35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja na temat ślubu kościelnego nie chcę się nawet wypowiadać, w sobotę byliśmy na kościelnym koleżanki i ksiądz takie pierdoły przed i w trakcie głosił, że ona powiedziała że jej noga w tym kościele więcej nie stanie, bo to uwłaczało jej inteligencji.....caffe wrote:Bo przed ślubem kościelnym musisz opłacić (150zł) panie "znawczynie" płodności i pożycia małżeńskiego, jako jeden z elementów umożliwiający udzielenie ślubu hahahaha
I to nie były żarty
Moja szwagierka musiała takiej pani okazać się na ostatniej "nauce" swoimi wykresami. Szkoda, że ja wtedy nie prowadziłam, bo ten ostatni to bym jej wydrukowała i by się pewnie narobilo, no bo jak to - do ślubu z brzuchem, współżyło się??? hahaha 
Dla mnie to jest curwa kyrk
caffe, Bursztyn, Bozia3, samira, szczęśliwa 2, inessa, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie jest mi to obceagafbh wrote:ja na temat ślubu kościelnego nie chcę się nawet wypowiadać, w sobotę byliśmy na kościelnym koleżanki i ksiądz takie pierdoły przed i w trakcie głosił, że ona powiedziała że jej noga w tym kościele więcej nie stanie, bo to uwłaczało jej inteligencji.....
chociaż ja kościelnego nie mam
bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mieszkasz blisko, to może tez na wycieczkę pójdziesz, albo pójdziesz się przelecieć? oczywiście samolotemagafbh wrote:szkoda, ze nad Łodzią nie przelatujesz, dodałabym Ci otuchy machając łapką (mieszkam blisko lotniska)

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nawet nie wiem nad czym bede leciec, mysle ze na tym etapie lotu bede nap.......na jak meteoragafbh wrote:szkoda, ze nad Łodzią nie przelatujesz, dodałabym Ci otuchy machając łapką (mieszkam blisko lotniska)

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny