35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Siostrom i braciom prawosławnym, katolikom obrządków bizantyjskiego i ormiańskiego błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia
Miłego dnia dziewczyny.
kapturnica, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, malgos741, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, gosia7122, satori, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie spać ! Jeść!
jemy jemy, ja np. omlet na słodko z owocami i kawa do tego, a na deser budyń z kaszy jaglanej smakujacy jak szarlotka, trzeba sobie jakoś radzić na tej diecie
nick nieaktualny, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
A to jest wersja wspolczesna:
Mamo, dziękuję Ci za to, że się starasz być dla mnie najlepsza, że dla mnie jesteś cierpliwa i łagodna, choć czasem wielokrotnie robię coś, co Cię wyprowadza z równowagi... Choć wkrótce zapomnę, wszystko co przeżyliśmy podczas mojego niemowlęctwa, to wiem, że całe to dobro zostanie w nas... To co mi dałaś w tym czasie, zostanie we mnie, w mojej podświadomości już na zawsze...
Mamo! Ty jestes facetem?????!!!!!
Mega, kapturnica, Bozia3, Aasiula, malgos741, BISCA, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, gosia7122, satori, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta...lezka? Zryczalam sie jak bobr...
Dzieki ze to wrzucilas :*
Ide sie; garnac do lazienki, bo mi sie Igor przestraszy co mi sie stalo
I dzien dobry wszystkim
I Wesolych Swiat swietujacym!
Aasiula, nick nieaktualny, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Halo, jest ktos w tej klasie?
Pani mowila, ze bierze urlop, ale zadnego zastepstwa? Nic?
Mam pracowac czy co?
Ale jak to sie robi?
jestem, robię budyń dietetyczny, rzuć ta robota w pizdu i wpadaj
Simba, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bry
Kapta mnie też się łza w oku zakręciła
Też dołączam się do życzeń Wesołych świąt
Idę na jajecznicę
nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć,
I ja świętującym dziś życzę radowych Świąt!
Ech, czy doczekam tego pięknego dnia gdy prześpie ciągiem chociaż 3 godziny
kryzys chyba mam 
Wczoraj oddaliliśmy film, nowy Tarantino. Troche dziwny, teatralny, krew się leje ale nawet mi się podobał.
Idę skonstruować coś na obiad i piernik chce upiec
Fajnego dnia!
malgos741, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Wstać już, czy jeszcze poleżeć?
Cicho, ciepło, poleżę jeszcze, a co mi tam!
Ostatni dzień wolnego. Buuuuu....
Magdę tulę wirtualnie.
Biszkoptowi wysyłam ciepłe mysli. Niech rozgrzeja potłuczony posladek i pospiesza @.
Morce i Panu Simbowi życzę wesołych świąt!
Całej reszcie miłego dnia.
Simba, nick nieaktualny, beates, Aasiula, malgos741, Mega, BISCA, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość