35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sama nie wiem co miało wpływ na temperaturę. Dobrze, że miałam monitoring, bo w innym przypadku to bym się nakręcała.szczęśliwa 2 wrote:ale ovu wyznacza jako program komputerowy wiec dla niego 3 wyższe temperatury i juz jest ovu
jemu to tak prosto i łatwo przychodzi
w Twoim przypadku stawiam bardziej na gina i usg
tylko pytanie czemu Ci tempka wzrosła ale moze torbiele ją podniosły może sam fakt przygotowywania sie oragnizmu do ovu ??? i to jest właśnie tajemnica

Tamten cykl był jakiś pomerdany, bo strasznie krótki i te temperatury... cóż, w kazdym cyklu mam jakies "niespodzianki"
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie, wg mnie tylko monitoring jest prawdziwym wyznacznikiem tego co dzieje sie w naszych organizmach a reszta to spekulacje i nakręcanie sięcaffe wrote:Sama nie wiem co miało wpływ na temperaturę. Dobrze, że miałam monitoring, bo w innym przypadku to bym się nakręcała.
Tamten cykl był jakiś pomerdany, bo strasznie krótki i te temperatury... cóż, w kazdym cyklu mam jakies "niespodzianki"
caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Iwone, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Ja też się zastanawiam nas sensem prowadzenia wykresu w moim przypadku. Dokończę ten wykres i może strzelę sobie następny i na tym koniec.agafbh wrote:dokładnie, wg mnie tylko monitoring jest prawdziwym wyznacznikiem tego co dzieje sie w naszych organizmach a reszta to spekulacje i nakręcanie się
Może wykresy pomagają osobom, które mają wszystko wzorcowe, ja do takich nie należę i jestem dobrym przykładem tego, jak to wszystko się rozmija. I nie wazne, ze jest to program taki, robiąc wykres na kartce papieru też by to samo wyszło - czyli nijak by się to miało do rzeczywistości.
Będę nadal wydawała kase na monitoringi i te inne zabawy, bo to jest dla mnie bardziej miarodajne i nie powoduje, że się nakręcam. Jedyne co to sie wkurwiam, że nie jest tak jakbym chciała
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak jest, ze jak masz wszystko ok to i wykresy będą ok, tylko po co wtedy wykresy??caffe wrote:Ja też się zastanawiam nas sensem prowadzenia wykresu w moim przypadku. Dokończę ten wykres i może strzelę sobie następny i na tym koniec.
Może wykresy pomagają osobom, które mają wszystko wzorcowe, ja do takich nie należę i jestem dobrym przykładem tego, jak to wszystko się rozmija. I nie wazne, ze jest to program taki, robiąc wykres na kartce papieru też by to samo wyszło - czyli nijak by się to miało do rzeczywistości.
Będę nadal wydawała kase na monitoringi i te inne zabawy, bo to jest dla mnie bardziej miarodajne i nie powoduje, że się nakręcam. Jedyne co to sie wkurwiam, że nie jest tak jakbym chciała
caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Niestety ja mam mięśniaki i to aż dwa. Moja gin twierdzi, że mam próbować z nimi, bo po usunięciu trzeba odczekać rok ze starankami, a mnie się już spieszy

Też mam dwa mięśniaki
Konsultowałam to z dwoma lekarzami i jednogłośnie zalecają nie usuwać przed ciążą gdyż zrosty po usuwaniu nie służą rozciągającej się w ciąży macicy. No więc próbuję i próbuję i tak sobie próbuję zajść w ciążę. Mi jeszcze dochodzi podwyższona prolaktyna więc może być ciekawie...
nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

-
Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahahaagafbh wrote:tak jest, ze jak masz wszystko ok to i wykresy będą ok, tylko po co wtedy wykresy??

I to nie były żarty
Moja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha 
Dla mnie to jest curwa kyrk
Bursztyn, anek42, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Mango, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
poszlabym do takiej pani z reklamacjacaffe wrote:Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahaha
I to nie były żarty
Moja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha 
Dla mnie to jest curwa kyrk
nie ma bobasa wiec pewnie zle uczyla
caffe, nick nieaktualny, Iwone, szczęśliwa 2, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Caffe, w niedziele bede musiala jednak jechac na lotnisko bo musze skoczyc do Polski zeby psa wykastrowac, matka moja odmowila podjecia sie tego zzadania.....
caffe, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
No kochana, a jakie wtedy będziesz miała dni?Bursztyn wrote:Caffe, w niedziele bede musiala jednak jechac na lotnisko bo musze skoczyc do Polski zeby psa wykastrowac, matka moja odmowila podjecia sie tego zzadania.....

Powiem Ci tak, u nas w PL gorąc niemiłosierny, możesz założyć spokojnie krótka kieckę na podróż
Bursztyn, nick nieaktualny, Bozia3, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
teraz poprawilas mi humor podwojniecaffe wrote:No kochana, a jakie wtedy będziesz miała dni?

Powiem Ci tak, u nas w PL gorąc niemiłosierny, możesz założyć spokojnie krótka kieckę na podróż
slonce!!! wreszcie!!!
caffe, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość