X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja z innej manki, bo się jakoś dziwnie zrobiło...
    Byliśmy dziś na szopingu. Kupiłam Adasiowi sanki ( to nic, że nie ma sniegu!) i kolejna paczkę Lego. Wpadłam w Legowy szał, bo on na świra na punkcie klocków od jakiegoś czasu, więc wydaje ostatnie zaskorniaki na Duplo. ;-) Ale lubimy tylko kolekcje sprzed roku i nigdzie jej już nie ma, więc widmo śmierci głosowej nam nie grozi. ;-) To żart był taki, jakby co.
    Pojechałam też do kina wysepic plakaty że Snoopiego, bo kochamy go strasznie i dostałam 2 sztuki, bo już tu przestali go grać. Powiesimy Adasiowi w pokoju. :-)

macduska, ivf-ivf, Reni, Sabina, BISCA, kapturnica, malgos741, Jastra, efcia, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kurde w sumie ja o tym BMI zaczęłam, ja to się nie potrafię na salonach odnaleźć ;-)
    Słoma z butów, panie kochany, słoma z butów...
    Edit: ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:28

ivf-ivf, BISCA, macduska, kapturnica, Jastra, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To ja z innej manki, bo się jakoś dziwnie zrobiło...
    Byliśmy dziś na szopingu. Kupiłam Adasiowi sanki ( to nic, że nie ma sniegu!) i kolejna paczkę Lego. Wpadłam w Legowy szał, bo on na świra na punkcie klocków od jakiegoś czasu, więc wydaje ostatnie zaskorniaki na Duplo. ;-) Ale lubimy tylko kolekcje sprzed roku i nigdzie jej już nie ma, więc widmo śmierci głosowej nam nie grozi. ;-) To żart był taki, jakby co.
    Pojechałam też do kina wysepic plakaty że Snoopiego, bo kochamy go strasznie i dostałam 2 sztuki, bo już tu przestali go grać. Powiesimy Adasiowi w pokoju. :-)

Z zakupów lubię najbardziej te dla dzieci :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:31

BISCA, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Słoma z butów, panie kochany, słoma z butów...
    Edit: ;-)

no obornikiem nawet zaleciało

a nie.. to chyba ja się rozszczelniłam..po bobie O.o

Sabina, Dziobak, BISCA, macduska, ivf-ivf, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właściwie to nie wiem co napisać.
    Nie sądzialam, że MImbla tak weźmie do siebie słowa higienistki, my tu nie z takimi tekstami do siebie wyjeżdżamy i nikt się nie obraża. A już standardem jest, że one pokazuje swoje smukłe, wysportowane ciała, a ja za każdym razem mam ochotę zabić. Ich albo mnie, że jestem taki leń ;)

No to tyle.
    Dziobak lubicie Snoopiego? Za co?

Dziobak, macduska, BISCA, kapturnica, malgos741, Jastra, Aasiula, efcia, Mega, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no obornikiem nawet zaleciało

a nie.. to chyba ja się rozszczelniłam..po bobie O.o
    to rozszczelnij tez okno ;)

Reni, kapturnica, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    to rozszczelnij tez okno ;)

co TY! Teraz jest jeszcze cieplej
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4863aa2d7cf.png

Dziobak, kapturnica, malgos741, pierwiastka, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Z zakupów lubię najbardziej te dla dzieci :-)

Ja juz sie nie moge doczekac. Zreszta prawdopodobnie pojde z torbami jak tylko bede w ciazy. Zrujnuje sie kupujac tony zbednych gadzetow, ubran i innych pluszakow. Bedzie cudnie :-)

Sabina, Reni, macduska, ivf-ivf, Dziobak, kapturnica, Jastra, Aasiula, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co TY! Teraz jest jeszcze cieplej
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4863aa2d7cf.png
    tylko nie zapalaj zapałki, bo wiesz, będzie taaaa buuum ;)

Reni, ivf-ivf, BISCA, Dziobak, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja juz sie nie moge doczekac. Zreszta prawdopodobnie pojde z torbami jak tylko bede w ciazy. Zrujnuje sie kupujac tony zbednych gadzetow, ubran i innych pluszakow. Bedzie cudnie :-)
    Mi to mówisz? Wlazłam dzis na kolejny sklep, wyprzedaże, cholera, poszło kolejne zamówienie :O Młoda ma dwa razy wicej bluzek niż ja, 3 razy więcej spodni, 5 razy więcej spódnic i o 100% więcej sukienek (bo ja nie mam żadnej) XD

Tym razem zamówienie poszło do chłopa, bo moja matka nie potrafi zrozumieć, że Milena POTRZEBUJE tych rzeczy ;) Twierdzi, że ja niby jestem uzależniona od zakupów :O Phi, też mi. Wierutne kłamstwo ;)

ivf-ivf, BISCA, Dziobak, efcia, kapturnica, macduska, Jastra, malgos741, Aasiula, Magdala, moremi, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziobak lubicie Snoopiego? Za co?
    Za wszystko! :-D
    Za to jak się zwiesza z budy, za to, jak kocha Woodstocka, za to jak ziewa i jak wygląda. Oraz oczywiście za życiowe przemyślenia.
    Oba dzieci me dostały swojego pluszaka Snoopiego jak były małe. Corki jest wymietoszony na maxa od podróży, prania, spania i całowania. ;-)

ivf-ivf, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale, że co? Ania urodziła?

Aniu gratulacje!

kapturnica, Sabina, malgos741, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Za wszystko! :-D
    Za to jak się zwiesza z budy, za to, jak kocha Woodstocka, za to jak ziewa i jak wygląda. Oraz oczywiście za życiowe przemyślenia.
    Oba dzieci me dostały swojego pluszaka Snoopiego jak były małe. Corki jest wymietoszony na maxa od podróży, prania, spania i całowania. ;-)
    Serio? Mnie on nigdy nie porywal ;) widać że mamy różne gusta ;)

kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tyle ,że przyjelabym chetnie nizsze BMI niz mam ale ,ze nie da sie to nadal zostaje gruba HOWK ;)
    Ps.Swoja droga jak czytalam Mimbli wywod doznalam nieprzyjemnego uczucia ,ze (jesli dobrze zrozumialam)chyba zabolala ja troche kartka szczescia rodzinnego Pusura.Ale moze zle zrozumialam ? , jakasik niewyspana jestem dzis.Nie fajnie sie to czytało ...........

ivf-ivf, Dziobak, caffe, BISCA, Aasiula, Bozia3, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mi to mówisz? Wlazłam dzis na kolejny sklep, wyprzedaże, cholera, poszło kolejne zamówienie :O Młoda ma dwa razy wicej bluzek niż ja, 3 razy więcej spodni, 5 razy więcej spódnic i o 100% więcej sukienek (bo ja nie mam żadnej) XD

Tym razem zamówienie poszło do chłopa, bo moja matka nie potrafi zrozumieć, że Milena POTRZEBUJE tych rzeczy ;) Twierdzi, że ja niby jestem uzależniona od zakupów :O Phi, też mi. Wierutne kłamstwo ;)

Łżesz!!!! A sukienka, która kupiłaś na wesele wiosną?

Ps. Matka się myli.:-)

Dziobak, BISCA, Sabina, Aasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko masz wiadomość

Sabina lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem tyle ,że przyjelabym chetnie nizsze BMI niz mam ale ,ze nie da sie to nadal zostaje gruba HOWK ;)
    Ps.Swoja droga jak czytalam Mimbli wywod doznalam nieprzyjemnego uczucia ,ze (jesli dobrze zrozumialam)chyba zabolala ja troche kartka szczescia rodzinnego Pusura.Ale moze zle zrozumialam ? , jakasik niewyspana jestem dzis.Nie fajnie sie to czytało ...........

Mamy takie samo wrażenie.

kapturnica, macduska, Sabina, BISCA, Aasiula, peppapig, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Mamy takie samo wrażenie.
    ChVjowo sie to czytalo.Poza tym zamierzam się obrazic na Pusura bo kartki żem od niej nie dostała .
    Pfff

ivf-ivf, Sabina, BISCA, Aasiula, Dziobak, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać,jutro robota,ale pojutrze wybywamy w góry :)nie mogę się doczekać.

macduska, kapturnica, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wejdź na porodowki i popraw datę urodzenia Julii Ani :)

Dziobak lubi tę wiadomość

‹‹ 12854 12855 12856 12857 12858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ