35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tym dzisiaj zyje fejsbuk - wystepem Magdali
https://45.media.tumblr.com/9ed49d957237bba78a16ce304ceb4e81/tumblr_o0fmx2Xtxq1qf5do9o1_400.gifAasiula, paszczakin, Dziobak, malgos741, Mega, macduska, Mimbla, satori, ComeToMeBaby, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To ja Ci powiem. Ja wstaje rano, schodze na dol i rozpalam w kominku, zeby chlopaki jak wstana, to cieplo mieli.
Teraz wyobraz sobie, jak szybko musi mu sie oko otworzyc, zeby nie spalic sobie wlosow/ pyska/ polowy chalupy! To sie nazywa " rozbudzenie sie"
To moze lepiej, ze nie mamy kominka ...Dziobak, Simba, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Szczerze? Jajo gigant, przerosniete jest, ciazy z niego raczej nie bedzie.
Hmm... Nie za ostro? Moze zlagodze cios: za to pewnie to drugie jest idealne i z niego sie cos wykluje
Kurwa jak zyc
-
krycha.stara wrote:Szczerze? Jajo gigant, przerosniete jest, ciazy z niego raczej nie bedzie.
Hmm... Nie za ostro? Moze zlagodze cios: za to pewnie to drugie jest idealne i z niego sie cos wykluje
Nie wydaje mi sie. Owulka byla, bo tempka skoczyla. Bylo piekne, dorodne silne jajo.
Tego sie trzymamy.Aasiula, beates, satori, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja ze szkoly do 22 mm...
Dojrzały już pęcherzyk ma kulisty kształt, a jego średnica wynosi około 1-2,5 cm.
http://staraniowy.pl/pecherzyk-graffa-jego-rola/
Ona Invitro robi to sie chyba zna
Jak miałam przerośnięte w listopadzie to mi zaraz powiedziała
Czas zweryfikuje ...krycha.stara, Sabina, pierwiastka, malgos741, satori, BISCA, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Do konsylium dietowo-odchudzajacego:
Czy jak na sniadanie zjadlam salate, po ktorej dwa razy zrobilam kupe, to moge teraz cos slodkiego?Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
Wszystkie się znowu odchudzają.....przecież kobieta musi mieć tu i ówdzie...żeby nie było że facet leży jak pies na kościach
Ja tu nie mam ale ówdzie owszemWasze zapasy ciastkowe proszę przysyłać do mnie...oprócz batonów....biorę wszystko!
Po co się będę odchudzać skoro zaraz w ciąży będę...a w pierwszej 25 kg przytyłam...w ciągu roku samo znikło 30 .
A u mnie w końcu prawy jajnik pracuje....bo ciągle tylko z lewego cierpienie
Miesiąc luzu nie spinam się w ogóle.....sex tylko dla radochy
W poniedziałek podgląd cyklu
Dla wszystkich "fit" upiekłam drożdżowe rogalekrycha.stara, pierwiastka, malgos741, beates, Sabina, macduska, satori, BISCA, gosia7122, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór