35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:teoretycznie, bo jak widać po naszym forum te nauki sa do dupy bo nic nie wnoszą no chyba że ktoś ma wszystko tip top jak w zegarku
a na tych kursach nie ucza np , że facet może mieć kiepskie plemniki i juz dupa blada baby boom nie ma
zreszta dla mnie takie sprawy powinny być dowolne kto chce niech się uczy, bada mierzy , kto nie chce nie powinien byc zmuszany, a już kościół9 ksiądz) to wg mnie niech się zajmie moją duszą a nie moją dupą
cóż takie mam zdaniebliska77, szczęśliwa 2, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Zgadzam sie. Takimi sprawami (zdrowotnymi)niech się zajmą specjaliści, a nie babki, które z nudów i dla kasy czasami wciskają w głowę farmazony.
niestety muszę spadać po dziecko a potem na durne urodziny
do wieczoracaffe, grosza, samira, szczęśliwa 2, Lucky, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dzięki dziewczyny za miłe opinie o włoskach :*
apropo nauk przedslubnych ,jak chodziliśmy na nie z byłym to było tez z taka babka spotkanie a byłam wtedy juz w ciąży to szybciej z tego pokoju wyszlismy jak weszliśmy hehe takie rzeczy pytała jak nawet gin nie pyta ...nie było mi potrzeba z nia rozmawiać...
Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby kazdy szukał pomocy gdzie uważa, ale za rzeczy wazne niech się zabierają osoby wykwalifikowane i znające się na rzeczy i to tyczy się zarówno księży, nauczycieli, lekarzy, sprzedawców, fryzjerów, itd.samira, Reni, szczęśliwa 2, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
i znowu schodzimy na temat ciężki zakazany
była polityka teraz kościół
to wszystko wina rządu.. to na pewno był zamach!caffe, szczęśliwa 2, samira, Lucky, Iwone, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no to mówię tylko Natanek i wróż Maciej mogą Nam pomóc
caffe wrote:No bo to własnie chodzi o te skrajności i tę pomoc niejednokrotnie pseudo specjalistów.
... za rzeczy wazne niech się zabierają osoby wykwalifikowane i znające się na rzeczy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 15:20
caffe, szczęśliwa 2, samira, Lucky, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:jedni szukają pomocy u gina inni w kościele a inni jeszcze gdzie indziej...nie krytykuj, skąd wiesz co komu pomoże?
modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....szczęśliwa 2, caffe, samira, Olena, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Na pewno jest w Porcie łódźszczęśliwa 2 wrote:dziewczyny a nie wiecie czy w każdym H&M jest dział mama potrzebuje na "gwałt" spodni bo sie nie mieszczę
Bozia3, samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia jesteś podejrzana
kiedyś mi babka na usg się zapytała czy bolą mnie piersi przed @
mówię, że czasami bardzo
powiedziała, że mam dużo gruczołów mlekowych ? i też dlatego
ale ile w tym prawdy?
Bozia3 wrote:Ja to już kiedyś myślałam o tych Twoich cyckach...i to nie jest chyba normalne tak do końca....może coś masz właśnie z hormonami nie tak w drugiej fazie...bo czemu Cię tak mocno bolą?szczęśliwa 2, caffe, Bozia3, gosia7122, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:modlitwa może pomoże w ukojeniu bólu i pogodzeniu się z porażką czy przemijaniem - ale mowa była o poradniach przedmałżeńskich...a one w żaden sposób duszy nie uleczą....traktuje się młodych ludzi dorosłych jak niedorozwojów, którzy nie potrafią sami wybrać dla siebie dobrej antykoncepcji...w oparciu o rozmowy np. z lekarzami, tylko wtłacza się na siłę metody kalendarzykowe...a najczęściej jeszcze robi to podstarzała stara panna bezdzietna....
Kościół nie uznaje antykoncepcji.
szczęśliwa 2, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ale Natankowa nauka nie poszła w las buahahahah
http://www.tvn24.pl/mroczna-sceneria-i-okultyzm-w-hello-kitty-szkola-rezygnuje-z-kontrowersyjnego-zakazu,354669,s.htmlcaffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia i tu własnie chodzi o wyznaczanie plodności żeby rodzić dzieci i po to jest ta metoda, a nie po to żeby wiedziec kiedy dzieci nie robić
Kościół nie uznaje antykoncepcji.
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia jesteś podejrzana
kiedyś mi babka na usg się zapytała czy bolą mnie piersi przed @
mówię, że czasami bardzo
powiedziała, że mam dużo gruczołów mlekowych ? i też dlatego
ale ile w tym prawdy?. Nie wiem jak to jest z gruczołami mlekowymi....mnie rzadko bolą cycki...pamiętam tylko jak karmiłam - to niezbyt miłe uczucie jak są "przepełnione" - wszystko CI kamienieje wtedy - ale to Reni doświadczysz sama z Natankiem..
Reni, caffe, samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość