WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    wie, on tez go kocha ;D

serio szefu to złoty człowiek i pewnie dlatego mam wyrzuty
    no dobra odrobie to kłamstewko, wezme nadgodziny, bede rozgrzeszona ?
    oo musi macie ekscytujące życie erotyczne...:) a szef ma żonę, która też Was kocha? ;)

efcia, ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...:) Lenka albo Sonia będzie...

wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...:) Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....;)

A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
    Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...:)
    Bozia czyli znudziło Ci się życie na kocią łapę ;) tudzież w konkubinacie ;) (boszszsz co za nazwa! )

Bozia3, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Umieram, w nocy oka nie zmrużyłam....we wtorek leczyłam kanałowo zęba...chyba zapalenie okostnej złapałam....boli mnie pól twarzy , ucho i węzły...jak na złość stomatolog ma wolne do poniedziałku....jedyny antybiotyk co mam w domu to duomox, jak myślicie pomoże w tym kierunku?

Bozia super plany, a Lenka jest moim marzeniem, ale coś czuje że mąż mój ma formę na chłopaków ;-)... ale nie będę grymasić :-)
    Sabinka kciuki za przyrost bety :-)

Dziś mój syn który nigdy nie jada zup poprosił o pieczarkową , chyba dorasta....tylko jak ja mam zjeść

Bozia3, kapturnica, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Boszzze,normalnie same święte na tym forum;-) normalnie nikt,nic...:)

Wypic lubie? ;)
    I dobry seks. Jak sie zastanowic to moj kazdy jest dobry. :)

iwcia77, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Eeee.... Co to jest grysik?

Dla mnie chyba jedyna całkowicie niebanalna rzeczą jest pasternak. Ble

Ale jadlas? U nas nabieraja ze to pietruszka ( zwyklej pietruszki niet tylko natka). Jest slodki i kremowy. Lubie.
    Ale co pietru ha to pietru ha.

efcia lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie edytuje. Piernicze.☺

efcia lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...:) Lenka albo Sonia będzie...

wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...:) Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....;)

A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
    Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...:)
    Bozia, czyli nazwiska będą jak u mnie.
    A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.

Magdala, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A nie, wróć, ja przecież nie mam nazwiska chłopa. Ale Adaś ma jego i moje, ja mam swoje i córki, córka ma swojego ojca. Heh.
    no trochę inaczej...moje dzieci mają nazwiska swoich ojców - ja będę miała dwa - pierwsze po pierwszym mężu i drugie po drugim..:)

efcia, Dziobak, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale jadlas? U nas nabieraja ze to pietruszka ( zwyklej pietruszki niet tylko natka). Jest slodki i kremowy. Lubie.
    też mi się wydaje, że Wacia je pasternak, nawet nie wiedząc, że to on,,,,no chyba, że ma swoje warzywa i nie kupuje w sklepie. Bo w sklepach okłamują i bardzo często sprzedają pasternak jako pietruchę...

efcia, Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Jadłam. Nie ma porównania z pietruszką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mi się wydaje, że Wacia je pasternak, nawet nie wiedząc, że to on,,,,no chyba, że ma swoje warzywa i nie kupuje w sklepie. Bo w sklepach okłamują i bardzo często sprzedają pasternak jako pietruchę...

Oczywiscie, ze mam swoje warzywa.

Że tak sprzedają to ja wiem. Duża pietruszka w warzywniaku najczęściej okazuje się pasternakiem.

Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    ja pierdziu, za szybko przeczytałam i się pogubiłam :P

Dziobak, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja pierdziu, za szybko przeczytałam i się pogubiłam :P
    To dawaj jeszcze raz. Sylabami. ;-)

efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łee, paskudna u nas pogoda. Szaro, buro i ciapa a nie śnieg.
    Młody zaszczepiony, oby jakoś przyjął te kłucie. Stresik jest :/ pewnie będę biegać z termometrem. Smakował mu rotarix, ku zdziwieniu pielęgniarki. Cóż, drogie jak czort to dobrze ze chociaż mu smakowało. No i wyszło ze Francesco to żarłok. Czułam ze za dużo je choć jak podliczylam to zgodnie z tabelka. Wazy już 5300g. Tu jest podobny do brata który w pierwszych miesiącach był na wyższych centylach a teraz niejadek :/

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bete
    681,98
    A teraz idę policzyć czy to dobrze

macduska, efcia, iwcia77, Dziobak, kapturnica, Jastra, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Bozia3, pierwiastka, SolarPolar, Reni, caffe, Mimbla, paszczakin, malgos741, gretka, gosia7122, sandra80, mysza1975, beates, satori, krycha.stara, Simba, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam bete
    681,98

suuuuuuuuuper
    na pewno bardzo dobrze :D

Sabina, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam bete
    681,98

Vache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gif

Hurrrra!!!!!

Vache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gifVache04.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 16:31

Sabina, efcia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, pierwiastka, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Belli napisali że przyrost jest w normie
    Ale sprawdzę jeszcze raz, bo jakoś sobie nie wierzę ;)

iwcia77, Reni, malgos741, satori, Simba lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na Belli napisali że przyrost jest w normie
    Ale sprawdzę jeszcze raz, bo jakoś sobie nie wierzę ;)

kiedy ty zaczniesz wierzyć Sabinko
    na porodówce też jeszcze nie bedziesz wierzyć ;D

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    kiedy ty zaczniesz wierzyć Sabinko
    na porodówce też jeszcze nie bedziesz wierzyć ;D
    No.niby wierzę. Ale wiesz. To takie nierzeczywiste.
    Może jak zobaczę w końcu.mojego człowieka na usg to uwierzę? ;)

kapturnica, efcia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Natka_79, Dziobak, Bozia3, SolarPolar, macduska, caffe, paszczakin, malgos741, gosia7122, beates, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12864 12865 12866 12867 12868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ