35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:A to juz Twoja wina, ze o tej porze jesz sniadanie. Stanowczo za pozno moja droga, o tej porze obiad sie powinno konczyc
a obiad to ok 16tej..
beates lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:To ja sie przebieram na karnawal!
Juz wczoraj mialam Ci to powiedzieć ☺
Dobry.
Potanczylam to jestem.paszczakin, Simba, efcia, Mimbla, satori, pierwiastka, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Yyyy?
Plan byl w zasadzie taki:
1. Zjesc cos slodkiego
2. Nie przytyc
3. Po salacie jest kupa, wiec dorzucic liscia do czekolady
4. Zrobic kupe
5. Gotowe
6. Bat ukrecic.
malgos741, krycha.stara, macduska, Mimbla, satori, BISCA, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Krycha, co Ty masz z ta kupa? Myslisz, ze jak zrobilas, to wszytko, co zjadlas wylecialo?
To tak nie dzialamalgos741, krycha.stara, Aasiula, caffe, Bozia3, Mega, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzisiaj sie chinke rozbiera, tak?
https://www.google.be/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi-o4mljZXKAhVDVxQKHQlWAmwQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dj8trB8P6ZN0&psig=AFQjCNHl7YMQ-V4JT13JIMUxcT2sneLC-w&ust=1452166865579080malgos741, krycha.stara, Bozia3, efcia, satori, pierwiastka, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam zapytanie, bo zapomniało.mi się. Od jakiego wieku można podać dziecku grzyby? Nie pieczarki tylko grzyby. Dziś N obiad mam zupę grzybowa z lazankami. Pamietam , ze kiedy wyczytalam zeby do 6 roku zycia dzieciom grzybow nie dawac. Prawda to?
-
Sabina wrote:Dziewczyny mam zapytanie, bo zapomniało.mi się. Od jakiego wieku można podać dziecku grzyby? Nie pieczarki tylko grzyby. Dziś N obiad mam zupę grzybowa z lazankami. Pamietam , ze kiedy wyczytalam zeby do 6 roku zycia dzieciom grzybow nie dawac. Prawda to?
Jejku pacz! Ty juz 5 tydzien zaczynaszSabina, malgos741, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Dzisiaj sie chinke rozbiera, tak?
malgos741, ivf-ivf, macduska, efcia, Simba, Aasiula, satori, Mega, pierwiastka, caffe, peppapig, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Asiula moj gin mowil ze nawet 30mm moze pęknąć i moze byc z tego bejbi
a kiedy idziesz na podgląd?
Bry, milego
i Wesolych dla wszystkich swietujacchWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 13:23
Aasiula, malgos741, BISCA, satori, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Asiula moj gin mowil ze nawet 30mm moze pęknąć i moze byc z tego bejbi
a kiedy idziesz na podgląd?
Bry, milego
i Wesolych dla wszystkich swietujacchale moze uda mi sie jutro
efcia, malgos741, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:W poniedzialek
ale moze uda mi sie jutro
efcia, malgos741, Simba, satori, Aasiula, macduska, caffe, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:
Dla wszystkich "fit" upiekłam drożdżowe rogaleefcia, Mimbla, malgos741, satori, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, *aga*, moremi lubią tę wiadomość