35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Nie tak do końca chyba....uznaje naturalne planowanie rodziny...więc to niby uczy robienia dzieci, jak i "unikania" obcowania w te dni....Tylko, że to może miało odzew i działało ze sto lat temu...teraz zaczyna być kuriozalne....
Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:dziewczyny a nie wiecie czy w każdym H&M jest dział mama potrzebuje na "gwałt" spodni bo sie nie mieszczę
i maja duzy wybór spodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 16:29
grosza, szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ale czas chyba skończyć dyskusję
kazdy niech się zajmie swoją dooopą
i robi co mu pasuje.
ale jeszcze dodam ze przez te NPR-y i inne cuda wianki co niektórzy mają tak "upragnioną" w domu drużynę piłkarską i nie mają co do gara włozyć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 16:29
caffe, Mango, szczęśliwa 2, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny Reni ma rację ciężkie tematy to problem, ale zauważyłam, że jestem w mniejszości więc zamykam dziób i już się nie odzywam...zresztą mam podwójnie prze....bo dosyć, że wierząca praktykująca to do tego nauczycielka...no katastrofa!!!!!
poza tym to hipokryzja pragnąć dziecka, a krytykować wielodzietne rodziny...no tak nie mają co do garnka włożyć, ale mają dzieci!samira, Mango, Lucky, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Dziewczyny Reni ma rację ciężkie tematy to problem, ale zauważyłam, że jestem w mniejszości więc zamykam dziób i już się nie odzywam...zresztą mam podwójnie prze....bo dosyć, że wierząca praktykująca to do tego nauczycielka...no katastrofa!!!!!
poza tym to hipokryzja pragnąć dziecka, a krytykować wielodzietne
rodziny...no tak nie mają co do garnka włożyć, ale mają dzieci!
i to nie jest krytyka (bo wile takich rodzin podziwiam) acha tz. maja dzieci napłodzić a potem się skażyć ze nie maja za co je wyżywić tak ??,no super powiedz mi kto w tych czasach decyduje się na tak duża gromadkę ,i nie mówie tu o takch rodzinach co naprawdę chcą i maja na to środki podstawowe )ale takich co stosują takie metody a potem się dziwią ze ooo znów ciąża
druga sprawa samą miłoscią do dzieci nie zapewnią im podstawowych potrzeb...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 16:55
szczęśliwa 2, grosza, caffe, Olena, Bozia3, Lucky, inessa, Iwone, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze jedna sprawa ,ja tez jestem wierząca ale nikt mi nie będzie narzucał nic w tej kwestii a szczegółnie księża to propagujacy którzy w wiekszosci sory ale walą się po kątach i pedofilą fuj i ja mam takich słuchać...(oczywiście niewszyscy księża)
sory jak kogos uraziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 17:06
szczęśliwa 2, caffe, Mango, Bozia3, inessa, Iwone, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Ja niedługo pomykam zaprowadzić syna na pierwszy trening judo - chodził na karate ale kiepścizna była i postanowiłam zmienić zobaczymy czy mu się spodoba
mój jak był mały to chodził na karate ale tak wiekowo było nie teges bo od małego do nastolatka tylko jedna grupa była...caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Kochane nie wytrzymam i musze powiedziec - niech kosciol zajmie sie dusza i wiara w boga , reszta to ziemska sprawa i kaplan nie ma nic do tego czy beda dzieci in vitro czy poczete w naturalny sposob . Jesli oni maja dzieci na boku to powinni odejsc z kaplanstwa a nie nauczac nas czy cos robimy etycznie poprawnie. Niech kazdy uczciwie z kaplanow zrobi sobie rachunek sumienia. Nie mowie ze kazdy ksiadz jest taki sam, mialam ta rzadka przyjemnosc spotkac w swoim zyciu 2 ksiezy z powolania - a uwierzcie mi spotykalam ich wielu . Jeden jest nawet mozna powiedziec znany nam wszystkim- a wtedy chodzil z koleda. Zostal delikatnie wyrzucony z domu przez mojego ojczyma poniewaz stwierdzil ze niemcy mieli pomysl na ludzkie smieci tworzac obozy koncentracyjne,po jakims czasie zalozyl radio...wiecie ktory. Inny podczas spowiedzi przed malzenskiej spytal sie jak bede to robic w nic poslubna,a jesli juz to robilam to jaka mialam przyjemnosc podczas penetracji...nic dodac...odeszlam od spowiednika, a ze musialam miec ten papierek poszlam do innego ksiedza gdzie spowiedz odbyla sie wedle schematu. Taki wiec temat kosciola jest baaaardzo drazliwy
szczęśliwa 2, samira, caffe, Bozia3, inessa, gosia7122, Iwone, Bursztyn, bliska77, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Dorka71 wrote:Dziewczyny Reni ma rację ciężkie tematy to problem, ale zauważyłam, że jestem w mniejszości więc zamykam dziób i już się nie odzywam...zresztą mam podwójnie prze....bo dosyć, że wierząca praktykująca to do tego nauczycielka...no katastrofa!!!!!
poza tym to hipokryzja pragnąć dziecka, a krytykować wielodzietne rodziny...no tak nie mają co do garnka włożyć, ale mają dzieci!
Dorka Ty nie zamykaj dzioba bo po to jest forum,żeby sobie na nim pisaćczy jestes w mniejszości czy w większosci nie ma znaczenia
i zbyt wszystko co piszemy przyjmujesz jako atak , niepotrzebnie
a samirka ma racje i dużo jest osób co stosuje NPR i maja gromadki dzieci, jeśli są z tym szczęśliwi i ich stać to my im tylko kibicujemy ale nie zawsze jest tak różowosamira, caffe, Bozia3, Lucky, inessa, Iwone, Bursztyn, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Kochane nie wytrzymam i musze powiedziec - niech kosciol zajmie sie dusza i wiara w boga , reszta to ziemska sprawa i kaplan nie ma nic do tego czy beda dzieci in vitro czy poczete w naturalny sposob . Jesli oni maja dzieci na boku to powinni odejsc z kaplanstwa a nie nauczac nas czy cos robimy etycznie poprawnie. Niech kazdy uczciwie z kaplanow zrobi sobie rachunek sumienia. Nie mowie ze kazdy ksiadz jest taki sam, mialam ta rzadka przyjemnosc spotkac w swoim zyciu 2 ksiezy z powolania - a uwierzcie mi spotykalam ich wielu . Jeden jest nawet mozna powiedziec znany nam wszystkim- a wtedy chodzil z koleda. Zostal delikatnie wyrzucony z domu przez mojego ojczyma poniewaz stwierdzil ze niemcy mieli pomysl na ludzkie smieci tworzac obozy koncentracyjne,po jakims czasie zalozyl radio...wiecie ktory. Inny podczas spowiedzi przed malzenskiej spytal sie jak bede to robic w nic poslubna,a jesli juz to robilam to jaka mialam przyjemnosc podczas penetracji...nic dodac...odeszlam od spowiednika, a ze musialam miec ten papierek poszlam do innego ksiedza gdzie spowiedz odbyla sie wedle schematu. Taki wiec temat kosciola jest baaaardzo drazliwy
jak twój palec Promyczku ??
caffe, Olena, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Dorka Ty nie zamykaj dzioba bo po to jest forum,żeby sobie na nim pisać
czy jestes w mniejszości czy w większosci nie ma znaczenia
i zbyt wszystko co piszemy przyjmujesz jako atak , niepotrzebnie
a samirka ma racje i dużo jest osób co stosuje NPR i maja gromadki dzieci, jeśli są z tym szczęśliwi i ich stać to my im tylko kibicujemy ale nie zawsze jest tak różowo
,caffe, szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja gin też coś mówiła o tych zrostach, ale byłam w takim stresie, że ledwo kojarzyłam
Prolaktyny jeszcze nie badałam, więc nie wiem co w trawie piszczy. Właściwie teraz zabieram się za konkretne badanie, bo do tej pory liczyłam na naturę
Syntia wrote:Też mam dwa mięśniakiKonsultowałam to z dwoma lekarzami i jednogłośnie zalecają nie usuwać przed ciążą gdyż zrosty po usuwaniu nie służą rozciągającej się w ciąży macicy. No więc próbuję i próbuję i tak sobie próbuję zajść w ciążę. Mi jeszcze dochodzi podwyższona prolaktyna więc może być ciekawie...
szczęśliwa 2, Bozia3, Lucky, inessa, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
samira wrote:i stwierdzam co by nie mówić płodność,aborcja,NPR i inne,kościół,polityka ,in vitro to bardzo drazliwe tematy.........
A to o czym pisze Samirka....o tych wielodzietnych rodzinach głodujących - to ja nie widzę w tym wielkiej pobożności i oddania się "łasce Bożej" - raczej jest to dla mnie obraz niezaradnej życiowo kobiety, z którą facet (często pijak) robi co chce - a ona się nie potrafi obronić...i tak sobie płodzą te dzieci...a co to ma wspólnego z wiarą? Zwykle nic..
No ale - co mnie to w sumie obchodzi...
Samirka - super fryzura...gosia7122, szczęśliwa 2, samira, inessa, caffe, Iwone, bliska77, grosza, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość