35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale miły poranek dziś mam....hmmm przyjemnie obudzona, teraz czekam na jajecznicę z szynką i pomidorami....Potem odpoczynek po śniadaniu i na obiad do brata...będziemy kadzić - lubię ten zapach....
Ja wracam do odchudzania w poniedziałek, bo jeszcze mnie czeka spotkanie opłatkowe u młodego w szkole.... W sumie od października schudłam 5 kg, ale teraz przez święta dowalilam 2,5. Bilans i tak korzystny...
Inessa jest po badaniach prenatalnych - wszystko na razie super...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 09:40
Simba, Dziobak, beates, Aasiula, macduska, Mega, BISCA, paszczakin, pierwiastka, efcia, gosia7122, SolarPolar, Mimbla, satori, Magda*, ComeToMeBaby, Berenika, Reni, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Inessa jest po badaniach prenatalnych - wszystko na razie super...
To bardzo dobre wiesci!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 09:43
Bozia3, malgos741, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
U nas mroz, az doope sciska. Kolejne 2 tygodnie z mrozem w okolicach - 10 stopni. Ale to fajowo, bo bedzie lod na jeziorze i bedziem na lyzwach jezdzc. Fajowo! Ze 2 lata juz slizgawki na jeziorze nie bylo.
beates, Sabina, Mega, BISCA, Sówka35, kapturnica, efcia, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Beates Ty juz prawie połówkowe
Tez jestem w szoku ze tak to przeleciało
Od kilku dni czuję ruchy mlucha. Dziwne uczucieDziobak, Aasiula, Sabina, Jastra, Simba, malgos741, Mega, BISCA, kapturnica, pierwiastka, efcia, SolarPolar, satori, Magda*, peppapig, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale miły poranek dziś mam....hmmm przyjemnie obudzona, teraz czekam na jajecznicę z szynką i pomidorami....Potem odpoczynek po śniadaniu i na obiad do brata...będziemy kadzić - lubię ten zapach....
Ja wracam do odchudzania w poniedziałek, bo jeszcze mnie czeka spotkanie opłatkowe u młodego w szkole.... W sumie od października schudłam 5 kg, ale teraz przez święta dowalilam 2,5. Bilans i tak korzystny...
Inessa jest po badaniach prenatalnych - wszystko na razie super...
Kurde nie pamietam ale jakos na dniach chyba ?? 9???Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bozia a Ty kiedy sikasz ??
Kurde nie pamietam ale jakos na dniach chyba ?? 9???Sabina, ivf-ivf, Jastra, Aasiula, malgos741, Simba, Mega, beates, BISCA, Dziobak, pierwiastka, efcia, gosia7122, satori, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U nas mroz, az doope sciska. Kolejne 2 tygodnie z mrozem w okolicach - 10 stopni. Ale to fajowo, bo bedzie lod na jeziorze i bedziem na lyzwach jezdzc. Fajowo! Ze 2 lata juz slizgawki na jeziorze nie bylo.
byliśmy w niedzielę, to Młoda była zachwycona!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 10:23
BISCA, krycha.stara, beates, Dziobak, efcia, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wesołych Swiąt dla wszystkich co obchodzą...
Ciąg dalszy mrozów.. nawet Maniek nie chce schodzić z kolan...
Beates fakt szybko leci toż ty już 18ty tydzień..Mega, Aasiula, beates, Sabina, efcia, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Do dupy ten dzien.
Wy swietujeci, ja w pracy
W przerwie musze isc na sport.
I nie jestem w ciazy
Nie ma rosolu
I boli mnie dupa
Jak zyc ?krycha.stara, Mega, malgos741, beates, Sabina, paszczakin, Dziobak, efcia, Aasiula, Bozia3, Mimbla, satori, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Abo mi na stare lata pejsbuka zalozyc przyjdzie, bo tam pewnikiem tera wszystkie siedzo...
Sabina, krycha.stara, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja też pejsbuka nie mam, dlatego na nim możecie mnie spokojnie obgadywać
Wyszło mi wczoraj z dwóch główek kapusty 50 gołąbkow, dzieci chciały gołąbki juz na śniadanie
Bisca ja bym Ci rosołu ugotowala, trzymaj się.krycha.stara, malgos741, Dziobak, BISCA, macduska, Sabina, Mega, Bozia3, satori, Magda*, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość