X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadł mnie dół i bezsiła i już się mi nie chce nic -nawet od dwóch dni się nie bzyknęłam z osobistym mężem czuję odrastającą błonę dziewiczą i z młodą się kłócę od dwóch dni , zmiażdżyłam termometr drewniakiem bo mnie wkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i nie pamiętam kiedy miałam @ , może to już menopauza mi zagląda w du..... bez sensu to wszystko
    Witam i pozdrawiam - idę oglądnąć mocny horror to odreaguję

szczęśliwa 2, Lucky, inessa, caffe, polarmiś, Bursztyn, Iwone, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dwóch dni to chyba jeszcze nie depresja...;)
    Może menopauza też nie..:) A może zamiast miażdżyć termometry to lepiej zrobić badania? :)

szczęśliwa 2, inessa, caffe, Iwone, Bursztyn, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Od dwóch dni to chyba jeszcze nie depresja...;)
    Może menopauza też nie..:) A może zamiast miażdżyć termometry to lepiej zrobić badania? :)
    szczerze to już mi się nie chce , zresztą wybadali mnie w szpitalu na wszystkie strony :(
    przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....

samira, Lucky, inessa, polarmiś, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    szczerze to już mi się nie chce , zresztą wybadali mnie w szpitalu na wszystkie strony :(
    przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....
    A żołnierzyki? Też ok wszystko?

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bo sprawy duchowe są bardzo ważne - pewnie dla większości...a trudno teraz odnaleść się w Kościele w obecnej postaci. On musi przejść szereg reform..bo to zakrawa już na kpiny...skotniały system XVIII wieczny. Obecny Papież myślę, że to dobry kierunek i coś zrobi rozsądnego...Bo jest to ludziom bardzo potrzebne...
    A to o czym pisze Samirka....o tych wielodzietnych rodzinach głodujących - to ja nie widzę w tym wielkiej pobożności i oddania się "łasce Bożej" - raczej jest to dla mnie obraz niezaradnej życiowo kobiety, z którą facet (często pijak) robi co chce - a ona się nie potrafi obronić...i tak sobie płodzą te dzieci...a co to ma wspólnego z wiarą? Zwykle nic..:)
    No ale - co mnie to w sumie obchodzi...:)
    Samirka - super fryzura...:)

A dzieki za opinie o fryzurze :)

i własnie też i takie rodziny miałam na mysli raczej anty rodziny facet buhaj i bezsilna kobitka ...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    a u mnie 40dc a @ nie ma a ta która była 9.08 trwała 2 i pół dnia i raczej było to plamienie nie @ ...

inessa, caffe, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    i stwierdzam co by nie mówić płodność,aborcja,NPR i inne,kościół,polityka ,in vitro to bardzo drazliwe tematy.........
    wszystko to prawda co piszesz Samirko moja córka ma na przyszły rok bierzmowanie i trochę mnie śmieszy to zbieranie podpisów a jak będzie jeden za mało? to nie dostąpi sakramentu .Dorka ja też jestem praktykująca ale pewne rzeczy mnie dziwią i tyle w tym temacie.
    Samira super fotki.

samira, inessa, caffe, Bozia3, Iwone, bliska77, promyk, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    wszystko to prawda co piszesz Samirko moja córka ma na przyszły rok bierzmowanie i trochę mnie śmieszy to zbieranie podpisów a jak będzie jeden za mało? to nie dostąpi sakramentu .Dorka ja też jestem praktykująca ale pewne rzeczy mnie dziwią i tyle w tym temacie.
    Samira super fotki.
    mój syn właśnie z tych powodów nie przystapił jeszcze do bierzmowania ,stwierdził ze pojedzie zrobic to jak będzie trzeba do Czestochowy

Dzięki :)

inessa, Bursztyn, bliska77, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A żołnierzyki? Też ok wszystko?
    też wyniki jak u 20 latka tak mówił gin - to ja do bani jestem

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tylko, że z tego co tu zaobserwowałam od prawie roku większość mających problemy z dupą jak to określiłaś ma problemy i z duszą...ja cierpię bardzo z każdym nieudanym cyklem...
    bardzo ladnie powiedziane :)

bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, bardzo ladna fryzurka, swietnie wygladasz :)

Iwone, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....
    hihihi :) "podstarzala stara panna bezdziena" :) i stosuje wiedze tylko teoretyczna, to jest najgorsze...

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa dyskusja mnie ominela :) Przynajmniej cos sie dzieje ;)
    Pozyczylam przyjaciolce rower i jej ukradli....wlasciwie to pozyczylam jej rower mojego meza...maz zasmucony, biedny. Fajny byl ten rower. Eh...

Iwone, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane staraczki po długiej nieobecności
    w czwartek miałam kontrole po histero- jest ok , endometrium jednorodne, ciałko żółte było widoczne podobno, mam brać luteine od 18dc i....sie starać, jak w pażdzierniku nie wyjdzie to przyjść
    więc biore podjęzykowo..zastanawiam sie po co ona jest skoro progesteron wyszedł w normie?

Iwone, bliska77, samira, polarmiś, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:42

bliska77, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny, dobrze że podczas tej dyskusji byłam nieobecna :-)
    miłego wieczoru

Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądnęłam - film straszny , ale nastrój ciut lepszy - sory za marudzenie , ale to kurde chyba jednak wina deszczu i braku słońca , nawet pranie nie chce schnąć . W tą sobotę robię panieński kto chętny zapraszam :D

samira, Mango, bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    oglądnęłam - film straszny , ale nastrój ciut lepszy - sory za marudzenie , ale to kurde chyba jednak wina deszczu i braku słońca , nawet pranie nie chce schnąć . W tą sobotę robię panieński kto chętny zapraszam :D

a jaka miescowość ,bo jakby nie było daleko ;)

a jaki film ??

Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, bardzo ladna fryzurka, swietnie wygladasz :)
    Dzieki :*

Bursztyn, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    film "Bez litości 2" - a miejscowość Rzeszów - otworzyli nam nowy klub w mieście wstęp od 30 + , w piątki muza z lat 80 tych :D

Bursztyn, samira, Iwone, promyk, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ