35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:ani się nie ważę, ani nie pamiętam kiedy się mierzyłam - czy to wszerz czy wzdłuż..
zdaje mi się, że mam ok. 175cm, na oko.
ja nawet wagi w domu nie posiadam....kupiłam rok temu na allegro...przyszła zepsuta co bardzo mnie ucieszyło
A wzrost masz super...pamietam że jako nastolatka zawsze chciałam mieć ponad 170 stanęło na 168 cmcaffe, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ComeToMeBaby wrote:Małgoś? pojedzone?
bo my zaraz kawę robimy
ps i do tego deserekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:08
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:No moze
,ale zaczynam sie zastanawiac czy to zdjecie jest w ogole moje ??
Inna godzina wizyty jest ...
A nazwiska niet ...
No niezle hahaha , zobaczymymalgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, *aga*, macduska, Berenika, Sabina, Aasiula, peppapig, Dziobak, BISCA, Mega, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie chciałam nic mówić ale ja mam faworki
A myślałam dzisiaj nad faworkami drożdżowymi....mam teraz smaka....może jutro dogodzę mężowi jeszcze przed wyjazdem...choć na pewno nie będą tak słodkie jak jaBISCA, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
dalej nadrabiam
i jestem przerażona tym co czytam, aż sprawdziłam czy dobry wątek otworzyłam
normalnie 65+ hahah jak w poczekalni w przychodni nfzcaffe, *aga*, Mimbla, malgos741, Berenika, Sabina, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No cycki to chyba wszystkie tu mają.
A poza tym- czystek, imbir, miód, herbatki owocowe i (o zgrozo) rumianek????
Co to jest ja się pytam?
Najlepszy kurwidołek w internetach czy Uniwersytet Trzeciego wieku?
ahahaha czyli nie tylko ja to zauważyłammacduska, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Halo, jest ktos w tej klasie?
Pani mowila, ze bierze urlop, ale zadnego zastepstwa? Nic?
Mam pracowac czy co?
Ale jak to sie robi?
na czwartek i piątek
a dzisiaj mamy święto czech kruluf
Morek i półSimba wesołych ŚwiątWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 19:12
Sabina, Dziobak, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:ani się nie ważę, ani nie pamiętam kiedy się mierzyłam - czy to wszerz czy wzdłuż..
zdaje mi się, że mam ok. 175cm, na oko.
Higienistka czuwa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 20:34
ivf-ivf, Sabina, *aga*, BISCA, Aasiula, Mega, efcia, moremi, SolarPolar, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mimbla, toc wczoraj napisałaś, że wszystko 54 kg, przyprawiajac połowę forum palpitacje i szamotanie pępka. No więc jak to jest? 54 kg i 175 wzrostu?? Już Ci paczkę wysyłam że smalcem i ziemniakami, bo niedozywiona dziewczynka jesteś!
Higienistka czuwa!
Już jej BMI wyliczylaś?Sabina, *aga*, BISCA, Dziobak, kapturnica, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mimbla, toc wczoraj napisałaś, że wazysz 54 kg, przyprawiajac połowę forum palpitacje i szamotanie pępka. No więc jak to jest? 54 kg i 175 wzrostu?? Już Ci paczkę wysyłam że smalcem i ziemniakami, bo niedozywiona dziewczynka jesteś!
Higienistka czuwa!
Aha.
A Ty ile ważysz?BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość