X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale tak se teraz mysle, w zwiazku z sytuacja, o ktorej glosno mowic nie wypada. Ze jak sie zapuszcze na walenia albo chociaz na foke, to moze nie bede dla gwalcicieli atrakcyjna? Same plusy by byly wtedy, zwlaszcza na wadze. I cukru oszczedzac by nie trzeba bylo. Hmm... Co wybrac? A moze by podniesc poprzeczke do 54? Na kosci tez sie w zasadzie takie gwalciciele rzucac nie powinny?
    :-P
    Każda potwora znajdzie swego amatora.
    Myślisz że zboczenie będzie patrzal czy masz pod burka walki czy kości?

krycha.stara, Bozia3, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez cukru pije od wieków. Mleko slodkie jest.
    Zadnych napoi nie pije (wzdrygaja mnie). Soki sporadycznie z woda. Tak to wode pije, jedna kawe dziennie i pare herbat (earl grey wieczorem, a w dzien zielona i rumianek).
    Sloxycze podjadam ale tylko wysokogatunkowe i limituje je ;) zadnych cukierkow, batonow, zelkow czy ciasteczek.
    Niektorzy sie z tego smieja, ale to ich problem.
    Wage mam ta sama od matury. ☺

Prawda jest, ze mozna sie od niektorych rzeczy odzwyczaic na zawsze. Kiedys jadlam kazdy chłam.

krycha.stara, Dziobak, Bozia3, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzze,normalnie same święte na tym forum;-) normalnie nikt,nic...:)

krycha.stara, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    ja tam święta nie jestem... :P

krycha.stara, Aasiula, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ja tez, najwyzej blogoslawiona ;-)
    ja lubię być niżej błogosławiona :P

krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale tak se teraz mysle, w zwiazku z sytuacja, o ktorej glosno mowic nie wypada. Ze jak sie zapuszcze na walenia albo chociaz na foke, to moze nie bede dla gwalcicieli atrakcyjna? Same plusy by byly wtedy, zwlaszcza na wadze. I cukru oszczedzac by nie trzeba bylo. Hmm... Co wybrac? A moze by podniesc poprzeczke do 54? Na kosci tez sie w zasadzie takie gwalciciele rzucac nie powinny?
    Oni z racji tradycji wola tłusciejsze ;)

krycha.stara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Spokojnie. Ja jem normalnie
    Jak.one zaczynają o tych swoich dietach, Chodakowskiej i innych cudach to mi zawsze głupio było ;) jako jedyna mam tu nadwagę :O

krycha.stara, kapturnica, Magdala, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:

Przepraszam, że tak brutalnie przerwę te rozważania, ale ponoć w Kolonii rzucali się na kobiety w wieku 18 -24, więc wszystkie jak tu siedzimy stety niestety jesteśmy bezpieczne.

krycha.stara, Sabina, Jastra, Dziobak, macduska, kapturnica, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, malgos741, sandra80, satori lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak.one zaczynają o tych swoich dietach, Chodakowskiej i innych cudach to mi zawsze głupio było ;) jako jedyna mam tu nadwagę :O
    Tiaaa o mnie nie zapominaj ;)

Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Przepraszam, że tak brutalnie przerwę te rozważania, ale ponoć w Kolonii rzucali się na kobiety w wieku 18 -24, więc wszystkie jak tu siedzimy stety niestety jesteśmy bezpieczne.
    Chociaz raz ciesze sie ,ze jestem z tych dojrzalszych ;)

krycha.stara, macduska, Bozia3, Aasiula, Alis, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam święta dietetycznie nie jestem.
    Lubię tłuste rzeczy. Kanapkę z boczkiem i musztardą, chleb ze smalcem , pierogi polane skwarkami.... I takie tam!

Ciastka i słodycze jadam od czasu do czasu. Chodziło mi o to, że nie mam takiego ssania w żołądku na słodkie.

Z fobii jedzeniowych to mam wstręt do glutaminianu sodu i innych polepszaczy smaku. Wszelkie rosołki, vegety i inne kostki wyczuwam ma odległość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:02

ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, Magda*, efcia, Magdala, Natka_79, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    e tam jedyna.....ja jak słyszę o jakichś 50 coś tam kg, to mnie śmiech pusty ogarnia..:) dla mnie 75 kg to byłoby super...:) swoją drogą, jak bym miała teraz ważyć jakieś 60 (mam 170 cm) to wyglądałabym jak własna sucha ciocia....także ten ..umiar wskazany...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:03

kapturnica, Sabina, Magda*, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja tam święta dietetycznie nie jestem.
    Lubię tłuste rzeczy. Kanapkę z boczkiem i musztardą, chleb ze smalcem , pierogi polane skwarkami.... I takie tam!

Ciastka i słodycze jadam od czasu do czasu. Chodziło mi o to, że nie mam takiego ssania w żołądku na słodkie.

Z fobii jedzeniowych to mam wstręt do glutaminianu sodu i innych polepszyć smaku. Wszelkie rosołki, vegety i inne kostki wyczuwam ma odległość.
    ja niestety do niczego nie mam wstrętu - tylko do grysiku. Wszystko lubię jeść - zdrowe, niezdrowe, tłuste, delikatne, słodkie, ostre, kwaśne....jest to moja jedna z największych przyjemności w życiu....:)

Alis, Aasiula, macduska, Simba, Dziobak, kapturnica, beates, malgos741, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    e tam jedyna.....ja jak słyszę o jakichś 50 coś tam kg, to mnie śmiech pusty ogarnia..:) dla mnie 75 kg to byłoby super...:) swoją drogą, jak bym miała teraz ważyć jakieś 60 (mam 170 cm) to wyglądałabym jak własna sucha ciocia....także ten ..umiar wskazany...
    ejjj no ;D ja mam 170 i waze 60 cos tam :P

efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja niestety do niczego nie mam wstrętu - tylko do grysiku. Wszystko lubię jeść - zdrowe, niezdrowe, tłuste, delikatne, słodkie, ostre, kwaśne....jest to moja jedna z największych przyjemności w życiu....:)

Eeee.... Co to jest grysik?

Dla mnie chyba jedyna całkowicie niebanalna rzeczą jest pasternak. Ble

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:11

Magdala lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia o ktorej wynki masz ?

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sabcia o ktorej wynki masz ?
    Późnym popołudniem. Napiszę jak tylko będą, ale.wcześniej niż o 18 to się nie ma co spodziewać

Aasiula, Bozia3, efcia, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to co na obiad robicie? U mnie będą kawałki fileta z kurzej piersi smażone w głębokim tłuszczu, frytki z piekarnika i fasolka.
    Ależ jestem głodna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:17

Aasiula, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie barszcz czerwony i drożdżowe pierożki pieczone w piekarniku - jedne z fetą i szpinakiem posypane czarnuszką, drugie z kapustą i grzybami posypane kminkiem....

Aasiula, Alis, ivf-ivf, efcia, macduska, Magdala lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to co wczoraj cycki z kury kasza peczak i cukinia ,aaa i jeszcze salata z jogurtem naturalnym :)

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ 12862 12863 12864 12865 12866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ