35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Magdala chodzi Ci o tom baletnice? Toc ona Ci nawt butów szmurowac nie będzie umieć
A brzuch bede nosić tak samo jak 5 lat temu. A spodniach
No.
Moze do niej zagadam kto zacz.
Brzuch mozesz nosic nawet w skarpetkach, jezeli ma to doprowadzic do urodzin zdrowego dziecia.
malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No zdrowie mlodego(wiem ,ze mial klopoty) i starania ?
Z młodym bez zmian. Kończy antybiotyk na gardło.
Ciągle ta krew się pojawia od czasu do czasu, boli go często głowa, brzuch, ogólnie jest jakiś słaby, blady i ciągle zmęczony.
Czekamy na wyniki badań i 14 stycznia jedziemy do lekarza.
Siwieję ze zmartwienia.
Mam oparcie w moim mężu. Jest ostoją spokoju na szczęście.
Na staraniach położyłam lagę. Nie mam głowy ani czasu ani energii do jeżdżenia na monitoring. Zresztą nie oszukujmy się- szanse mam znikome. Trudno. Widocznie miałam mieć dwoje dzieci to i tak dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 22:32
Sabina, Berenika, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:No.
Moze do niej zagadam kto zacz.
Brzuch mozesz nosic nawet w skarpetkach, jezeli ma to doprowadzic do urodzin zdrowego dziecia.
Aż tak zwisać nie będzie.
Boli Cię to podbniebienie?
Ja sobie kiedyś obdarłam kąciki ust suchymi waflami. Bolało.
Sabina lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Aż tak zwisać nie będzie.
Boli Cię to podbniebienie?
Ja sobie kiedyś obdarłam kąciki ust suchymi waflami. Bolało.
Zwisa normalnie. I sie majta. Musze przyklepywac jezykiem. Troche piecze, ale za bardzo nie boli.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Mojej szefowej matka jest w zlym stanie i mieszka z nami, znaczy z nimi od dzis.
Ma raka. W zoladku.
Cos mi sie zdaje, ze bedzie nie fajnie w pracy..
Przygotuj się psychicznie,moja teściowa na to zmarła.w dniu śmierci ważyła jakieś 35 kg. -
A moja mama ma koleżankę, która miała raka żołądka, miała operację i chemię i naświetlanie i ma się dobrze ... jest pod stałą opieką lekarzy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 23:03
Magdala, moremi, Aasiula, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:To co, juz koniec na dzis przepychanek? Wszystkie pod koldrami?
Spijcie milo.moremi, Reni, Aasiula, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bry
Zostało mi fefnascie stron. Ołówki pogubiłam. Za dużo produkujecie
Świętuje od dzisiaj, a wczoraj ciasta robiłam.
Przyjechałam do rodziców i wqrw.
Laska mojego brata daje mi rady jak dziecko ubierać, co jeść i ogólnie ona wie wszystko. Taka, prostytutka, ciocia dobra rada się trafiła. Nosz k...! A dzieci nie ma.
Ze też ten mój brat zawsze takie same laski wyrywa.
Jakoś wytrzymam.ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Aasiula, Magda*, macduska, peppapig, caffe, Sabina, pierwiastka, ania.g, efcia, malgos741, kapturnica, krycha.stara, Simba, Magdala, Lucky, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobrej nocki. Jutro do pracy i na 19:15 do gina. Może Pani by mnie tak łaskawie ujęła w planie zajęć na dzień jutrzejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 23:29
Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, peppapig, moremi, SolarPolar, Sabina, pierwiastka, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość