35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kogo ten list jeszcze poruszyl??Mi łezka sie zakrecila
..................
mnie nie. ale ja to taka nieczuła jeszcze jestem.
bry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:26
krycha.stara, Mimbla, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak dzisiaj bezbożnicy!!?? Choinkę ubiera się w dzień wigilii i rozbiera 2 lutego - w święto Matki Boskiej Gromnicznej... Reszta tych od "Świąt Rodzinnych" ubiera zaraz po Halloween i rozbiera kiedy chce...
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Czy te Święta to już???
No to zdrowych i spokojnych dla tych co obchodzą
Pamiętam w zeszłym roku, ze załapaliśmy się z mężem na drugiego Sylwestra. Nooo- to i w tym roku się załapiemyZrobimy sobie z mężem bal
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
A poza tym równiutko rok temu wyjszczałam sobie 2krechy i te 2krechy dziś zżarlo swoją pierwszą marchewke
krycha.stara, ComeToMeBaby, caffe, SolarPolar, pierwiastka, Dziobak, malgos741, ivf-ivf, Magdala, Mega, macduska, peppapig, Aasiula, Mimbla, BISCA, Alis, Sabina, efcia, paszczakin, beates, moremi, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tiaaa a jak urodzisz to sie bedziesz wzruszac nawet jak mała/mały steknie do srania
nawet PMSa nie mam to hormony mi nie pozwalają się wzruszyć. hehWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:33
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:pewnie tak. dlatego na razie mnie to nie wzruszyło. co zrobisz jak nic nie zrobisz. taki tam letter dla uświadomienia podlotka co wpadł jak należy się obchodzić z dzieciem. i to jeszcze strasznie napisane. mogę się założyć, że najbardziej podziałało na was to wszechobecne i nadużywane "mamo".
nawet PMSa nie mam to hormony mi nie pozwalają się wzruszyć. heh -
ComeToMeBaby wrote:idę robić obiad.
małgoś- ty już w kuchni??? nadchodzę!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
krycha.stara wrote:Sie nam Kometa wyeksploatowala po wczorajszym. A szkoda, bo nudom wieje...
krycha.stara, malgos741 lubią tę wiadomość