X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    teoretycznie, bo jak widać po naszym forum te nauki sa do dupy bo nic nie wnoszą no chyba że ktoś ma wszystko tip top jak w zegarku :-)
    a na tych kursach nie ucza np , że facet może mieć kiepskie plemniki i juz dupa blada baby boom nie ma :-)
    zreszta dla mnie takie sprawy powinny być dowolne kto chce niech się uczy, bada mierzy , kto nie chce nie powinien byc zmuszany, a już kościół9 ksiądz) to wg mnie niech się zajmie moją duszą a nie moją dupą :-P
    cóż takie mam zdanie :-)
    Zgadzam sie. Takimi sprawami (zdrowotnymi)niech się zajmą specjaliści, a nie babki, które z nudów i dla kasy czasami wciskają w głowę farmazony.

bliska77, szczęśliwa 2, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty się może zacznij na co innego nadziewać! ;-)

poprawiłam
    nadziewam się i wuj, wtyczka wydaje się byc ok, trza tylko gniazdko podreperować :P

Reni, szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zgadzam sie. Takimi sprawami (zdrowotnymi)niech się zajmą specjaliści, a nie babki, które z nudów i dla kasy czasami wciskają w głowę farmazony.
    popieram w 100%!!!!!!
    niestety muszę spadać po dziecko a potem na durne urodziny :-)
    do wieczora

caffe, grosza, samira, szczęśliwa 2, Lucky, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:34

caffe, samira, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzięki dziewczyny za miłe opinie o włoskach :*

apropo nauk przedslubnych ,jak chodziliśmy na nie z byłym to było tez z taka babka spotkanie a byłam wtedy juz w ciąży to szybciej z tego pokoju wyszlismy jak weszliśmy hehe takie rzeczy pytała jak nawet gin nie pyta ...nie było mi potrzeba z nia rozmawiać...
    No bo to własnie chodzi o te skrajności i tę pomoc niejednokrotnie pseudo specjalistów.

Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby kazdy szukał pomocy gdzie uważa, ale za rzeczy wazne niech się zabierają osoby wykwalifikowane i znające się na rzeczy i to tyczy się zarówno księży, nauczycieli, lekarzy, sprzedawców, fryzjerów, itd.

samira, Reni, szczęśliwa 2, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i znowu schodzimy na temat ciężki zakazany ;-) była polityka teraz kościół ;-)
    to wszystko wina rządu.. to na pewno był zamach!

caffe, szczęśliwa 2, samira, Lucky, Iwone, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mówię tylko Natanek i wróż Maciej mogą Nam pomóc
    47b20s0.gif
    caffe wrote:
    No bo to własnie chodzi o te skrajności i tę pomoc niejednokrotnie pseudo specjalistów.
    ... za rzeczy wazne niech się zabierają osoby wykwalifikowane i znające się na rzeczy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 15:20

caffe, szczęśliwa 2, samira, Lucky, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to mówię tylko Natanek i wróż Maciej mogą Nam pomóc
    47b20s0.gif
    No własnie o osoby tego pokroju mi chodzi :P

szczęśliwa 2, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

caffe, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    jedni szukają pomocy u gina inni w kościele a inni jeszcze gdzie indziej...nie krytykuj, skąd wiesz co komu pomoże?

modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....

szczęśliwa 2, caffe, samira, Olena, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Reni, Bozia3, samira, inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno jest w Porcie łódź
    szczęśliwa 2 wrote:
    dziewczyny a nie wiecie czy w każdym H&M jest dział mama potrzebuje na "gwałt" spodni bo sie nie mieszczę :-P

Bozia3, samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jesteś podejrzana ;-)

kiedyś mi babka na usg się zapytała czy bolą mnie piersi przed @
    mówię, że czasami bardzo
    powiedziała, że mam dużo gruczołów mlekowych ? i też dlatego
    ale ile w tym prawdy?
    Bozia3 wrote:
    Ja to już kiedyś myślałam o tych Twoich cyckach...i to nie jest chyba normalne tak do końca....może coś masz właśnie z hormonami nie tak w drugiej fazie...bo czemu Cię tak mocno bolą?

szczęśliwa 2, caffe, Bozia3, gosia7122, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Na pewno jest w Porcie łódź
    Dzieki Angela a jak się czujesz ???
    :-)

caffe, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....
    Bozia i tu własnie chodzi o wyznaczanie plodności żeby rodzić dzieci i po to jest ta metoda, a nie po to żeby wiedziec kiedy dzieci nie robić :P Kościół nie uznaje antykoncepcji.

szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Natankowa nauka nie poszła w las buahahahah

http://www.tvn24.pl/mroczna-sceneria-i-okultyzm-w-hello-kitty-szkola-rezygnuje-z-kontrowersyjnego-zakazu,354669,s.html

caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:35

caffe, Reni, Bozia3, samira, Iwone, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia i tu własnie chodzi o wyznaczanie plodności żeby rodzić dzieci i po to jest ta metoda, a nie po to żeby wiedziec kiedy dzieci nie robić :P Kościół nie uznaje antykoncepcji.
    Nie tak do końca chyba....uznaje naturalne planowanie rodziny...więc to niby uczy robienia dzieci, jak i "unikania" obcowania w te dni....Tylko, że to może miało odzew i działało ze sto lat temu...teraz zaczyna być kuriozalne....

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia jesteś podejrzana ;-)

kiedyś mi babka na usg się zapytała czy bolą mnie piersi przed @
    mówię, że czasami bardzo
    powiedziała, że mam dużo gruczołów mlekowych ? i też dlatego
    ale ile w tym prawdy?
    no tak....wyszło, że jestem zainteresowana Twoimi cyckami....;). Nie wiem jak to jest z gruczołami mlekowymi....mnie rzadko bolą cycki...pamiętam tylko jak karmiłam - to niezbyt miłe uczucie jak są "przepełnione" - wszystko CI kamienieje wtedy - ale to Reni doświadczysz sama z Natankiem..;)

Reni, caffe, samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czy siak mam przerąbane

caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1272 1273 1274 1275 1276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ