35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Idę spać,jutro robota,ale pojutrze wybywamy w góry :)nie mogę się doczekać.
Ależ Ci zazdroszczę! Nigdy nie byłam zimą w górach. mam nadzieję, że w ferie nam się uda wyskoczyć chociaż na kilka dni.ivf-ivf, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z dziewczynami dziwnie to zabrzmialo , bardzo nieprzyjemnie ...
Ludzie co tu sie dzieje zartowac nie mozna ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:03
kapturnica, efcia, ivf-ivf, Dziobak, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kocham mojego chuopa.
Zrobil dochodzenie i wyszlo, ze mielismy pozar w lodowce.
Przepalila sie zarowka, wykrecil ja i odkryl stopiony plastik. Diagnoza: pozar.
Ponadto:
Polamalo sie pod nim krzeslo, a ja obdarlam sobie podniebienie sucha bagietka i zwisa mi taki farfocel i sie zastanawiam, czy przyrosnie z powrotem??
Wszystko to stalo sie dzis!kapturnica, efcia, Aasiula, Dziobak, macduska, malgos741, moremi, peppapig, caffe, SolarPolar, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:ChVjowo sie to czytalo.Poza tym zamierzam się obrazic na Pusura bo kartki żem od niej nie dostała .
Pfff
Resztę grona przepraszam za me zachowanie.Sabina, kapturnica, ivf-ivf, Aasiula, malgos741, Mega, moremi, caffe, krycha.stara, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Szczerze mówiąc, tylko Mimbla dostała kartkę w tym roku. Bo bardzo jej chciałam Muminki wysłać.
Resztę grona przepraszam za me zachowanie.Aasiula, Dziobak, malgos741, Mega, peppapig, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Znaczy sie rozumiec mam ,że sie kajasz ?I za rok wszystkim wyslesz ?
kapturnica, Aasiula, malgos741, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość