35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, nadrobilam.
Mnie też nie poruszył list zamieszczony przez Kaptę. Może dlatego, że za poezją też nie przepadam, a romantyzm jest przereklmowany. Więcej znaczy to, że mąż przyniesie mi wodę jak rzygam po przepiciu niż oglądanie zachodu slońca
Co tam jeszcze miałam? Nie wiem. I dobrze mi z tym.
Pannie powiedziałam, że "najbardziej cieszą mnie rady osób, które zetknęły się z tym problemem". Wyczuła sarkazm.Dziobak, Magda*, Sabina, Mega, Aasiula, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaaa
Miałam podziękować za życzenia
Zatem dziękuję bardzo
I Simbom też życzę wesołych świątSabina, Mega, Aasiula, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę na alegro i też szukam
Ubranek Kajtkowi,pieron wchodzi w 74 już. Za jakiś miesiąc skończą nam się zapasy. Teraz już na 80 cza kupować. Fajna zabawa znaleźć coś fajnego,nie drogiego.
Jutro moi idą do szkoły. Zostaje w domu z Kajtkiem i moją suczką z kołnierzem i ubrankiem,bosz jak ona wygląda.Mega, Aasiula, moremi, ania.g, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstawać śpiochy!
Już dzień! - Mój syn jak był mały to tak mówił. Nie dał pospać ani minuty po swoim oburzenie.
Ha! Teraz mu mogę mu odrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 08:44
Sabina, Aasiula, moremi, Dziobak, efcia, malgos741, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Bry....czy ktoś może iść za mnie do pracy, a ja pójdę spać? Ale mi się nie chce...
Aasiula, efcia, malgos741, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Wysikałam wielkie nic...No nic, daję sobie czas na urodzenie ewentualmą do ukończenia przeze mnie 46 lat. Dalej się nie będę wygłupiać i fundować dziecku babci zamiast matki.... 45 lat skończę w kwietniu 2016 roku, więc mam czas z urodzeniem do kwietnia 2017. No to jeszcze jakieś 6 cykli mi zostało....
Dodatkowo mam zamiar wyjść za mąż hehe. Plany już są, czekam na pierdzionek... Termin ślubu 07.09.2017 - no jakoś te siódemki mnie lubią...Chciałam wsiąść ślub jesienią, bo najbardziej ją lubię i gdzieś w otoczeniu parku, więc będzie w Willi Decjusza i tam też przyjęcie....
Takie to plany swoje noworoczne Wam nakreslilam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:09
macduska, Jastra, SolarPolar, Sabina, pierwiastka, Aasiula, moremi, Dziobak, ania.g, efcia, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, beates, kapturnica, krycha.stara, BISCA, Simba, Magdala, Lucky, caffe, peppapig, paszczakin, gosia7122, satori, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Boziu, sikanie do powtórki - za wcześnie.
A plany ślubne-cudnie że są, ale - za późno
Oczywiście to nie tak na serio, bo nie znam Waszych powodów.
W każdym razie szybkiego pierścionka życzę
Czy ktoś jeszcze dziś sika? Bo mi się spodobało bycie ciocią forumowąBozia3, macduska, SolarPolar, Sabina, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Buzia, lubię za plany ślubne. Nie lubię za sikanie.
A czemu ten ślub w tak odległym terminie? Jeśli można spytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 07:23
macduska, Jastra, SolarPolar, pierwiastka, Sabina, Aasiula, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Lucky, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Bozia aby się udało wszystko co zaplanowałaś.
Sabinka kciuki za betę.
Mega ja jestem w pracy także możesz spać spokojnieSabina, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Sabiiinka, czy Ty już wstała bete robić?
moremi, macduska, Bozia3, efcia, malgos741, beates, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny