35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka71 wrote:to w jakim kościele tak jest? bo ja jestem regularnie i nikt mnie jeszcze do niczego nie zmuszał
Moja szwagierka musiala termometr kupić żeby te pomiary robić i ją pani "uczyła" kiedy współżyć żeby były z tego dzieci.
Oczywiście można to załatwić innymi kanałami, ale zapłacić i tak trzeba żeby mieć pieczątkę, że się nauki odbyło.grosza, szczęśliwa 2, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:teoretycznie, bo jak widać po naszym forum te nauki sa do dupy bo nic nie wnoszą no chyba że ktoś ma wszystko tip top jak w zegarku
a na tych kursach nie ucza np , że facet może mieć kiepskie plemniki i juz dupa blada baby boom nie ma
zreszta dla mnie takie sprawy powinny być dowolne kto chce niech się uczy, bada mierzy , kto nie chce nie powinien byc zmuszany, a już kościół9 ksiądz) to wg mnie niech się zajmie moją duszą a nie moją dupą
cóż takie mam zdanieszczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytylko, że z tego co tu zaobserwowałam od prawie roku większość mających problemy z dupą jak to określiłaś ma problemy i z duszą...ja cierpię bardzo z każdym nieudanym cyklem...
szczęśliwa 2, inessa, Lucky, Iwone, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za miłe opinie o włoskach :*
apropo nauk przedslubnych ,jak chodziliśmy na nie z byłym to było tez z taka babka spotkanie a byłam wtedy juz w ciąży to szybciej z tego pokoju wyszlismy jak weszliśmy hehe takie rzeczy pytała jak nawet gin nie pyta ...nie było mi potrzeba z nia rozmawiać...grosza, bliska77, inessa, szczęśliwa 2, caffe, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykilka dni temu jedna z naszych forumowiczek napisała jak to klinika leczenia niepłodności obcesowo ją potraktowała mówiąc, że koniec współpracy bo nie mogą pomóc...koniec i idź sobie...dokąd?myślę, że właśnie leczyć duszę
inessa, szczęśliwa 2, Lucky, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:tylko, że z tego co tu zaobserwowałam od prawie roku większość mających problemy z dupą jak to określiłaś ma problemy i z duszą...ja cierpię bardzo z każdym nieudanym cyklem...
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:34
bliska77, caffe, Olena, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość