WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja z innej manki, bo się jakoś dziwnie zrobiło...
    Byliśmy dziś na szopingu. Kupiłam Adasiowi sanki ( to nic, że nie ma sniegu!) i kolejna paczkę Lego. Wpadłam w Legowy szał, bo on na świra na punkcie klocków od jakiegoś czasu, więc wydaje ostatnie zaskorniaki na Duplo. ;-) Ale lubimy tylko kolekcje sprzed roku i nigdzie jej już nie ma, więc widmo śmierci głosowej nam nie grozi. ;-) To żart był taki, jakby co.
    Pojechałam też do kina wysepic plakaty że Snoopiego, bo kochamy go strasznie i dostałam 2 sztuki, bo już tu przestali go grać. Powiesimy Adasiowi w pokoju. :-)

macduska, ivf-ivf, Reni, Sabina, BISCA, kapturnica, malgos741, Jastra, efcia, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kurde w sumie ja o tym BMI zaczęłam, ja to się nie potrafię na salonach odnaleźć ;-)
    Słoma z butów, panie kochany, słoma z butów...
    Edit: ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:28

ivf-ivf, BISCA, macduska, kapturnica, Jastra, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To ja z innej manki, bo się jakoś dziwnie zrobiło...
    Byliśmy dziś na szopingu. Kupiłam Adasiowi sanki ( to nic, że nie ma sniegu!) i kolejna paczkę Lego. Wpadłam w Legowy szał, bo on na świra na punkcie klocków od jakiegoś czasu, więc wydaje ostatnie zaskorniaki na Duplo. ;-) Ale lubimy tylko kolekcje sprzed roku i nigdzie jej już nie ma, więc widmo śmierci głosowej nam nie grozi. ;-) To żart był taki, jakby co.
    Pojechałam też do kina wysepic plakaty że Snoopiego, bo kochamy go strasznie i dostałam 2 sztuki, bo już tu przestali go grać. Powiesimy Adasiowi w pokoju. :-)

Z zakupów lubię najbardziej te dla dzieci :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:31

BISCA, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Słoma z butów, panie kochany, słoma z butów...
    Edit: ;-)

no obornikiem nawet zaleciało

a nie.. to chyba ja się rozszczelniłam..po bobie O.o

Sabina, Dziobak, BISCA, macduska, ivf-ivf, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właściwie to nie wiem co napisać.
    Nie sądzialam, że MImbla tak weźmie do siebie słowa higienistki, my tu nie z takimi tekstami do siebie wyjeżdżamy i nikt się nie obraża. A już standardem jest, że one pokazuje swoje smukłe, wysportowane ciała, a ja za każdym razem mam ochotę zabić. Ich albo mnie, że jestem taki leń ;)

No to tyle.
    Dziobak lubicie Snoopiego? Za co?

Dziobak, macduska, BISCA, kapturnica, malgos741, Jastra, Aasiula, efcia, Mega, moremi, SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no obornikiem nawet zaleciało

a nie.. to chyba ja się rozszczelniłam..po bobie O.o
    to rozszczelnij tez okno ;)

Reni, kapturnica, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    to rozszczelnij tez okno ;)

co TY! Teraz jest jeszcze cieplej
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4863aa2d7cf.png

Dziobak, kapturnica, malgos741, pierwiastka, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Z zakupów lubię najbardziej te dla dzieci :-)

Ja juz sie nie moge doczekac. Zreszta prawdopodobnie pojde z torbami jak tylko bede w ciazy. Zrujnuje sie kupujac tony zbednych gadzetow, ubran i innych pluszakow. Bedzie cudnie :-)

Sabina, Reni, macduska, ivf-ivf, Dziobak, kapturnica, Jastra, Aasiula, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co TY! Teraz jest jeszcze cieplej
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4863aa2d7cf.png
    tylko nie zapalaj zapałki, bo wiesz, będzie taaaa buuum ;)

Reni, ivf-ivf, BISCA, Dziobak, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja juz sie nie moge doczekac. Zreszta prawdopodobnie pojde z torbami jak tylko bede w ciazy. Zrujnuje sie kupujac tony zbednych gadzetow, ubran i innych pluszakow. Bedzie cudnie :-)
    Mi to mówisz? Wlazłam dzis na kolejny sklep, wyprzedaże, cholera, poszło kolejne zamówienie :O Młoda ma dwa razy wicej bluzek niż ja, 3 razy więcej spodni, 5 razy więcej spódnic i o 100% więcej sukienek (bo ja nie mam żadnej) XD

Tym razem zamówienie poszło do chłopa, bo moja matka nie potrafi zrozumieć, że Milena POTRZEBUJE tych rzeczy ;) Twierdzi, że ja niby jestem uzależniona od zakupów :O Phi, też mi. Wierutne kłamstwo ;)

ivf-ivf, BISCA, Dziobak, efcia, kapturnica, macduska, Jastra, malgos741, Aasiula, Magdala, moremi, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziobak lubicie Snoopiego? Za co?
    Za wszystko! :-D
    Za to jak się zwiesza z budy, za to, jak kocha Woodstocka, za to jak ziewa i jak wygląda. Oraz oczywiście za życiowe przemyślenia.
    Oba dzieci me dostały swojego pluszaka Snoopiego jak były małe. Corki jest wymietoszony na maxa od podróży, prania, spania i całowania. ;-)

ivf-ivf, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale, że co? Ania urodziła?

Aniu gratulacje!

kapturnica, Sabina, malgos741, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Za wszystko! :-D
    Za to jak się zwiesza z budy, za to, jak kocha Woodstocka, za to jak ziewa i jak wygląda. Oraz oczywiście za życiowe przemyślenia.
    Oba dzieci me dostały swojego pluszaka Snoopiego jak były małe. Corki jest wymietoszony na maxa od podróży, prania, spania i całowania. ;-)
    Serio? Mnie on nigdy nie porywal ;) widać że mamy różne gusta ;)

kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tyle ,że przyjelabym chetnie nizsze BMI niz mam ale ,ze nie da sie to nadal zostaje gruba HOWK ;)
    Ps.Swoja droga jak czytalam Mimbli wywod doznalam nieprzyjemnego uczucia ,ze (jesli dobrze zrozumialam)chyba zabolala ja troche kartka szczescia rodzinnego Pusura.Ale moze zle zrozumialam ? , jakasik niewyspana jestem dzis.Nie fajnie sie to czytało ...........

ivf-ivf, Dziobak, caffe, BISCA, Aasiula, Bozia3, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mi to mówisz? Wlazłam dzis na kolejny sklep, wyprzedaże, cholera, poszło kolejne zamówienie :O Młoda ma dwa razy wicej bluzek niż ja, 3 razy więcej spodni, 5 razy więcej spódnic i o 100% więcej sukienek (bo ja nie mam żadnej) XD

Tym razem zamówienie poszło do chłopa, bo moja matka nie potrafi zrozumieć, że Milena POTRZEBUJE tych rzeczy ;) Twierdzi, że ja niby jestem uzależniona od zakupów :O Phi, też mi. Wierutne kłamstwo ;)

Łżesz!!!! A sukienka, która kupiłaś na wesele wiosną?

Ps. Matka się myli.:-)

Dziobak, BISCA, Sabina, Aasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko masz wiadomość

Sabina lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem tyle ,że przyjelabym chetnie nizsze BMI niz mam ale ,ze nie da sie to nadal zostaje gruba HOWK ;)
    Ps.Swoja droga jak czytalam Mimbli wywod doznalam nieprzyjemnego uczucia ,ze (jesli dobrze zrozumialam)chyba zabolala ja troche kartka szczescia rodzinnego Pusura.Ale moze zle zrozumialam ? , jakasik niewyspana jestem dzis.Nie fajnie sie to czytało ...........

Mamy takie samo wrażenie.

kapturnica, macduska, Sabina, BISCA, Aasiula, peppapig, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Mamy takie samo wrażenie.
    ChVjowo sie to czytalo.Poza tym zamierzam się obrazic na Pusura bo kartki żem od niej nie dostała .
    Pfff

ivf-ivf, Sabina, BISCA, Aasiula, Dziobak, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać,jutro robota,ale pojutrze wybywamy w góry :)nie mogę się doczekać.

macduska, kapturnica, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wejdź na porodowki i popraw datę urodzenia Julii Ani :)

Dziobak lubi tę wiadomość

‹‹ 12854 12855 12856 12857 12858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ