35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Nie wiem co bym bez Was zrobila. Dzieki waszym kciukom, idzie @ :
Dzieki !
Bozia, wspolczuje stresu przez najblizsze 6 cykli i gratuluje dzcyzji o slubie
Sabcia, kciuki, o ktorej wyniki ?
Aasiula, tempka pieknie skoczyla, czyli diagnoza Krychy byla do dupy
Teraz kciuki ! Idz za fala Sabinykrycha.stara, macduska, Jastra, Aasiula, Sabina, Bozia3, efcia, malgos741, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Daj matka temu pokoj. Od dawna wiadomo, ze zachod to gowno, a do gowna roje much ciagnie
W sumie moze i bac sie wypadaloby zaczac, ale po co. Lepiej packe nosic przy dupie
I dzien dobry klasie.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Slyszalyscie o tych napadach na kobietyw roznych miastach Niemiec przez grupki dzikusow??Inaczej ich nie mozna nazwac
Makrela sciagla sobie dzicz sama .
Ja tylko na moment,w dodatku urzadzaja manifestacje bo zadaja mieszkan i samochodow oraz obiecywanych 2 tys euro na glowe,taka sytuacja ...a podobno u nas demokracja zagrozona i Niemcy chca nas nadzorowac,niech sie swoim burdlem zajma.
Czesc,wpadlam w wir i mam malo czasupozdrawiam Was serdecznie i za wszystkie intencje kciuka potrzymam:-)
Sabina, krycha.stara, macduska, kapturnica, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nie politykujmy, bo zrobi sie niemilo. Niemcy juz dawno nie istnieja, tylko o tym sie glosno nie mowi. Moze Polska ocaleje. Na to liczymy, w koncu jest sie tym "Chrystusem Narodow".
A zebys wiedzialakrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
U mnie dziś szczepienie w planie. Biorę płatne tylko mi pielęgniarka ostatnio nie policzyła ile. Dzwoniłam i wyszło 415, a jeszcze o pneumokokach nie rozmawiałam z pediatra.
Bozia, śluby jesienią są fajnepomysl o październiku, z moich obserwacji w październiku bywa lepsza pogoda niż we wrześniu. Ten bywa deszczowy i zimny. No i 7.09 to jeszcze lato
w każdym razie niech ci się plany pięknie zrealizują
Idę umyć głowę i przygotować wszystkie graty do lekarza.Tez wolę październik od września..
krycha.stara, Natka_79, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bry,
Boziaaaaa, ale skoro Ci zostało sześć cykli to jakby ciąży nie było to śluba możesz przyspieszyć. Tyle mamy tu czekać na takie wydarzenie?!a poza tym: twój chłop wie o twoich planach? Hyhyhy
Sabcia - kciuki za betę
Kto tam dziś jeszcze na podglądach? Asiula, Mega? Kciuki trzymam.razem ustalamy takie rzeczy.....zapytał mnie ostatnio, czy już znalazłam dla niego pierścionek - bo w sumie, to mu się jeszcze nie oświadczyłam...
Zostanie 2017 - podoba mi sie data...no i wiesz...jeszcze trochę pochodzimy ze sobą, poznamy sie bardziej itp..
krycha.stara, Aasiula, Simba, Dziobak, ComeToMeBaby, caffe, efcia, beates, paszczakin, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I we wrzesniu "r" nie ma, bo "rz" sie chyba nie liczy. Ale lipiec bylby lepszy, byloby wiecej siodemek. Znajomi slubowali 07.07.2007., ale po 7 latach sie rozwiedli...
Szkoda, że dziś sikaniec nie udany...no ale co za dużo, to nie zdrowo...
krycha.stara, Sabina, Aasiula, Simba, Dziobak, caffe, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A my 174
P.S. Numery domow podajemy, tak?
No Krycha! Pojadlas!BISCA, Magdala, macduska, Bozia3, krycha.stara, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, pierwiastka, efcia, Mimbla, paszczakin, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny