35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracamy dziś do domu
Czekam tylko na swój wypis bo Julia już dostała. Jeśli chodzi o wagę to Julia spadła tylko 10% także wszystko w normie.
Wreszcie będziemy w domu w komplecie a ja wyciskam wszystkie swoje dzieci.
Alis, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, ivf-ivf, Jastra, efcia, kapturnica, Bozia3, caffe, macduska, beates, Magdala, Dziobak, Reni, paszczakin, malgos741, gretka, gosia7122, sandra80, mysza1975, satori, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Aniu to superania.g wrote:Wracamy dziś do domu
Czekam tylko na swój wypis bo Julia już dostała. Jeśli chodzi o wagę to Julia spadła tylko 10% także wszystko w normie.
Wreszcie będziemy w domu w komplecie a ja wyciskam wszystkie swoje dzieci.
Sabina, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja bez cukru pije od wieków. Mleko slodkie jest.
Zadnych napoi nie pije (wzdrygaja mnie). Soki sporadycznie z woda. Tak to wode pije, jedna kawe dziennie i pare herbat (earl grey wieczorem, a w dzien zielona i rumianek).
Sloxycze podjadam ale tylko wysokogatunkowe i limituje je
zadnych cukierkow, batonow, zelkow czy ciasteczek.
Niektorzy sie z tego smieja, ale to ich problem.
Wage mam ta sama od matury. ☺
Prawda jest, ze mozna sie od niektorych rzeczy odzwyczaic na zawsze. Kiedys jadlam kazdy chłam.
Magdala - siostro
to tak jak ja, ŻADNYCH slodkich napojow nie tykam, slodycze tez tylko wyselekcjonowane
z waga troche gorzej, bo raz stoi w miejscu a raz podskoczy o 2-4 kreski
Aasiula, Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
musze sie wyspowiadac bo sie udusze
tak mi sie nie chcialo isc do roboty ze wymyslilam historyjke
wyslalam szefowi takiego sms:
"Hej ...., czy moja obecność dzisiaj w pracy jest niezbędna? mam letkiego kaca i wolalabym zostac w łóżku"
szefu odpisał:
"Ja tez mam kaca i leżę tak ze robta co chceta"
normalnie kocham go
ale wyrzuty sumienia są
Alis, ComeToMeBaby, Jastra, Bozia3, caffe, Simba, macduska, Sabina, iwcia77, Aasiula, Reni, Magdala, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia pokaalam mamie Twoje zdjęcia. Popatrzyla na Ciebie,na mnie, znowu na Ciebie i powiedziala: można? Widzisz?
A jak zobaczyła Twojego najstarszego, to stwierdziła, ze Twój mąż bardzo młodo wygląda ! I tu już się w głos rozesmialam , bo Waciak to jednak już nadgryziony letko zembem czasu
Usmiałam się.
A Waciak jest młody duchem.
Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:musze sie wyspowiadac bo sie udusze
"Hej ...., czy moja obecność dzisiaj w pracy jest niezbędna? mam letkiego kaca i wolalabym zostac w łóżku"
szefu odpisał:
normalnie kocham go
ale wyrzuty sumienia są 
efcia - szukacie członków zespołu? Bo ja się piszę, leżenie w łóżku bardzo dobrze mi wychodzi
efcia, Sabina, iwcia77, Aasiula, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
No nie dziwie sie ze sa - w koncu kochasz swojego szefa, jakby nie bylo. Maz wie?efcia wrote:musze sie wyspowiadac bo sie udusze
szefu odpisał:
normalnie kocham go
ale wyrzuty sumienia są 
Sabina, iwcia77, efcia, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
z jakimi Lenkami??? Ja jedną chce...caffe wrote:Bozia, tak czytam czytam i oczom nie wierze
no no no 
a jeśli "wpadniesz" z Lenkami, to wcześniej weźmiesz ślub? hehehehehehe
Lenka albo Sonia będzie...
wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...
Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....
A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 14:21
iwcia77, efcia, Sabina, caffe, macduska, Aasiula, beates, ivf-ivf, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Witam sie juz na ovu
i melduje , ze po podrozy dookola europy dotarlam do domu bez bagazy
..zaginely prezenty i mikolajki Kajtek,Ignacy i Jagoda...
widzisz Wacia? chyba pobilam cie, jezeli chodzi o pecha
dziekuje za Twixy
i zyczenia od Pani Reni
, ktore przyszly do Italii a odczytalam je juz po powrocie 
Szczesliwego Nowego Roku tym , ktorym jeszcze nie skladalam
nie wiem co sie dzieje na ovu bo nie czytalam go od 19 grudnia , wiec witam nowe i stare kolezanki.
Bozia3, efcia, Sabina, Aasiula, ivf-ivf, kapturnica, Magdala, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Magda*, gosia7122, mysza1975, satori, Mega lubią tę wiadomość