X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadł mnie dół i bezsiła i już się mi nie chce nic -nawet od dwóch dni się nie bzyknęłam z osobistym mężem czuję odrastającą błonę dziewiczą i z młodą się kłócę od dwóch dni , zmiażdżyłam termometr drewniakiem bo mnie wkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i nie pamiętam kiedy miałam @ , może to już menopauza mi zagląda w du..... bez sensu to wszystko
    Witam i pozdrawiam - idę oglądnąć mocny horror to odreaguję

szczęśliwa 2, Lucky, inessa, caffe, polarmiś, Bursztyn, Iwone, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dwóch dni to chyba jeszcze nie depresja...;)
    Może menopauza też nie..:) A może zamiast miażdżyć termometry to lepiej zrobić badania? :)

szczęśliwa 2, inessa, caffe, Iwone, Bursztyn, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Od dwóch dni to chyba jeszcze nie depresja...;)
    Może menopauza też nie..:) A może zamiast miażdżyć termometry to lepiej zrobić badania? :)
    szczerze to już mi się nie chce , zresztą wybadali mnie w szpitalu na wszystkie strony :(
    przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....

samira, Lucky, inessa, polarmiś, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    szczerze to już mi się nie chce , zresztą wybadali mnie w szpitalu na wszystkie strony :(
    przegląd podwozia też zrobiony i nic od 4 już lat , ja wiem , że są pary starające się dużo dłużej niż ja , ale i tak mnie to boli i trudno mi się z tym pogodzić ....
    A żołnierzyki? Też ok wszystko?

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bo sprawy duchowe są bardzo ważne - pewnie dla większości...a trudno teraz odnaleść się w Kościele w obecnej postaci. On musi przejść szereg reform..bo to zakrawa już na kpiny...skotniały system XVIII wieczny. Obecny Papież myślę, że to dobry kierunek i coś zrobi rozsądnego...Bo jest to ludziom bardzo potrzebne...
    A to o czym pisze Samirka....o tych wielodzietnych rodzinach głodujących - to ja nie widzę w tym wielkiej pobożności i oddania się "łasce Bożej" - raczej jest to dla mnie obraz niezaradnej życiowo kobiety, z którą facet (często pijak) robi co chce - a ona się nie potrafi obronić...i tak sobie płodzą te dzieci...a co to ma wspólnego z wiarą? Zwykle nic..:)
    No ale - co mnie to w sumie obchodzi...:)
    Samirka - super fryzura...:)

A dzieki za opinie o fryzurze :)

i własnie też i takie rodziny miałam na mysli raczej anty rodziny facet buhaj i bezsilna kobitka ...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    a u mnie 40dc a @ nie ma a ta która była 9.08 trwała 2 i pół dnia i raczej było to plamienie nie @ ...

inessa, caffe, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    i stwierdzam co by nie mówić płodność,aborcja,NPR i inne,kościół,polityka ,in vitro to bardzo drazliwe tematy.........
    wszystko to prawda co piszesz Samirko moja córka ma na przyszły rok bierzmowanie i trochę mnie śmieszy to zbieranie podpisów a jak będzie jeden za mało? to nie dostąpi sakramentu .Dorka ja też jestem praktykująca ale pewne rzeczy mnie dziwią i tyle w tym temacie.
    Samira super fotki.

samira, inessa, caffe, Bozia3, Iwone, bliska77, promyk, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    wszystko to prawda co piszesz Samirko moja córka ma na przyszły rok bierzmowanie i trochę mnie śmieszy to zbieranie podpisów a jak będzie jeden za mało? to nie dostąpi sakramentu .Dorka ja też jestem praktykująca ale pewne rzeczy mnie dziwią i tyle w tym temacie.
    Samira super fotki.
    mój syn właśnie z tych powodów nie przystapił jeszcze do bierzmowania ,stwierdził ze pojedzie zrobic to jak będzie trzeba do Czestochowy

Dzięki :)

inessa, Bursztyn, bliska77, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A żołnierzyki? Też ok wszystko?
    też wyniki jak u 20 latka tak mówił gin - to ja do bani jestem

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tylko, że z tego co tu zaobserwowałam od prawie roku większość mających problemy z dupą jak to określiłaś ma problemy i z duszą...ja cierpię bardzo z każdym nieudanym cyklem...
    bardzo ladnie powiedziane :)

bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, bardzo ladna fryzurka, swietnie wygladasz :)

Iwone, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....
    hihihi :) "podstarzala stara panna bezdziena" :) i stosuje wiedze tylko teoretyczna, to jest najgorsze...

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa dyskusja mnie ominela :) Przynajmniej cos sie dzieje ;)
    Pozyczylam przyjaciolce rower i jej ukradli....wlasciwie to pozyczylam jej rower mojego meza...maz zasmucony, biedny. Fajny byl ten rower. Eh...

Iwone, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane staraczki po długiej nieobecności
    w czwartek miałam kontrole po histero- jest ok , endometrium jednorodne, ciałko żółte było widoczne podobno, mam brać luteine od 18dc i....sie starać, jak w pażdzierniku nie wyjdzie to przyjść
    więc biore podjęzykowo..zastanawiam sie po co ona jest skoro progesteron wyszedł w normie?

Iwone, bliska77, samira, polarmiś, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:42

bliska77, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny, dobrze że podczas tej dyskusji byłam nieobecna :-)
    miłego wieczoru

Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądnęłam - film straszny , ale nastrój ciut lepszy - sory za marudzenie , ale to kurde chyba jednak wina deszczu i braku słońca , nawet pranie nie chce schnąć . W tą sobotę robię panieński kto chętny zapraszam :D

samira, Mango, bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    oglądnęłam - film straszny , ale nastrój ciut lepszy - sory za marudzenie , ale to kurde chyba jednak wina deszczu i braku słońca , nawet pranie nie chce schnąć . W tą sobotę robię panieński kto chętny zapraszam :D

a jaka miescowość ,bo jakby nie było daleko ;)

a jaki film ??

Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, bardzo ladna fryzurka, swietnie wygladasz :)
    Dzieki :*

Bursztyn, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    film "Bez litości 2" - a miejscowość Rzeszów - otworzyli nam nowy klub w mieście wstęp od 30 + , w piątki muza z lat 80 tych :D

Bursztyn, samira, Iwone, promyk, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ