35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopadł mnie dół i bezsiła i już się mi nie chce nic -nawet od dwóch dni się nie bzyknęłam z osobistym mężem czuję odrastającą błonę dziewiczą i z młodą się kłócę od dwóch dni , zmiażdżyłam termometr drewniakiem bo mnie wkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i nie pamiętam kiedy miałam @ , może to już menopauza mi zagląda w du..... bez sensu to wszystko
Witam i pozdrawiam - idę oglądnąć mocny horror to odreagujęszczęśliwa 2, Lucky, inessa, caffe, polarmiś, Bursztyn, Iwone, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Od dwóch dni to chyba jeszcze nie depresja...
Może menopauza też nie..A może zamiast miażdżyć termometry to lepiej zrobić badania?
przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....samira, Lucky, inessa, polarmiś, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:szczerze to już mi się nie chce , zresztą wybadali mnie w szpitalu na wszystkie strony
przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Bo sprawy duchowe są bardzo ważne - pewnie dla większości...a trudno teraz odnaleść się w Kościele w obecnej postaci. On musi przejść szereg reform..bo to zakrawa już na kpiny...skotniały system XVIII wieczny. Obecny Papież myślę, że to dobry kierunek i coś zrobi rozsądnego...Bo jest to ludziom bardzo potrzebne...
A to o czym pisze Samirka....o tych wielodzietnych rodzinach głodujących - to ja nie widzę w tym wielkiej pobożności i oddania się "łasce Bożej" - raczej jest to dla mnie obraz niezaradnej życiowo kobiety, z którą facet (często pijak) robi co chce - a ona się nie potrafi obronić...i tak sobie płodzą te dzieci...a co to ma wspólnego z wiarą? Zwykle nic..
No ale - co mnie to w sumie obchodzi...
Samirka - super fryzura...
A dzieki za opinie o fryzurze
i własnie też i takie rodziny miałam na mysli raczej anty rodziny facet buhaj i bezsilna kobitka ...
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:szczerze to już mi się nie chce , zresztą wybadali mnie w szpitalu na wszystkie strony
przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....inessa, caffe, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-
samira wrote:i stwierdzam co by nie mówić płodność,aborcja,NPR i inne,kościół,polityka ,in vitro to bardzo drazliwe tematy.........
Samira super fotki.samira, inessa, caffe, Bozia3, Iwone, bliska77, promyk, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:wszystko to prawda co piszesz Samirko moja córka ma na przyszły rok bierzmowanie i trochę mnie śmieszy to zbieranie podpisów a jak będzie jeden za mało? to nie dostąpi sakramentu .Dorka ja też jestem praktykująca ale pewne rzeczy mnie dziwią i tyle w tym temacie.
Samira super fotki.
Dziękiinessa, Bursztyn, bliska77, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:tylko, że z tego co tu zaobserwowałam od prawie roku większość mających problemy z dupą jak to określiłaś ma problemy i z duszą...ja cierpię bardzo z każdym nieudanym cyklem...
bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....
"podstarzala stara panna bezdziena"
i stosuje wiedze tylko teoretyczna, to jest najgorsze...
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Ciekawa dyskusja mnie ominela
Przynajmniej cos sie dzieje
Pozyczylam przyjaciolce rower i jej ukradli....wlasciwie to pozyczylam jej rower mojego meza...maz zasmucony, biedny. Fajny byl ten rower. Eh...Iwone, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam kochane staraczki po długiej nieobecności
w czwartek miałam kontrole po histero- jest ok , endometrium jednorodne, ciałko żółte było widoczne podobno, mam brać luteine od 18dc i....sie starać, jak w pażdzierniku nie wyjdzie to przyjść
więc biore podjęzykowo..zastanawiam sie po co ona jest skoro progesteron wyszedł w normie?Iwone, bliska77, samira, polarmiś, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oglądnęłam - film straszny , ale nastrój ciut lepszy - sory za marudzenie , ale to kurde chyba jednak wina deszczu i braku słońca , nawet pranie nie chce schnąć . W tą sobotę robię panieński kto chętny zapraszam
samira, Mango, bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:oglądnęłam - film straszny , ale nastrój ciut lepszy - sory za marudzenie , ale to kurde chyba jednak wina deszczu i braku słońca , nawet pranie nie chce schnąć . W tą sobotę robię panieński kto chętny zapraszam
a jaka miescowość ,bo jakby nie było daleko
a jaki film ??
Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny