35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja z innej manki, bo się jakoś dziwnie zrobiło...
Byliśmy dziś na szopingu. Kupiłam Adasiowi sanki ( to nic, że nie ma sniegu!) i kolejna paczkę Lego. Wpadłam w Legowy szał, bo on na świra na punkcie klocków od jakiegoś czasu, więc wydaje ostatnie zaskorniaki na Duplo.Ale lubimy tylko kolekcje sprzed roku i nigdzie jej już nie ma, więc widmo śmierci głosowej nam nie grozi.
To żart był taki, jakby co.
Pojechałam też do kina wysepic plakaty że Snoopiego, bo kochamy go strasznie i dostałam 2 sztuki, bo już tu przestali go grać. Powiesimy Adasiowi w pokoju.
macduska, ivf-ivf, Reni, Sabina, BISCA, kapturnica, malgos741, Jastra, efcia, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kurde w sumie ja o tym BMI zaczęłam, ja to się nie potrafię na salonach odnaleźć
Edit:Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:28
ivf-ivf, BISCA, macduska, kapturnica, Jastra, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To ja z innej manki, bo się jakoś dziwnie zrobiło...
Byliśmy dziś na szopingu. Kupiłam Adasiowi sanki ( to nic, że nie ma sniegu!) i kolejna paczkę Lego. Wpadłam w Legowy szał, bo on na świra na punkcie klocków od jakiegoś czasu, więc wydaje ostatnie zaskorniaki na Duplo.Ale lubimy tylko kolekcje sprzed roku i nigdzie jej już nie ma, więc widmo śmierci głosowej nam nie grozi.
To żart był taki, jakby co.
Pojechałam też do kina wysepic plakaty że Snoopiego, bo kochamy go strasznie i dostałam 2 sztuki, bo już tu przestali go grać. Powiesimy Adasiowi w pokoju.
Z zakupów lubię najbardziej te dla dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:31
BISCA, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Słoma z butów, panie kochany, słoma z butów...
Edit:
no obornikiem nawet zaleciało
a nie.. to chyba ja się rozszczelniłam..po bobieSabina, Dziobak, BISCA, macduska, ivf-ivf, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak właściwie to nie wiem co napisać.
Nie sądzialam, że MImbla tak weźmie do siebie słowa higienistki, my tu nie z takimi tekstami do siebie wyjeżdżamy i nikt się nie obraża. A już standardem jest, że one pokazuje swoje smukłe, wysportowane ciała, a ja za każdym razem mam ochotę zabić. Ich albo mnie, że jestem taki leń
No to tyle.
Dziobak lubicie Snoopiego? Za co?Dziobak, macduska, BISCA, kapturnica, malgos741, Jastra, Aasiula, efcia, Mega, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:to rozszczelnij tez okno
co TY! Teraz jest jeszcze cieplej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4863aa2d7cf.pngDziobak, kapturnica, malgos741, pierwiastka, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Z zakupów lubię najbardziej te dla dzieci
Ja juz sie nie moge doczekac. Zreszta prawdopodobnie pojde z torbami jak tylko bede w ciazy. Zrujnuje sie kupujac tony zbednych gadzetow, ubran i innych pluszakow. Bedzie cudnieSabina, Reni, macduska, ivf-ivf, Dziobak, kapturnica, Jastra, Aasiula, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ja juz sie nie moge doczekac. Zreszta prawdopodobnie pojde z torbami jak tylko bede w ciazy. Zrujnuje sie kupujac tony zbednych gadzetow, ubran i innych pluszakow. Bedzie cudnie
Młoda ma dwa razy wicej bluzek niż ja, 3 razy więcej spodni, 5 razy więcej spódnic i o 100% więcej sukienek (bo ja nie mam żadnej)
Tym razem zamówienie poszło do chłopa, bo moja matka nie potrafi zrozumieć, że Milena POTRZEBUJE tych rzeczyTwierdzi, że ja niby jestem uzależniona od zakupów
Phi, też mi. Wierutne kłamstwo
ivf-ivf, BISCA, Dziobak, efcia, kapturnica, macduska, Jastra, malgos741, Aasiula, Magdala, moremi, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziobak lubicie Snoopiego? Za co?
Za to jak się zwiesza z budy, za to, jak kocha Woodstocka, za to jak ziewa i jak wygląda. Oraz oczywiście za życiowe przemyślenia.
Oba dzieci me dostały swojego pluszaka Snoopiego jak były małe. Corki jest wymietoszony na maxa od podróży, prania, spania i całowania.
ivf-ivf, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Za wszystko!
Za to jak się zwiesza z budy, za to, jak kocha Woodstocka, za to jak ziewa i jak wygląda. Oraz oczywiście za życiowe przemyślenia.
Oba dzieci me dostały swojego pluszaka Snoopiego jak były małe. Corki jest wymietoszony na maxa od podróży, prania, spania i całowania.widać że mamy różne gusta
kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Powiem tyle ,że przyjelabym chetnie nizsze BMI niz mam ale ,ze nie da sie to nadal zostaje gruba HOWK
Ps.Swoja droga jak czytalam Mimbli wywod doznalam nieprzyjemnego uczucia ,ze (jesli dobrze zrozumialam)chyba zabolala ja troche kartka szczescia rodzinnego Pusura.Ale moze zle zrozumialam ? , jakasik niewyspana jestem dzis.Nie fajnie sie to czytało ...........ivf-ivf, Dziobak, caffe, BISCA, Aasiula, Bozia3, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mi to mówisz? Wlazłam dzis na kolejny sklep, wyprzedaże, cholera, poszło kolejne zamówienie
Młoda ma dwa razy wicej bluzek niż ja, 3 razy więcej spodni, 5 razy więcej spódnic i o 100% więcej sukienek (bo ja nie mam żadnej)
Tym razem zamówienie poszło do chłopa, bo moja matka nie potrafi zrozumieć, że Milena POTRZEBUJE tych rzeczyTwierdzi, że ja niby jestem uzależniona od zakupów
Phi, też mi. Wierutne kłamstwo
Łżesz!!!! A sukienka, która kupiłaś na wesele wiosną?
Ps. Matka się myli.Dziobak, BISCA, Sabina, Aasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powiem tyle ,że przyjelabym chetnie nizsze BMI niz mam ale ,ze nie da sie to nadal zostaje gruba HOWK
Ps.Swoja droga jak czytalam Mimbli wywod doznalam nieprzyjemnego uczucia ,ze (jesli dobrze zrozumialam)chyba zabolala ja troche kartka szczescia rodzinnego Pusura.Ale moze zle zrozumialam ? , jakasik niewyspana jestem dzis.Nie fajnie sie to czytało ...........
Mamy takie samo wrażenie.kapturnica, macduska, Sabina, BISCA, Aasiula, peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny