X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:33

caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie póki co, są temperaturowe schodki :-)

inessa, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    ale ovu wyznacza jako program komputerowy wiec dla niego 3 wyższe temperatury i juz jest ovu :-) jemu to tak prosto i łatwo przychodzi
    w Twoim przypadku stawiam bardziej na gina i usg :-)
    tylko pytanie czemu Ci tempka wzrosła ale moze torbiele ją podniosły może sam fakt przygotowywania sie oragnizmu do ovu ??? i to jest właśnie tajemnica :-) ;-)
    Sama nie wiem co miało wpływ na temperaturę. Dobrze, że miałam monitoring, bo w innym przypadku to bym się nakręcała.

Tamten cykl był jakiś pomerdany, bo strasznie krótki i te temperatury... cóż, w kazdym cyklu mam jakies "niespodzianki"

bliska77, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:42

megan8, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sama nie wiem co miało wpływ na temperaturę. Dobrze, że miałam monitoring, bo w innym przypadku to bym się nakręcała.

Tamten cykl był jakiś pomerdany, bo strasznie krótki i te temperatury... cóż, w kazdym cyklu mam jakies "niespodzianki"
    dokładnie, wg mnie tylko monitoring jest prawdziwym wyznacznikiem tego co dzieje sie w naszych organizmach a reszta to spekulacje i nakręcanie się

caffe, Bursztyn, inessa, Iwone, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dokładnie, wg mnie tylko monitoring jest prawdziwym wyznacznikiem tego co dzieje sie w naszych organizmach a reszta to spekulacje i nakręcanie się
    Ja też się zastanawiam nas sensem prowadzenia wykresu w moim przypadku. Dokończę ten wykres i może strzelę sobie następny i na tym koniec.

Może wykresy pomagają osobom, które mają wszystko wzorcowe, ja do takich nie należę i jestem dobrym przykładem tego, jak to wszystko się rozmija. I nie wazne, ze jest to program taki, robiąc wykres na kartce papieru też by to samo wyszło - czyli nijak by się to miało do rzeczywistości.

Będę nadal wydawała kase na monitoringi i te inne zabawy, bo to jest dla mnie bardziej miarodajne i nie powoduje, że się nakręcam. Jedyne co to sie wkurwiam, że nie jest tak jakbym chciała :P

bliska77, Bursztyn, inessa, Bozia3, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja też się zastanawiam nas sensem prowadzenia wykresu w moim przypadku. Dokończę ten wykres i może strzelę sobie następny i na tym koniec.

Może wykresy pomagają osobom, które mają wszystko wzorcowe, ja do takich nie należę i jestem dobrym przykładem tego, jak to wszystko się rozmija. I nie wazne, ze jest to program taki, robiąc wykres na kartce papieru też by to samo wyszło - czyli nijak by się to miało do rzeczywistości.

Będę nadal wydawała kase na monitoringi i te inne zabawy, bo to jest dla mnie bardziej miarodajne i nie powoduje, że się nakręcam. Jedyne co to sie wkurwiam, że nie jest tak jakbym chciała :P
    tak jest, ze jak masz wszystko ok to i wykresy będą ok, tylko po co wtedy wykresy?? ;-)

caffe, Bursztyn, inessa, Bozia3, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Syntia Koleżanka

Wysłany: 17 września 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Niestety ja mam mięśniaki i to aż dwa. Moja gin twierdzi, że mam próbować z nimi, bo po usunięciu trzeba odczekać rok ze starankami, a mnie się już spieszy :(

Też mam dwa mięśniaki :/ Konsultowałam to z dwoma lekarzami i jednogłośnie zalecają nie usuwać przed ciążą gdyż zrosty po usuwaniu nie służą rozciągającej się w ciąży macicy. No więc próbuję i próbuję i tak sobie próbuję zajść w ciążę. Mi jeszcze dochodzi podwyższona prolaktyna więc może być ciekawie...

inessa, Bozia3, szczęśliwa 2, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

cd94148501fd4db98eae2d015fe2666e.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    tak jest, ze jak masz wszystko ok to i wykresy będą ok, tylko po co wtedy wykresy?? ;-)
    Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahaha

I to nie były żarty :) Moja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha :P

Dla mnie to jest curwa kyrk :)

Bursztyn, anek42, inessa, bliska77, Bozia3, samira, szczęśliwa 2, Mango, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahaha

I to nie były żarty :) Moja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha :P

Dla mnie to jest curwa kyrk :)
    poszlabym do takiej pani z reklamacja ;) nie ma bobasa wiec pewnie zle uczyla ;)

caffe, inessa, Iwone, szczęśliwa 2, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien nie wiem czy dobry bo leje od rana tak ze rzygac sie chce...
    Jak tu sobie humor poprawic?

caffe, anek42, inessa, Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    poszlabym do takiej pani z reklamacja ;) nie ma bobasa wiec pewnie zle uczyla ;)
    hehehe, musiałaby się do dymisji podać :P

dla mnie to jest po prostu śmieszne :)

Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien nie wiem czy dobry bo leje od rana tak ze rzygac sie chce...
    Jak tu sobie humor poprawic?
    Jedź na wycieczkę na lotnisko :P ;)

Bursztyn, anek42, inessa, szczęśliwa 2, promyk lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jedź na wycieczkę na lotnisko :P ;)
    DOOOOOBREEEE!!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!!!! :D :D :D

caffe, inessa, Bozia3, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, w niedziele bede musiala jednak jechac na lotnisko bo musze skoczyc do Polski zeby psa wykastrowac, matka moja odmowila podjecia sie tego zzadania.....

caffe, inessa, Bozia3, samira, szczęśliwa 2, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, na te chwile poprawilas mi humor :D :D :D

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, w niedziele bede musiala jednak jechac na lotnisko bo musze skoczyc do Polski zeby psa wykastrowac, matka moja odmowila podjecia sie tego zzadania.....
    No kochana, a jakie wtedy będziesz miała dni? ;)

Powiem Ci tak, u nas w PL gorąc niemiłosierny, możesz założyć spokojnie krótka kieckę na podróż ;)

Bursztyn, bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, na te chwile poprawilas mi humor :D :D :D
    i rozbudziłam wyobraźnię, która nie pozostawia wyboru, tylko skłania do działania hahaha :)

Bursztyn, bliska77, Bozia3, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No kochana, a jakie wtedy będziesz miała dni? ;)

Powiem Ci tak, u nas w PL gorąc niemiłosierny, możesz założyć spokojnie krótka kieckę na podróż ;)
    teraz poprawilas mi humor podwojnie :D slonce!!! wreszcie!!! :)

caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dni, no coz....maz sie raczej nie zalapie ;)

bliska77, caffe, Bozia3, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1268 1269 1270 1271 1272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ