35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Siostrom i braciom prawosławnym, katolikom obrządków bizantyjskiego i ormiańskiego błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia
Miłego dnia dziewczyny.kapturnica, Simba, macduska, Bozia3, Sabina, Dziobak, Aasiula, malgos741, BISCA, krycha.stara, peppapig, pierwiastka, efcia, gosia7122, satori, ComeToMeBaby, Berenika, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie spać ! Jeść!
jemy jemy, ja np. omlet na słodko z owocami i kawa do tego, a na deser budyń z kaszy jaglanej smakujacy jak szarlotka, trzeba sobie jakoś radzić na tej dieciekrycha.stara, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
A to jest wersja wspolczesna:
Mamo, dziękuję Ci za to, że się starasz być dla mnie najlepsza, że dla mnie jesteś cierpliwa i łagodna, choć czasem wielokrotnie robię coś, co Cię wyprowadza z równowagi... Choć wkrótce zapomnę, wszystko co przeżyliśmy podczas mojego niemowlęctwa, to wiem, że całe to dobro zostanie w nas... To co mi dałaś w tym czasie, zostanie we mnie, w mojej podświadomości już na zawsze...
Mamo! Ty jestes facetem?????!!!!!Mega, kapturnica, Bozia3, Aasiula, malgos741, BISCA, krycha.stara, pierwiastka, efcia, gosia7122, satori, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta...lezka? Zryczalam sie jak bobr...
Dzieki ze to wrzucilas :*
Ide sie; garnac do lazienki, bo mi sie Igor przestraszy co mi sie stalo
I dzien dobry wszystkim
I Wesolych Swiat swietujacym!Aasiula, krycha.stara, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Halo, jest ktos w tej klasie?
Pani mowila, ze bierze urlop, ale zadnego zastepstwa? Nic?
Mam pracowac czy co?
Ale jak to sie robi?
jestem, robię budyń dietetyczny, rzuć ta robota w pizdu i wpadajSimba, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bry
Kapta mnie też się łza w oku zakręciła
Też dołączam się do życzeń Wesołych świąt
Idę na jajecznicęSabina, Aasiula, BISCA, krycha.stara, pierwiastka, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć,
I ja świętującym dziś życzę radowych Świąt!
Ech, czy doczekam tego pięknego dnia gdy prześpie ciągiem chociaż 3 godzinykryzys chyba mam
Wczoraj oddaliliśmy film, nowy Tarantino. Troche dziwny, teatralny, krew się leje ale nawet mi się podobał.
Idę skonstruować coś na obiad i piernik chce upiec
Fajnego dnia!malgos741, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Wstać już, czy jeszcze poleżeć?
Cicho, ciepło, poleżę jeszcze, a co mi tam!
Ostatni dzień wolnego. Buuuuu....
Magdę tulę wirtualnie.
Biszkoptowi wysyłam ciepłe mysli. Niech rozgrzeja potłuczony posladek i pospiesza @.
Morce i Panu Simbowi życzę wesołych świąt!
Całej reszcie miłego dnia.Simba, Sabina, beates, Aasiula, malgos741, Mega, BISCA, krycha.stara, pierwiastka, efcia, Magda*, moremi lubią tę wiadomość