waszych badaniach i monitoringach to az zazdroszcze ze wiecie chociaz co sie dzieje z Waszymi organizmami. Ja nic nie wiem ale ciagle sie ludze ze kiedys sie uda. Nie stac mnie tu na prywatne leczenie
Iwone, inessa lubią tę wiadomość