35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, nadrobilam.
Mnie też nie poruszył list zamieszczony przez Kaptę. Może dlatego, że za poezją też nie przepadam, a romantyzm jest przereklmowany. Więcej znaczy to, że mąż przyniesie mi wodę jak rzygam po przepiciu niż oglądanie zachodu slońca
Co tam jeszcze miałam? Nie wiem. I dobrze mi z tym.
Pannie powiedziałam, że "najbardziej cieszą mnie rady osób, które zetknęły się z tym problemem". Wyczuła sarkazm.
Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaaa
Miałam podziękować za życzenia
Zatem dziękuję bardzo
I Simbom też życzę wesołych świąt
nick nieaktualny, Mega, Aasiula, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę na alegro i też szukam
Ubranek Kajtkowi,pieron wchodzi w 74 już. Za jakiś miesiąc skończą nam się zapasy. Teraz już na 80 cza kupować. Fajna zabawa znaleźć coś fajnego,nie drogiego.
Jutro moi idą do szkoły. Zostaje w domu z Kajtkiem i moją suczką z kołnierzem i ubrankiem,bosz jak ona wygląda.
Mega, Aasiula, moremi, ania.g, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstawać śpiochy!
Już dzień! - Mój syn jak był mały to tak mówił. Nie dał pospać ani minuty po swoim oburzenie.
Ha! Teraz mu mogę mu odrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 08:44
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Dziobak, efcia, malgos741, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
-
Bry....czy ktoś może iść za mnie do pracy, a ja pójdę spać? Ale mi się nie chce...
Aasiula, efcia, malgos741, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Wysikałam wielkie nic...No nic, daję sobie czas na urodzenie ewentualmą do ukończenia przeze mnie 46 lat. Dalej się nie będę wygłupiać i fundować dziecku babci zamiast matki.... 45 lat skończę w kwietniu 2016 roku, więc mam czas z urodzeniem do kwietnia 2017. No to jeszcze jakieś 6 cykli mi zostało....
Dodatkowo mam zamiar wyjść za mąż hehe. Plany już są, czekam na pierdzionek... Termin ślubu 07.09.2017 - no jakoś te siódemki mnie lubią...Chciałam wsiąść ślub jesienią, bo najbardziej ją lubię i gdzieś w otoczeniu parku, więc będzie w Willi Decjusza i tam też przyjęcie....
Takie to plany swoje noworoczne Wam nakreslilam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:09
nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, pierwiastka, Aasiula, moremi, Dziobak, ania.g, efcia, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, beates, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, Simba, Magdala, Lucky, caffe, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, satori, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, lubię za plany ślubne. Nie lubię za sikanie.
A czemu ten ślub w tak odległym terminie? Jeśli można spytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:37
SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Boziu, sikanie do powtórki - za wcześnie.
A plany ślubne-cudnie że są, ale - za późno
Oczywiście to nie tak na serio, bo nie znam Waszych powodów.
W każdym razie szybkiego pierścionka życzę
Czy ktoś jeszcze dziś sika? Bo mi się spodobało bycie ciocią forumową
Bozia3, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Bo chciałam w międzyczasie na spokojnie mieć czas na przyjście Lenki... jakby co...No i schudnąć i ogarnąć się trzeba by było... Poza tym kocham siódemki....macduska wrote:Buzia, lubię za plany ślubne. Nie lubię za sikanie.
A czemu ten ślub w tak odległym terminie? Jeśli można spytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:23
nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, pierwiastka, nick nieaktualny, Aasiula, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Lucky, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny

Bozia aby się udało wszystko co zaplanowałaś.
Sabinka kciuki za betę.
Mega ja jestem w pracy także możesz spać spokojnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo. Stoję pod drzwiami. Jacyś starsi Państwo weszli i gadają. Zaraz ich pogonią bo ja.muszę do pracy. Na 7.30Jastra wrote:Sabiiinka, czy Ty już wstała bete robić?

moremi, nick nieaktualny, Bozia3, efcia, malgos741, beates, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny