35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracamy dziś do domu
Czekam tylko na swój wypis bo Julia już dostała. Jeśli chodzi o wagę to Julia spadła tylko 10% także wszystko w normie.
Wreszcie będziemy w domu w komplecie a ja wyciskam wszystkie swoje dzieci.Alis, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, ivf-ivf, Jastra, efcia, kapturnica, Bozia3, caffe, macduska, beates, Magdala, Dziobak, Reni, paszczakin, malgos741, gretka, gosia7122, sandra80, mysza1975, satori, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Wracamy dziś do domu
Czekam tylko na swój wypis bo Julia już dostała. Jeśli chodzi o wagę to Julia spadła tylko 10% także wszystko w normie.
Wreszcie będziemy w domu w komplecie a ja wyciskam wszystkie swoje dzieci.Sabina, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja bez cukru pije od wieków. Mleko slodkie jest.
Zadnych napoi nie pije (wzdrygaja mnie). Soki sporadycznie z woda. Tak to wode pije, jedna kawe dziennie i pare herbat (earl grey wieczorem, a w dzien zielona i rumianek).
Sloxycze podjadam ale tylko wysokogatunkowe i limituje jezadnych cukierkow, batonow, zelkow czy ciasteczek.
Niektorzy sie z tego smieja, ale to ich problem.
Wage mam ta sama od matury. ☺
Prawda jest, ze mozna sie od niektorych rzeczy odzwyczaic na zawsze. Kiedys jadlam kazdy chłam.
Magdala - siostro
to tak jak ja, ŻADNYCH slodkich napojow nie tykam, slodycze tez tylko wyselekcjonowane
z waga troche gorzej, bo raz stoi w miejscu a raz podskoczy o 2-4 kreskiAasiula, Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
musze sie wyspowiadac bo sie udusze
tak mi sie nie chcialo isc do roboty ze wymyslilam historyjke
wyslalam szefowi takiego sms:
"Hej ...., czy moja obecność dzisiaj w pracy jest niezbędna? mam letkiego kaca i wolalabym zostac w łóżku"
szefu odpisał:
"Ja tez mam kaca i leżę tak ze robta co chceta"
normalnie kocham goale wyrzuty sumienia są
Alis, ComeToMeBaby, Jastra, Bozia3, caffe, Simba, macduska, Sabina, iwcia77, Aasiula, Reni, Magdala, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia pokaalam mamie Twoje zdjęcia. Popatrzyla na Ciebie,na mnie, znowu na Ciebie i powiedziala: można? Widzisz?
A jak zobaczyła Twojego najstarszego, to stwierdziła, ze Twój mąż bardzo młodo wygląda ! I tu już się w głos rozesmialam , bo Waciak to jednak już nadgryziony letko zembem czasu
Usmiałam się.
A Waciak jest młody duchem.Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:musze sie wyspowiadac bo sie udusze
"Hej ...., czy moja obecność dzisiaj w pracy jest niezbędna? mam letkiego kaca i wolalabym zostac w łóżku"
szefu odpisał:
efcia - szukacie członków zespołu? Bo ja się piszę, leżenie w łóżku bardzo dobrze mi wychodziefcia, Sabina, iwcia77, Aasiula, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:musze sie wyspowiadac bo sie udusze
szefu odpisał:
Sabina, iwcia77, efcia, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia, tak czytam czytam i oczom nie wierze
no no no
a jeśli "wpadniesz" z Lenkami, to wcześniej weźmiesz ślub? heheheheheheLenka albo Sonia będzie...
wtedy ślub i tak będzie 7 października 2017 -dla ładnej daty...Co ja się będę śpieszyć?? Młoda jestem..mam jeszcze czas na śluby....
A tak serio - odczuliśmy jakąś potrzebę uporządkowania życia...Starszy syn - moje nazwisko, ale po rozwodzie, Kajtek - to w zasadzie bękart ...Chciałabym więc mieć to uporządkowane - zostawię dwa nazwiska - żeby starszy miał tak jak ja, no i Kajtek też...
Przeprowadziłam rozmowę ze starszym synem - odpowiedział, że oczywiście on by wolał ze swoim ojcem, ale akceptuje to co teraz jest i jest ok....Upewnił się tylko, że jego nazwisko będzie pierwsze..hehe - nie pomyślałabym, że może to mieć znaczenie dla dziecka - a jednak ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 14:21
iwcia77, efcia, Sabina, caffe, macduska, Aasiula, beates, ivf-ivf, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Witam sie juz na ovu
i melduje , ze po podrozy dookola europy dotarlam do domu bez bagazy
..zaginely prezenty i mikolajki Kajtek,Ignacy i Jagoda...
widzisz Wacia? chyba pobilam cie, jezeli chodzi o pecha
dziekuje za Twixyi zyczenia od Pani Reni
, ktore przyszly do Italii a odczytalam je juz po powrocie
Szczesliwego Nowego Roku tym , ktorym jeszcze nie skladalam
nie wiem co sie dzieje na ovu bo nie czytalam go od 19 grudnia , wiec witam nowe i stare kolezanki.
Bozia3, efcia, Sabina, Aasiula, ivf-ivf, kapturnica, Magdala, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Magda*, gosia7122, mysza1975, satori, Mega lubią tę wiadomość