35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:a u mnie 40dc a @ nie ma a ta która była 9.08 trwała 2 i pół dnia i raczej było to plamienie nie @ ...
ja od pół roku w sumie regularnie mam , ale bywało że raz po dwa razy w miesiącu , albo raz na dwa miesiące miałamsamira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:film "Bez litości 2" - a miejscowość Rzeszów - otworzyli nam nowy klub w mieście wstęp od 30 + , w piątki muza z lat 80 tych
mój były pochodzi z tamtych stron, ale blizej Mielcabliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:super musi być ten klub ,oj to troszkę za daleko
mój były pochodzi z tamtych stron, ale blizej Mielca
Malutkich dzieciaczków brak - to zamierzam się bawić do ranasamira, Iwone, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:hmmmmmmmmmmm ciąża czy przekwit?
ja od pół roku w sumie regularnie mam , ale bywało że raz po dwa razy w miesiącu , albo raz na dwa miesiące miałam
oby to nie poczatki meno bo się załamię bo objawy mie troszke dołują ...ehhhbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:z Mielca jakieś 30 - 40 km jest do mnie
Malutkich dzieciaczków brak - to zamierzam się bawić do ranaz lat dziecinstwa i młodości
Na żywo widziałam jedynie Ditera Bohlena ...ale płyty mielismy wszystkie
i mozna było się bawić i tańczyc przy tej muzyce (w parach),nie to co terazIwone, bliska77, Rzutka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Samira ja też tak miałam przez kilka miesięcy i też zastanawiałam się czy to czasem już nie meno. Po kilku m-c wszystko wróciło do normy, aż do ostatniego cyklu 3 dni opóźnienia, ale myślę, że to z powodu choroby którą przeszłam.
Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Całkiem możliwe.
Ja tak na wrazie co zrobiłam test ciążowy, choć raczej byłam przekonana że nie jestem w ciąży. Na drugi dzień @ dostałamIwone, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Jestem ja ,ale tez w dupowatym nastroju wiec moze lepiej nie bede sie oddzywac...
-
Widzialas moj wykres?Rozpoczal sie 14.07...i do dzisiaj nie mam okresi a w ciazy nie jestem...
Iwone, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
gg jak jest taka potrzeba to tak ale ostatnio rzadziej