Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    wie, on tez go kocha ;D

serio szefu to złoty człowiek i pewnie dlatego mam wyrzuty
    no dobra odrobie to kłamstewko, wezme nadgodziny, bede rozgrzeszona ?
    oo musi macie ekscytujące życie erotyczne...:) a szef ma żonę, która też Was kocha? ;)

efcia, ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...:) Lenka albo Sonia będzie...

wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...:) Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....;)

A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
    Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...:)
    Bozia czyli znudziło Ci się życie na kocią łapę ;) tudzież w konkubinacie ;) (boszszsz co za nazwa! )

Bozia3, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Umieram, w nocy oka nie zmrużyłam....we wtorek leczyłam kanałowo zęba...chyba zapalenie okostnej złapałam....boli mnie pól twarzy , ucho i węzły...jak na złość stomatolog ma wolne do poniedziałku....jedyny antybiotyk co mam w domu to duomox, jak myślicie pomoże w tym kierunku?

Bozia super plany, a Lenka jest moim marzeniem, ale coś czuje że mąż mój ma formę na chłopaków ;-)... ale nie będę grymasić :-)
    Sabinka kciuki za przyrost bety :-)

Dziś mój syn który nigdy nie jada zup poprosił o pieczarkową , chyba dorasta....tylko jak ja mam zjeść

Bozia3, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Boszzze,normalnie same święte na tym forum;-) normalnie nikt,nic...:)

Wypic lubie? ;)
    I dobry seks. Jak sie zastanowic to moj kazdy jest dobry. :)

iwcia77, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Eeee.... Co to jest grysik?

Dla mnie chyba jedyna całkowicie niebanalna rzeczą jest pasternak. Ble

Ale jadlas? U nas nabieraja ze to pietruszka ( zwyklej pietruszki niet tylko natka). Jest slodki i kremowy. Lubie.
    Ale co pietru ha to pietru ha.

efcia lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie edytuje. Piernicze.☺

efcia lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...:) Lenka albo Sonia będzie...

wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...:) Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....;)

A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
    Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...:)
    Bozia, czyli nazwiska będą jak u mnie.
    A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.

Magdala, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.
    no trochę inaczej...moje dzieci mają nazwiska swoich ojców - ja będę miała dwa - pierwsze po pierwszym mężu i drugie po drugim..:)

efcia, Dziobak, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale jadlas? U nas nabieraja ze to pietruszka ( zwyklej pietruszki niet tylko natka). Jest slodki i kremowy. Lubie.
    też mi się wydaje, że Wacia je pasternak, nawet nie wiedząc, że to on,,,,no chyba, że ma swoje warzywa i nie kupuje w sklepie. Bo w sklepach okłamują i bardzo często sprzedają pasternak jako pietruchę...

efcia, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Jadłam. Nie ma porównania z pietruszką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mi się wydaje, że Wacia je pasternak, nawet nie wiedząc, że to on,,,,no chyba, że ma swoje warzywa i nie kupuje w sklepie. Bo w sklepach okłamują i bardzo często sprzedają pasternak jako pietruchę...

Oczywiscie, ze mam swoje warzywa.

Że tak sprzedają to ja wiem. Duża pietruszka w warzywniaku najczęściej okazuje się pasternakiem.

Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    ja pierdziu, za szybko przeczytałam i się pogubiłam :P

Dziobak, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja pierdziu, za szybko przeczytałam i się pogubiłam :P
    To dawaj jeszcze raz. Sylabami. ;-)

efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łee, paskudna u nas pogoda. Szaro, buro i ciapa a nie śnieg.
    Młody zaszczepiony, oby jakoś przyjął te kłucie. Stresik jest :/ pewnie będę biegać z termometrem. Smakował mu rotarix, ku zdziwieniu pielęgniarki. Cóż, drogie jak czort to dobrze ze chociaż mu smakowało. No i wyszło ze Francesco to żarłok. Czułam ze za dużo je choć jak podliczylam to zgodnie z tabelka. Wazy już 5300g. Tu jest podobny do brata który w pierwszych miesiącach był na wyższych centylach a teraz niejadek :/

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bete
    681,98
    A teraz idę policzyć czy to dobrze

nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Bozia3, pierwiastka, SolarPolar, Reni, caffe, Mimbla, paszczakin, malgos741, gretka, gosia7122, sandra80, mysza1975, beates, satori, nick nieaktualny, Simba, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam bete
    681,98

suuuuuuuuuper
    na pewno bardzo dobrze :D

nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam bete
    681,98

Vache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gif

Hurrrra!!!!!

Vache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 16:31

nick nieaktualny, efcia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, pierwiastka, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Belli napisali że przyrost jest w normie
    Ale sprawdzę jeszcze raz, bo jakoś sobie nie wierzę ;)

iwcia77, Reni, malgos741, satori, Simba lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na Belli napisali że przyrost jest w normie
    Ale sprawdzę jeszcze raz, bo jakoś sobie nie wierzę ;)

kiedy ty zaczniesz wierzyć Sabinko
    na porodówce też jeszcze nie bedziesz wierzyć ;D

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    kiedy ty zaczniesz wierzyć Sabinko
    na porodówce też jeszcze nie bedziesz wierzyć ;D
    No.niby wierzę. Ale wiesz. To takie nierzeczywiste.
    Może jak zobaczę w końcu.mojego człowieka na usg to uwierzę? ;)

kapturnica, efcia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Natka_79, Dziobak, Bozia3, SolarPolar, nick nieaktualny, caffe, paszczakin, malgos741, gosia7122, beates, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12864 12865 12866 12867 12868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ