35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Sama nie wiem co miało wpływ na temperaturę. Dobrze, że miałam monitoring, bo w innym przypadku to bym się nakręcała.
Tamten cykl był jakiś pomerdany, bo strasznie krótki i te temperatury... cóż, w kazdym cyklu mam jakies "niespodzianki"caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:ja nawet nie wiem nad czym bede leciec, mysle ze na tym etapie lotu bede nap.......na jak meteor
życzę Ci ekscytujących odlotów heheheszczęśliwa 2, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
U mnie też deszczowo i następne dni tez takie mają być doooopa gdzie ta polska złota jesień a za 2 tyg wyjeżdżamy na weekend na Kaszuby ze znajomymi jak będzie lało to będzie kicha
Bursztyn wrote:Oj, Dziewczynki, z Wami latwiej przezyc te paskudne, deszczowe dnicaffe, szczęśliwa 2, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ale nie musi być jaja żeby było ciałko
Lucky wrote:jeśli usg wyklucza owulację, to nie ma nawet 'słabego' jaja i słabego ciałka żółtego
z resztą wszystko jedno, byle w końcu zajść!szczęśliwa 2, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
Cyrk to mało powiedziane i najgorsze, że to jest obowiązkowe, to strata czasu w dzisiejszych czasach gdzie nastolatki są już uświadomione czasami aż za bardzo
caffe wrote:Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahaha
I to nie były żartyMoja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha
Dla mnie to jest curwa kyrkcaffe, szczęśliwa 2, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Aga dadzą radę zobaczysz
agafbh wrote:witajcie
dzięki Lucky, u mnie podobnie jak u Caffe, jeden pęcherzyk 10mm drugi 11mm, endo nawet nie najgorsze jak na ten dzień cyklu, w piątek mam przyjechać na monitoring, jeśli wystarczająco urosną to wtedy IUI albo w sobotę albo w poniedziałek ale nie wiadomo czy urosną
Miłego dnia dziewczynycaffe, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Rzutka witaj Ty nie patrz na skoki tylko bierz się do roboty
zobaczymy czy zaowocuja, czas pokarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 14:29
szczęśliwa 2, bliska77, grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od tego nadmiaru słońca strasznie mnie beret boli..
co do latania.. wiecie, że zawsze ryczę przy starcie ha
tzn.. same mi łzy lecą.. jak samolot rozpędza się załączają się silniki i jest taki moment wbicia w siedzenie jak odrywa się od ziemi w tym momemcie łzy mi ciurkiem lecą.. dziwnecaffe, bliska77, szczęśliwa 2, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ustach mierzę
w ostatnim cyklu miałam dziwnie niską tempkę i okazało się że termometr walną - zaniżał tempkę o 0,5 stopnia kilka razy sprawdzałam na drugim nowym termometrze tej samej firmy
hmmm można sobie dodawać te 0,4 stopnia
polarmiś wrote:A gdzie mierzysz temp. Bo ja mierze w ustach i mam srednia 36'6 w drugiej polowie ale w pochwie jest zawsze wyzsza o 0,4 stopnia.bliska77, caffe, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość
-
ja miałam ślub kościelny w zeszłym roku i nauki przedmałżeńskie niestety też
na szczęście były w trybie zaocznym dla tzw zapracowanych
trwały w 1!sobotę od 10 do 15 ale ksiądz skrócił, bo tego dnia był ważny mecz w tvi jeden z uczestników poprosił o to hahah
pogadanka nt skąd się biorą dzieci - ksiądz nam puścił film jakieś 30 min w tym czasie słodko kimał hahaha
grosza, caffe, szczęśliwa 2, inessa, Mango, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość