35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aż będzie prawdziwa "niespodzianka "caffe wrote:Sama nie wiem co miało wpływ na temperaturę. Dobrze, że miałam monitoring, bo w innym przypadku to bym się nakręcała.
Tamten cykl był jakiś pomerdany, bo strasznie krótki i te temperatury... cóż, w kazdym cyklu mam jakies "niespodzianki"
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nad sterami będziesz kochana leciałaBursztyn wrote:ja nawet nie wiem nad czym bede leciec, mysle ze na tym etapie lotu bede nap.......na jak meteor

życzę Ci ekscytujących odlotów hehehe
szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
U mnie też deszczowo i następne dni tez takie mają być doooopa gdzie ta polska złota jesień a za 2 tyg wyjeżdżamy na weekend na Kaszuby ze znajomymi jak będzie lało to będzie kicha

Bursztyn wrote:Oj, Dziewczynki, z Wami latwiej przezyc te paskudne, deszczowe dni
caffe, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ale nie musi być jaja żeby było ciałko
Lucky wrote:jeśli usg wyklucza owulację, to nie ma nawet 'słabego' jaja i słabego ciałka żółtego
z resztą wszystko jedno, byle w końcu zajść!
szczęśliwa 2, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cyrk to mało powiedziane i najgorsze, że to jest obowiązkowe, to strata czasu w dzisiejszych czasach gdzie nastolatki są już uświadomione czasami aż za bardzo

caffe wrote:Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahaha
I to nie były żarty
Moja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha 
Dla mnie to jest curwa kyrk
caffe, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Aga dadzą radę zobaczysz

agafbh wrote:witajcie
dzięki Lucky, u mnie podobnie jak u Caffe
, jeden pęcherzyk 10mm drugi 11mm, endo nawet nie najgorsze jak na ten dzień cyklu, w piątek mam przyjechać na monitoring, jeśli wystarczająco urosną to wtedy IUI albo w sobotę albo w poniedziałek ale nie wiadomo czy urosną
Miłego dnia dziewczyny
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Prace rozpoczete jak widac na wykresieszczęśliwa 2 wrote:Rzutka witaj Ty nie patrz na skoki tylko bierz się do roboty

zobaczymy czy zaowocuja, czas pokarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 14:29
szczęśliwa 2, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od tego nadmiaru słońca strasznie mnie beret boli..
co do latania.. wiecie, że zawsze ryczę przy starcie ha
tzn.. same mi łzy lecą.. jak samolot rozpędza się załączają się silniki i jest taki moment wbicia w siedzenie jak odrywa się od ziemi w tym momemcie łzy mi ciurkiem lecą.. dziwne
caffe, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ustach mierzę
w ostatnim cyklu miałam dziwnie niską tempkę i okazało się że termometr walną - zaniżał tempkę o 0,5 stopnia kilka razy sprawdzałam na drugim nowym termometrze tej samej firmy
hmmm można sobie dodawać te 0,4 stopnia
polarmiś wrote:A gdzie mierzysz temp. Bo ja mierze w ustach i mam srednia 36'6 w drugiej polowie ale w pochwie jest zawsze wyzsza o 0,4 stopnia.
nick nieaktualny, caffe, szczęśliwa 2, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja miałam ślub kościelny w zeszłym roku i nauki przedmałżeńskie niestety też
na szczęście były w trybie zaocznym dla tzw zapracowanych
trwały w 1!sobotę od 10 do 15 ale ksiądz skrócił, bo tego dnia był ważny mecz w tv
i jeden z uczestników poprosił o to hahah
pogadanka nt skąd się biorą dzieci - ksiądz nam puścił film jakieś 30 min w tym czasie słodko kimał hahaha
grosza, caffe, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Mango, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość

[/URL]