35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kompletna bzdura !!!
ja nie miewam powyżej 37 owulka bywała potwierdzona przez gina
Reni wrote:a jeszcze to jest dobre...
cyt Jeżeli temperatura nie zmienia się, nie wzrasta powyżej 37° C, zachodzi prawdopodobieństwo cykli bezowulacyjnych. W takim przypadku należy niezwłocznie skonsultować się z lekarzem.
jak można takie bzdety wypisywać..Lucky, Reni, Mango, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkok temperatury powinien wynosic ok. 0, 4-0,5 stopnia. Przy niskich parametrach progesteronu mialam potwierdzana owulacje na usg i to nie w jednym cyklu. Choc najwazniejszy jest efekt koncowy.
Lucky, Reni, Iwone, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpojrzcie na wykres KaRa z tego co pamietam u niej roznca temp byla niewielka, wykres prawie plaski a jest w cudnej ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 06:38
Lucky, bliska77, Iwone, megan8, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:kompletna bzdura !!!
ja nie miewam powyżej 37 owulka bywała potwierdzona przez ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 06:39
Lucky, bliska77, megan8, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:no nic, faktycznie pozostaje seksić się i czekać
ciekawe że ludzkość jakoś przetrwała tyle tysiącleci bez tej rozbudowanej wiedzy na temat progesteronów, jaj i temperatur
dobranoc, padam coś dziś wcześniej na twarzWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 06:39
Lucky, bliska77, Reni, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tylko ze ludzkosc sie gzila zaraz po pierwszych wypryskach na twarzy i do 30 stki juz z piatke lub wiecej potomstwa mala.....
no tak ,ale przeżywało 30% lub mniej
a teraz takie czasy, że można się gzić od 15rż i wcale nie ma gwarancji że będzie się miało 12-cioro do 30-tki - zanieczyszczenie środowiska, chemia w jedzeniu i dookoła, laptopy na kolanach, obcisłe dżinsy, faceci nie biegają za mamutami, tylko leżą przed TV po 12 godzin na dobę a resztę siedzą za kółkiem.....
a w ogóle to dzień dobry
miło podyskutować w miłym towarzystwie
Rzutka, jeśli test bardzo pozytywny wczoraj, to owu może być do 48 godzin po, ja to bym działała min. raz dziennie od wczoraj do jutra a może i pojutrza, ale ja wierzę w częstszy seks, a inne w sex co 2 dni. Musisz znaleźć sposób dla siebie. Powodzeniabliska77, polarmiś, Rzutka, Iwone, megan8, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
dzięki Lucky, u mnie podobnie jak u Caffe, jeden pęcherzyk 10mm drugi 11mm, endo nawet nie najgorsze jak na ten dzień cyklu, w piątek mam przyjechać na monitoring, jeśli wystarczająco urosną to wtedy IUI albo w sobotę albo w poniedziałek ale nie wiadomo czy urosną
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 07:44
Lucky, Bozia3, Iwone, inessa, szczęśliwa 2, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
dzięki Lucky, u mnie podobnie jak u Caffe, jeden pęcherzyk 10mm drugi 11mm, endo nawet nie najgorsze jak na ten dzień cyklu, w piątek mam przyjechać na monitoring, jeśli wystarczająco urosną to wtedy IUI albo w sobotę albo w poniedziałek ale nie wiadomo czy urosną
Miłego dnia dziewczyny
To trzymam kciuki za piękny wzrost pęcherzyków i endometrium! Będzie dobrze
Patrz Cafe, może to norma na ten dzień cyklu, macie podobnie. Wierzę że Wam obu się uda. W sumie kto powiedział, że organizm nie da rady, potrafi wszystko! pełna mobilizacja, czekam na dobre wieścibliska77, Bozia3, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Lucky, ja mam taki wzrost po dawce CLO od 2 do 6 dc po 3 tabletki dziennie ...... także też uważam, że Caffe nie ma co się martwić na zapas, widać jej organizm lepiej reaguje na CLO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 08:18
Lucky, Bozia3, Iwone, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
Dzieku Lucky, tak tak dzialamy, wczoraj byly przytulanki i dzis przy dobrych wiatrach mam nadzieje ze tez.
Z tym ze chyba pelnia sie zbliza i takiego mam nerwa ze nie latwo mi sie skupic na sexieno ale jakos tam.
Probowalam udostepnic wykres ale cos mi nie idzie ktoras moze i doradzic?
bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny