X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale tak se teraz mysle, w zwiazku z sytuacja, o ktorej glosno mowic nie wypada. Ze jak sie zapuszcze na walenia albo chociaz na foke, to moze nie bede dla gwalcicieli atrakcyjna? Same plusy by byly wtedy, zwlaszcza na wadze. I cukru oszczedzac by nie trzeba bylo. Hmm... Co wybrac? A moze by podniesc poprzeczke do 54? Na kosci tez sie w zasadzie takie gwalciciele rzucac nie powinny?
    :-P
    Każda potwora znajdzie swego amatora.
    Myślisz że zboczenie będzie patrzal czy masz pod burka walki czy kości?

nick nieaktualny, Bozia3, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bez cukru pije od wieków. Mleko slodkie jest.
    Zadnych napoi nie pije (wzdrygaja mnie). Soki sporadycznie z woda. Tak to wode pije, jedna kawe dziennie i pare herbat (earl grey wieczorem, a w dzien zielona i rumianek).
    Sloxycze podjadam ale tylko wysokogatunkowe i limituje je ;) zadnych cukierkow, batonow, zelkow czy ciasteczek.
    Niektorzy sie z tego smieja, ale to ich problem.
    Wage mam ta sama od matury. ☺

Prawda jest, ze mozna sie od niektorych rzeczy odzwyczaic na zawsze. Kiedys jadlam kazdy chłam.

nick nieaktualny, Dziobak, Bozia3, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzze,normalnie same święte na tym forum;-) normalnie nikt,nic...:)

nick nieaktualny, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    ja tam święta nie jestem... :P

nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ja tez, najwyzej blogoslawiona ;-)
    ja lubię być niżej błogosławiona :P

nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale tak se teraz mysle, w zwiazku z sytuacja, o ktorej glosno mowic nie wypada. Ze jak sie zapuszcze na walenia albo chociaz na foke, to moze nie bede dla gwalcicieli atrakcyjna? Same plusy by byly wtedy, zwlaszcza na wadze. I cukru oszczedzac by nie trzeba bylo. Hmm... Co wybrac? A moze by podniesc poprzeczke do 54? Na kosci tez sie w zasadzie takie gwalciciele rzucac nie powinny?
    Oni z racji tradycji wola tłusciejsze ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Spokojnie. Ja jem normalnie
    Jak.one zaczynają o tych swoich dietach, Chodakowskiej i innych cudach to mi zawsze głupio było ;) jako jedyna mam tu nadwagę :O

nick nieaktualny, kapturnica, Magdala, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:

Przepraszam, że tak brutalnie przerwę te rozważania, ale ponoć w Kolonii rzucali się na kobiety w wieku 18 -24, więc wszystkie jak tu siedzimy stety niestety jesteśmy bezpieczne.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, malgos741, sandra80, satori lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak.one zaczynają o tych swoich dietach, Chodakowskiej i innych cudach to mi zawsze głupio było ;) jako jedyna mam tu nadwagę :O
    Tiaaa o mnie nie zapominaj ;)

Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Przepraszam, że tak brutalnie przerwę te rozważania, ale ponoć w Kolonii rzucali się na kobiety w wieku 18 -24, więc wszystkie jak tu siedzimy stety niestety jesteśmy bezpieczne.
    Chociaz raz ciesze sie ,ze jestem z tych dojrzalszych ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, Alis, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam święta dietetycznie nie jestem.
    Lubię tłuste rzeczy. Kanapkę z boczkiem i musztardą, chleb ze smalcem , pierogi polane skwarkami.... I takie tam!

Ciastka i słodycze jadam od czasu do czasu. Chodziło mi o to, że nie mam takiego ssania w żołądku na słodkie.

Z fobii jedzeniowych to mam wstręt do glutaminianu sodu i innych polepszaczy smaku. Wszelkie rosołki, vegety i inne kostki wyczuwam ma odległość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:02

ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, Magdala, Natka_79, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    e tam jedyna.....ja jak słyszę o jakichś 50 coś tam kg, to mnie śmiech pusty ogarnia..:) dla mnie 75 kg to byłoby super...:) swoją drogą, jak bym miała teraz ważyć jakieś 60 (mam 170 cm) to wyglądałabym jak własna sucha ciocia....także ten ..umiar wskazany...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:03

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja tam święta dietetycznie nie jestem.
    Lubię tłuste rzeczy. Kanapkę z boczkiem i musztardą, chleb ze smalcem , pierogi polane skwarkami.... I takie tam!

Ciastka i słodycze jadam od czasu do czasu. Chodziło mi o to, że nie mam takiego ssania w żołądku na słodkie.

Z fobii jedzeniowych to mam wstręt do glutaminianu sodu i innych polepszyć smaku. Wszelkie rosołki, vegety i inne kostki wyczuwam ma odległość.
    ja niestety do niczego nie mam wstrętu - tylko do grysiku. Wszystko lubię jeść - zdrowe, niezdrowe, tłuste, delikatne, słodkie, ostre, kwaśne....jest to moja jedna z największych przyjemności w życiu....:)

Alis, Aasiula, nick nieaktualny, Simba, Dziobak, kapturnica, beates, malgos741, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    e tam jedyna.....ja jak słyszę o jakichś 50 coś tam kg, to mnie śmiech pusty ogarnia..:) dla mnie 75 kg to byłoby super...:) swoją drogą, jak bym miała teraz ważyć jakieś 60 (mam 170 cm) to wyglądałabym jak własna sucha ciocia....także ten ..umiar wskazany...
    ejjj no ;D ja mam 170 i waze 60 cos tam :P

efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja niestety do niczego nie mam wstrętu - tylko do grysiku. Wszystko lubię jeść - zdrowe, niezdrowe, tłuste, delikatne, słodkie, ostre, kwaśne....jest to moja jedna z największych przyjemności w życiu....:)

Eeee.... Co to jest grysik?

Dla mnie chyba jedyna całkowicie niebanalna rzeczą jest pasternak. Ble

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:11

Magdala lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia o ktorej wynki masz ?

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sabcia o ktorej wynki masz ?
    Późnym popołudniem. Napiszę jak tylko będą, ale.wcześniej niż o 18 to się nie ma co spodziewać

Aasiula, Bozia3, efcia, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to co na obiad robicie? U mnie będą kawałki fileta z kurzej piersi smażone w głębokim tłuszczu, frytki z piekarnika i fasolka.
    Ależ jestem głodna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 13:17

Aasiula, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie barszcz czerwony i drożdżowe pierożki pieczone w piekarniku - jedne z fetą i szpinakiem posypane czarnuszką, drugie z kapustą i grzybami posypane kminkiem....

Aasiula, Alis, ivf-ivf, efcia, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to co wczoraj cycki z kury kasza peczak i cukinia ,aaa i jeszcze salata z jogurtem naturalnym :)

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ 12862 12863 12864 12865 12866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ