35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ziemniaczki plus kotlet mielony w sosie pieczarkowym plus buraczki .. mniam
krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja kurakowe piersi nasmarowane czosnkiem i ziołami, nadziewane żółtym serem i oliwkami, do tego sos jogurtowo- czosnkowy i makaron. plus domowy kompot z letnich czereśni. mniam.
krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale sie ciesze udalo mi sie na jutro umowic do ginki
Jutro bedzie juz wiadomo co to za jajco i czy pekloWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 16:26
malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, macduska, BISCA, Sabina, efcia, kapturnica, caffe, pierwiastka, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A poza tym równiutko rok temu wyjszczałam sobie 2krechy i te 2krechy dziś zżarlo swoją pierwszą marchewke
No!
Taki tekst to mi się podoba
malgos741, Dziobak, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja kurakowe piersi nasmarowane czosnkiem i ziołami, nadziewane żółtym serem i oliwkami, do tego sos jogurtowo- czosnkowy i makaron. plus domowy kompot z letnich czereśni. mniam.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
krycha.stara wrote:No i uleglam i poleglam. Popoludniowa kawa to zuo! Dziobak! A Ty jak tam sie czymasz?
Ale na wszelki wypadek zaraz po pracy poszłam spać. Kto śpi, ten czekolady nie zje, c' nie?krycha.stara, malgos741, Aasiula, macduska, BISCA, Sabina, Mega, caffe, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A co gotujecie?
u mnie frytki karbowane i fasolka szparagowa z mrożonki (zawsze to jakiś kwas foliowy).krycha.stara, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ale sie ciesze udalo mo sie na jutro umowic do ginki
Jutro bedzie juz wiadomo co to za jajco i czy pekloAasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:pewnie tak. dlatego na razie mnie to nie wzruszyło. co zrobisz jak nic nie zrobisz. taki tam letter dla uświadomienia podlotka co wpadł jak należy się obchodzić z dzieciem. i to jeszcze strasznie napisane. mogę się założyć, że najbardziej podziałało na was to wszechobecne i nadużywane "mamo".
nawet PMSa nie mam to hormony mi nie pozwalają się wzruszyć. hehHarlekin o macierzynstwie... Bosz...
Mimbla, ComeToMeBaby, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ale sie ciesze udalo mi sie na jutro umowic do ginki
Jutro bedzie juz wiadomo co to za jajco i czy peklokrycha.stara, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, caffe, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Może ono jakie strusie jest? Ze takie wielkie? I będziecie mieli strusiatko do kolekcji z lama!
,ale zaczynam sie zastanawiac czy to zdjecie jest w ogole moje ??
Inna godzina wizyty jest ...
A nazwiska niet ...
No niezle hahaha , zobaczymyComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, *aga*, caffe lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No moze
,ale zaczynam sie zastanawiac czy to zdjecie jest w ogole moje ??
Inna godzina wizyty jest ...
A nazwiska niet ...
No niezle hahaha , zobaczymy
cóż- jutro trzymam kciukimalgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ja Ci powiem tak. Nie jem słodyczy od 6 dni i dziś mnie już nie bierze. Tydzień potrzebuje trzustka na oczyszczenie się i nie potrzebuje już takiej ilości cukru. Moja jest grzeczna i już po 6 dniu nie chce.
Ale na wszelki wypadek zaraz po pracy poszłam spać. Kto śpi, ten czekolady nie zje, c' nie?
Może bym się szarpnęła, bo ostatnio coraz bardziej się rozpędzam - czekoladki, trufelki, ciasteczka... Wyhamować nie mogę. Tylko, czy sok malinowy z wodą to słodycze? A herbata z cytryną i cukrem? Albo z miodem chociaż.malgos741, Dziobak lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:My po spacerze.
Myslę, że zasłużyłam na kawę i ciastko. Prawda?
Ja np. bardzo lubię takie kształty, jakie mają muminki i mi to w ogóle nie przeszkadza, że tu wszyscy ciągle jedzą, wylizują michy itd. Nie powinnyście się w ogóle krępować..krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, *aga*, Aasiula, BISCA, SolarPolar, malgos741, Sabina, caffe, Dziobak, paszczakin, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A ile Ty masz wzrostu dziewczynko?
ani się nie ważę, ani nie pamiętam kiedy się mierzyłam - czy to wszerz czy wzdłuż..
zdaje mi się, że mam ok. 175cm, na oko.kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, *aga*, Aasiula, caffe, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość