35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiem ,wiem .Pamietam.Jaka ta higienistka chytraSabina wrote:Mi nie. Ona się boi, ze będę mieć jej adres. Już kiedyś mi napisała, ze mnie do siebie nie zaprosi, bo jej wszystko wyzre z lodówki

Sabina, Aasiula, Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
A mi to wisi .
Jak Kapta napisala ....
Nie bylo powodu .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 stycznia 2016, 21:31
kapturnica, ivf-ivf, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie w lodówce ostatnio tylko światło. Sama rozumiesz, jak nie wakacje ol inkluzif, to Lego.Sabina wrote:Mi nie. Ona się boi, ze będę mieć jej adres. Już kiedyś mi napisała, ze mnie do siebie nie zaprosi, bo jej wszystko wyzre z lodówki

Mogę Ci podać adres. A magnesik mi jakiś fajny wyślesz?
Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaj czekaj zaraz sprawdzę kto toMagdala wrote:Sabcia, ktos pod Twoim wykresem sie podszywa pode mnie i to nie jestem ja!
I czemu nie nosisz sukienek? Teraz juz bedziesz, bo gdzie brzuch zmiescisz?
A do sukienek mam bardzo dużo wad w moim wyglądzie
nie pasujemy do siebie. Za grubą jestem krótko mówiąc
spódnic tez mam mało, chyba 3. Ale bardzo rzadko noszę. Bardzo
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tam byl moj idol.Szczena Ryszard .Ehh z niego to byl amantivf-ivf wrote:Ale te stare odcinki to był hardcore,czasem z zażenowanie na inny kanał trzeba było przełączyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:14
ivf-ivf lubi tę wiadomość

-
Dokładnie. A wasze dzieciaki też uwielbiają chodzić w za dużych ubraniach? U mojej najlepsze są bluzy z rękawami do kolanmacduska wrote:Fstyt!
kupuj kupuj młodej póki jeszcze chce chodzic w tym co jej zamówisz. Za jakieś 5-6 lat będzie: " Mamo, pfff... w tym ma iśc? Żartujesz?"
Sabina lubi tę wiadomość
-
Ja teżkapturnica wrote:ChVjowo sie to czytalo.Poza tym zamierzam się obrazic na Pusura bo kartki żem od niej nie dostała .
Pfff
Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny