35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:wie, on tez go kocha
serio szefu to złoty człowiek i pewnie dlatego mam wyrzuty
no dobra odrobie to kłamstewko, wezme nadgodziny, bede rozgrzeszona ?a szef ma żonę, która też Was kocha?
efcia, ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...
Lenka albo Sonia będzie...
wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....
A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...tudzież w konkubinacie
(boszszsz co za nazwa! )
Bozia3, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam
Umieram, w nocy oka nie zmrużyłam....we wtorek leczyłam kanałowo zęba...chyba zapalenie okostnej złapałam....boli mnie pól twarzy , ucho i węzły...jak na złość stomatolog ma wolne do poniedziałku....jedyny antybiotyk co mam w domu to duomox, jak myślicie pomoże w tym kierunku?
Bozia super plany, a Lenka jest moim marzeniem, ale coś czuje że mąż mój ma formę na chłopaków... ale nie będę grymasić
Sabinka kciuki za przyrost bety
Dziś mój syn który nigdy nie jada zup poprosił o pieczarkową , chyba dorasta....tylko jak ja mam zjeśćBozia3, kapturnica, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
macduska wrote:Eeee.... Co to jest grysik?
Dla mnie chyba jedyna całkowicie niebanalna rzeczą jest pasternak. Ble
Ale jadlas? U nas nabieraja ze to pietruszka ( zwyklej pietruszki niet tylko natka). Jest slodki i kremowy. Lubie.
Ale co pietru ha to pietru ha.efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...
Lenka albo Sonia będzie...
wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....
A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...
A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.Magdala, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bozia, czyli nazwiska będą jak u mnie.
A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.efcia, Dziobak, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale jadlas? U nas nabieraja ze to pietruszka ( zwyklej pietruszki niet tylko natka). Jest slodki i kremowy. Lubie.
Ale co pietru ha to pietru ha.efcia, Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:też mi się wydaje, że Wacia je pasternak, nawet nie wiedząc, że to on,,,,no chyba, że ma swoje warzywa i nie kupuje w sklepie. Bo w sklepach okłamują i bardzo często sprzedają pasternak jako pietruchę...
Oczywiscie, ze mam swoje warzywa.
Że tak sprzedają to ja wiem. Duża pietruszka w warzywniaku najczęściej okazuje się pasternakiem.Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bozia, czyli nazwiska będą jak u mnie.
A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.Dziobak, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Łee, paskudna u nas pogoda. Szaro, buro i ciapa a nie śnieg.
Młody zaszczepiony, oby jakoś przyjął te kłucie. Stresik jestpewnie będę biegać z termometrem. Smakował mu rotarix, ku zdziwieniu pielęgniarki. Cóż, drogie jak czort to dobrze ze chociaż mu smakowało. No i wyszło ze Francesco to żarłok. Czułam ze za dużo je choć jak podliczylam to zgodnie z tabelka. Wazy już 5300g. Tu jest podobny do brata który w pierwszych miesiącach był na wyższych centylach a teraz niejadek
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam bete
681,98
A teraz idę policzyć czy to dobrzemacduska, efcia, iwcia77, Dziobak, kapturnica, Jastra, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Bozia3, pierwiastka, SolarPolar, Reni, caffe, Mimbla, paszczakin, malgos741, gretka, gosia7122, sandra80, mysza1975, beates, satori, krycha.stara, Simba, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:kiedy ty zaczniesz wierzyć Sabinko
na porodówce też jeszcze nie bedziesz wierzyć
Może jak zobaczę w końcu.mojego człowieka na usg to uwierzę?
kapturnica, efcia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Natka_79, Dziobak, Bozia3, SolarPolar, macduska, caffe, paszczakin, malgos741, gosia7122, beates, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość