35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Magdala chodzi Ci o tom baletnice? Toc ona Ci nawt butów szmurowac nie będzie umieć

A brzuch bede nosić tak samo jak 5 lat temu. A spodniach
No.
Moze do niej zagadam kto zacz.
Brzuch mozesz nosic nawet w skarpetkach, jezeli ma to doprowadzic do urodzin zdrowego dziecia.
malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No zdrowie mlodego(wiem ,ze mial klopoty) i starania ?
Z młodym bez zmian. Kończy antybiotyk na gardło.
Ciągle ta krew się pojawia od czasu do czasu, boli go często głowa, brzuch, ogólnie jest jakiś słaby, blady i ciągle zmęczony.
Czekamy na wyniki badań i 14 stycznia jedziemy do lekarza.
Siwieję ze zmartwienia.
Mam oparcie w moim mężu. Jest ostoją spokoju na szczęście.
Na staraniach położyłam lagę. Nie mam głowy ani czasu ani energii do jeżdżenia na monitoring. Zresztą nie oszukujmy się- szanse mam znikome. Trudno. Widocznie miałam mieć dwoje dzieci to i tak dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:32
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:No.
Moze do niej zagadam kto zacz.
Brzuch mozesz nosic nawet w skarpetkach, jezeli ma to doprowadzic do urodzin zdrowego dziecia.
Aż tak zwisać nie będzie.
Boli Cię to podbniebienie?
Ja sobie kiedyś obdarłam kąciki ust suchymi waflami. Bolało.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Aż tak zwisać nie będzie.

Boli Cię to podbniebienie?
Ja sobie kiedyś obdarłam kąciki ust suchymi waflami. Bolało.
Zwisa normalnie. I sie majta. Musze przyklepywac jezykiem. Troche piecze, ale za bardzo nie boli.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Mojej szefowej matka jest w zlym stanie i mieszka z nami, znaczy z nimi od dzis.
Ma raka. W zoladku.
Cos mi sie zdaje, ze bedzie nie fajnie w pracy..
Przygotuj się psychicznie,moja teściowa na to zmarła.w dniu śmierci ważyła jakieś 35 kg. -
A moja mama ma koleżankę, która miała raka żołądka, miała operację i chemię i naświetlanie i ma się dobrze ... jest pod stałą opieką lekarzy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 23:03
Magdala, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Na seksy idęMagdala wrote:To co, juz koniec na dzis przepychanek? Wszystkie pod koldrami?

Spijcie milo.
moremi, Reni, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bry
Zostało mi fefnascie stron. Ołówki pogubiłam. Za dużo produkujecie
Świętuje od dzisiaj, a wczoraj ciasta robiłam.
Przyjechałam do rodziców i wqrw.
Laska mojego brata daje mi rady jak dziecko ubierać, co jeść i ogólnie ona wie wszystko. Taka, prostytutka, ciocia dobra rada się trafiła. Nosz k...! A dzieci nie ma.
Ze też ten mój brat zawsze takie same laski wyrywa.
Jakoś wytrzymam.
ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, pierwiastka, ania.g, efcia, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Magdala, Lucky, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobrej nocki. Jutro do pracy i na 19:15 do gina. Może Pani by mnie tak łaskawie ujęła w planie zajęć na dzień jutrzejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 23:29
Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość