35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mi nie. Ona się boi, ze będę mieć jej adres. Już kiedyś mi napisała, ze mnie do siebie nie zaprosi, bo jej wszystko wyzre z lodówki
Sabina, Aasiula, Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi to wisi .
Jak Kapta napisala ....
Nie bylo powodu .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 stycznia 2016, 21:31
kapturnica, ivf-ivf, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mi nie. Ona się boi, ze będę mieć jej adres. Już kiedyś mi napisała, ze mnie do siebie nie zaprosi, bo jej wszystko wyzre z lodówki
Mogę Ci podać adres. A magnesik mi jakiś fajny wyślesz?Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Sabcia, ktos pod Twoim wykresem sie podszywa pode mnie i to nie jestem ja!
I czemu nie nosisz sukienek? Teraz juz bedziesz, bo gdzie brzuch zmiescisz?
A do sukienek mam bardzo dużo wad w moim wyglądzienie pasujemy do siebie. Za grubą jestem krótko mówiąc
spódnic tez mam mało, chyba 3. Ale bardzo rzadko noszę. Bardzo
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Ale te stare odcinki to był hardcore,czasem z zażenowanie na inny kanał trzeba było przełączyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:14
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Fstyt!
kupuj kupuj młodej póki jeszcze chce chodzic w tym co jej zamówisz. Za jakieś 5-6 lat będzie: " Mamo, pfff... w tym ma iśc? Żartujesz?"Sabina lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ChVjowo sie to czytalo.Poza tym zamierzam się obrazic na Pusura bo kartki żem od niej nie dostała .
PfffDziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny