35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia, z tym sikaniem 10 dpo dałaś czadu
Nie wiem o co chodzi z tym wsiadaniem jesienią. Może do bryczki chcesz wsiadać, żeby ślub wziąć? Aaaaa teraz nie pisze się wziąć (ołówek sama sobie wyślę), tylko wziąść. Jakaś profesor tak gadała
BryBozia3, ania.g, efcia, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, krycha.stara, Simba, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bry!
Bozia, fiu fiu, śluby! Brawo i szacun.
Ja to ostatnio myślałam sobie, że mogłabym się zareczyc. Z terminem ślubu " Na święty nigdy". Ale też fajnie, co?
Miłego!Aasiula, Bozia3, efcia, Sabina, krycha.stara, ania.g, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry!
Bozia, fiu fiu, śluby! Brawo i szacun.
Ja to ostatnio myślałam sobie, że mogłabym się zareczyc. Z terminem ślubu " Na święty nigdy". Ale też fajnie, co?
Miłego!Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Czekam na obchód jak na zlitowanie. Wczoraj miałam kryzys. Jak ja nienawidzę szpitali. Pomimo ciągłego przystawiania do piersi pokarmu niet i zaraz mi sutki odpadną! Dobrze że tu raczej nie ma problemu z dokarmianiem ale ja jak to ja już się z jedną pielęgniarą wczoraj ściełam.Dziobak, malgos741, Sabina, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, macduska, Lucky, moremi, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyOjjj, Anulka, tulę
A jak Julcia? Przybiera? Nie przejmuj się karmieniem piersią, przecież co zrobisz jak nic nie zrobisz? Od czegoś wymyślili modyfikowane.
Ważne żeby przybierała i żebyście szybko do domu wyszły.
Buziaki w stópkę dla Julci od cioci Jastry :*Sabina, Aasiula, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
kawa zrobiona a i tak mi się nic nie chce... zimno jeszcze ale już się pocieszam że jutro cieplej...
Sabcia kciuki za betę.
Bozia za wcześnie na testa. Plany super.
anna maria, Sabina, Aasiula, efcia, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyNo. Krew oddana. Jestem w pracy i pije małą kawę. Ludzi już było ze hoho, a ja dziś sama (szefów nie licze). Koleżanka wzięła sobie wolne na dziś i jutro.
A we wtorek w przedszkolu moja córka ma bal choinkowytym razem chyba się nie zgodzę do pieczenia, jakoś nie jestem.w formie
Mam nadzieję, ze beta ładnie przyrosniemalgos741, Aasiula, Jastra, beates, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, anna maria, kapturnica, macduska, Dziobak, Bozia3, Simba, Mimbla, paszczakin, gosia7122, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Bry,
Boziaaaaa, ale skoro Ci zostało sześć cykli to jakby ciąży nie było to śluba możesz przyspieszyć. Tyle mamy tu czekać na takie wydarzenie?!a poza tym: twój chłop wie o twoich planach? Hyhyhy
Sabcia - kciuki za betę
Kto tam dziś jeszcze na podglądach? Asiula, Mega? Kciuki trzymam.efcia, Aasiula, malgos741, krycha.stara, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam i ja .Wyspana bo młody dał mi dzis spać do po 8mej.A,że starszy chory i siedzi w domu to korzystałam bezkarnie
Sabcia kciukasy sciskam.Beta będzie piekna
Asia i mEga za podgladanie tez sciskamefcia, Aasiula, malgos741, Sabina, peppapig, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć,
U mnie dziś szczepienie w planie. Biorę płatne tylko mi pielęgniarka ostatnio nie policzyła ile. Dzwoniłam i wyszło 415, a jeszcze o pneumokokach nie rozmawiałam z pediatra.
Bozia, śluby jesienią są fajnepomysl o październiku, z moich obserwacji w październiku bywa lepsza pogoda niż we wrześniu. Ten bywa deszczowy i zimny. No i 7.09 to jeszcze lato
w każdym razie niech ci się plany pięknie zrealizują
Idę umyć głowę i przygotować wszystkie graty do lekarza.Aasiula, kapturnica, Sabina, Bozia3, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Siedzę na alegro i też szukam
Ubranek Kajtkowi,pieron wchodzi w 74 już. Za jakiś miesiąc skończą nam się zapasy. Teraz już na 80 cza kupować. Fajna zabawa znaleźć coś fajnego,nie drogiego.
Jutro moi idą do szkoły. Zostaje w domu z Kajtkiem i moją suczką z kołnierzem i ubrankiem,bosz jak ona wygląda.Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość