35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Abo mi na stare lata pejsbuka zalozyc przyjdzie, bo tam pewnikiem tera wszystkie siedzo...
nie siedza, bo jak nie pracujo to nie siedzo.. na forum od razu widac, jak ktora w pracy
Zien dobry. Czy ja jestem w pracy jak pracuje z domu? Do tej pory prawie caly czas pracowalam!krycha.stara, BISCA, efcia, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
bry, śnieżek prószy i mróz jest ale bez wiatru to pewnikiem się wybierzemy na jaki spacer
doczytałam i tym co obchodzą to wszystkiego dobrego świątecznie!
Magdęna mam nadzieję że się dogadacie i ustalicie co trzeba, wspieram
Biszkoptowi wirtualnie masuję te stłuczenia, i nie zaciskaj tak keglów coby @ szybciej przyszła
Beates, ależ szybko leci! dalszej nudnej ciąży życzę
i co tam jeszcze, aaaa, odchudzającym życzę współpracującej wagi
miłego dnia dziewczyny!krycha.stara, ivf-ivf, malgos741, BISCA, efcia, gosia7122, beates, satori, Magda*, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:A to ciekawe, co one tam o mnie piszo? Tez mi dupe obrabiajo? To ja moze w galerii jakiej foty adekwatnej poszukam, zeby materialu pogladowego dostarczyc...
A Ciebie za co? CCiebie się nie da nie lubićto taki zart był
krycha.stara, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A to ciekawe, co one tam o mnie piszo? Tez mi dupe obrabiajo? To ja moze w galerii jakiej foty adekwatnej poszukam, zeby materialu pogladowego dostarczyc...
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
krycha.stara wrote:Ty to nieraz jak moja tesciowa. Niby mila, a szpila dzga
że niby komplementy prawię a jak się zastanowić to kąśliwa uwaga jest, hie hie hie
no ale ja ćwiczę codziennie wienc to miło że czasem zauważyBISCA, krycha.stara, Mimbla, satori, moremi lubią tę wiadomość
Sabina wrote:Bisca gdzie Ty się tak spieszylas, ze zjechała ze schodów? Oj bidoku, przyyule do mych zacnych piersi
Pfff, to sie stalo minute po budziku, jeszce oczu nie otworzylam.
Wstawanie rano powinno byc zabronione. To jest niebezpieczne !
efcia, krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie siedza, bo jak nie pracujo to nie siedzo.. na forum od razu widac, jak ktora w pracy
Zien dobry. Czy ja jestem w pracy jak pracuje z domu? Do tej pory prawie caly czas pracowalam!kapturnica lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja też pejsbuka nie mam, dlatego na nim możecie mnie spokojnie obgadywać
Wyszło mi wczoraj z dwóch główek kapusty 50 gołąbkow, dzieci chciały gołąbki juz na śniadanie
Bisca ja bym Ci rosołu ugotowala, trzymaj się.
Dzikuje za wsparcie i za natchnienie. W weekend robie golabki !!!ivf-ivf, Aasiula lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Pfff, to sie stalo minute po budziku, jeszce oczu nie otworzylam.
to samo mówię mojemu że musi mi kawe przynieść najpierwej bo wstawanie po omacku grozi uszkodzeniami!krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Teraz wyobraz sobie, jak szybko musi mu sie oko otworzyc, zeby nie spalic sobie wlosow/ pyska/ polowy chalupy! To sie nazywa " rozbudzenie sie"krycha.stara, BISCA, Mega, satori, ania.g lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A ja dzisiaj piekę kaczkę, znowu... tylko dla siebie, bo inni nie przepadają, waży 2,20 kg hehehe, pewnie będę miała na dwa dni
paszczakin, caffe, BISCA, Sabina, Mega, beates, Bozia3, Mimbla, gosia7122, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie siedza, bo jak nie pracujo to nie siedzo.. na forum od razu widac, jak ktora w pracy
Zien dobry. Czy ja jestem w pracy jak pracuje z domu? Do tej pory prawie caly czas pracowalam!
A mnie odwrotnie. W pracy nie siedzę na ovu.krycha.stara, malgos741, Sabina, Mimbla, satori, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie! a jaeszcze jak kto ma schody w domu to juz w ogole powinien dostac zwolnienie z pierwszej godziny..krycha.stara, pierwiastka, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
I nie jak ja w pracy jestem to mnie tu nie ma
Wiecie co i ta moja ginka sie machnela podajac mi wielkosc jajcow
Mam zdjecia z Usg I tam jest ze jedno na 27mm a drugiego mi nie dala
Czy 27 mm to nie za duzo??
KufffaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 11:46